Şimdi Ara

Programsız MAC Adresini Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey buldum denedim değişiyor. Okulda hocayla konuştum ağı dinleme programı vs varmış onunlada ağı dinledik hocaya ping vs attım mac adresi farklı gözüküyor başarılı sormak istediğim sürekli kullansak böyle birşey sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 13 Mart 2015; 21:30:55 >

• up
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Dostum böyle birşey sorun olmaz fakat.Böyle bir uygulama ile aslında büyük şirketlerde hangi ip'nin ne iş yaptıgının LOG ları tutulduğundan başınıza iş alabilirsiniz.Yani şirket bazında Router'dan yada Switch'den gelen kablolara Mac adresleri tanımlıdır ve farklı bir bilgisayara takdığınızda ağ sizi engeller Mac adresinizden dolayı :)
    Mac adresinizi değiştirdiginiz zaman Ram bellek üzerindeki MAC adresinizi değiştirdiğiniz için ağı yanıltmış olabilirsiniz ama bunu sniffleyen ve loglayan servislerde mevcut aşırıya kaçmayın :)
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir şey yapacağım yok zaten öyle bir şeyler yapsam harici ethernet kartı vs denerim bununla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 20 Mart 2015; 15:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yaptığınızı da anlatın ve konu bir işe yarasın bari.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Yasaktır diye paylaşmadım adminlerin ne yaptığı belli olmuyor

Bu konu :http://www.mazotkacakcisi.com/2014/10/18/programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 20 Mart 2015; 17:59:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.