Şimdi Ara

program kaldırma programı lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KALDIRAMADIĞIM PROGRAMLAR VAR.ETKİLİ BİR PROĞRAM LİNKİ VERİRMİSİNİZ.BİRDE DOWNLOAD PROGRAMIPROGRAM

• merhaba arkadasım unlocker programı kaldırır....
  • arkadaşım "CCleaner" diye bi programı tavsiye edebilirim sana! silemediğin programları bilgisayarından temizlemene yardımcı olucaktır!
    arama motorlarından arattır çok rahat bulabilirsin bu programı!
  • değerli arkadaşlarım unlocker bende var.ama olmuyor.ccleaenrda var.oda olmuyor.şöykle diyeyim.ekle kaldırdada dahi göremiyorum porgramları bütün programları ayrıntılı şekilde gösterecek ve artık bırakmıyacak şekilde tamamiyle silecek keskin bir program arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killfrenzy45

arkadaşım "CCleaner" diye bi programı tavsiye edebilirim sana! silemediğin programları bilgisayarından temizlemene yardımcı olucaktır!
    arama motorlarından arattır çok rahat bulabilirsin bu programı!

dostum kafan iyi değil demi :)9

ccleaner temizleme programı :)
  • ozaman hocam format atıcaksın kafan rahat olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: RABBİM BENİ BAĞIŞLA
    ekle kaldırdada dahi göremiyorum porgramları bütün programları ayrıntılı şekilde gösterecek ve artık bırakmıyacak şekilde tamamiyle silecek keskin bir program arıyorum.

Bu kadar gelişmiş ve bilgisayardaki her dosyayı inceleyen bir program yapıldığını hiç sannetmiyorum.. Yapıldıysada ben bilmiyorum....
    Ama kaldırma işlerinde Smarty Uninstaller ve Your Uninstaller programları gayet başarılı sayılır.....

Saygılar.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 9 Nisan 2008; 18:15:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 ben your uninstaller kullanıyorum. gayet başarılı ve sorunsuz. Ayrıca 2008 versiyonuda çıktı isteyen olusa link atabilirim . . .
    quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Orjinalden alıntı: RABBİM BENİ BAĞIŞLA
    ekle kaldırdada dahi göremiyorum porgramları bütün programları ayrıntılı şekilde gösterecek ve artık bırakmıyacak şekilde tamamiyle silecek keskin bir program arıyorum.

Bu kadar gelişmiş ve bilgisayardaki her dosyayı inceleyen bir program yapıldığını hiç sannetmiyorum.. Yapıldıysada ben bilmiyorum....
    Ama kaldırma işlerinde Smarty Uninstaller ve Your Uninstaller programları gayet başarılı sayılır.....

Saygılar.........
  • Buyur arkadaşım güzel ve etkili bir program bu linkten tamamen güvenli bir şekilde indirebilirsin...

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=smarty-uninstaller-pro&lid=2156
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.