meraba arkadaşlar bilgisayarda nokıa pc suite yüklü kaldırmak istiyom ama bi türlü kaldıramıyom denetim masasından kaldıra tıklıyom kaldırır gibi yapıyo yarıda kalıyo nasıl yapabilirim?
tavsiyeler:1 programı tekrar kur ve oyle kaldırmayı dene. bırkac dosya bozulmus olabılır.
2 guvenlı kıpte kaldırmayı dene
3 denetım masası / prog. ekle kaldır la dene
4 sıstem gerı yukleme dene
5 cd sı varsa orda unıstall veya remove bolumu varsa ordan dene
bi tek güvenli kipte denemedim bide onu deniyim güvenli kip için bilgisayar acılırken hangi tuşa basıyoduk f7 yemi
f8
olmadı ya güvenli kiptede kaldırmadı şimdi naapcaz ya zaten denetim masasında program ekle kaldırda bunun yanında hiç bi şey yok hani kaç mb oldugu falanda yok garip yani
riskli bir yöntem ama once program fıles ten dosyayı silmeyı dene snr baslat/çaliştır/regedit/ ten /düzen /bul/nokia pc suit' yada 'pc suit' olarak arattır bulduklarınıda sil ama birçok kayıt olabılır bu yuzden f3 yani sonrakini bul diyerek kurtulabılırsın yanliz bilgisayarım işaretli olsun her aramanda
ya öncelikle program fileste bunla ilgili hiç bişey yok regeditten düzen bul yaptım hemen hemen 160 tane falan nokıa ile ilgili bi şeyler çıkardı naapım şimdi
masa ustunde kısa yolu varsa ozellıler hedef buldan dosyanın nere oldugunu bul yada once bu pc suiti tekrar yukle sonra dosyayı bul ve varsa unınstall dosyasından kaldırmayı dene regedit sakıncalı tam ne yapacagını bılmıyorsan
masa üstünde kısa yol yok zaten denetim masasındada programın karsısında boyutu falan yok orda bile yalan durur gibi ama gel gelelim kalkmıyo bi türlü yeniden de kurdum güvenli kiptede denedim ama nafile güvenki kipte denerken tam hatırlamıyorum ama hata 1749 verdi galiba windows installer ile ilgili bi şeyler dedi
o zaman kayıt dosyası temizleyen programlar var onlarla kaldırmayı dene kafanada takma pek onemlı birşey degıl bılıyorum can sıkıcı ama 'ccleaner' programını onerırım burdan indir
ccleaner var bende devamlı yapıyorum onu doru diyon ama işte takıldım bi kere biraz daha cabalayım ben çok teşekkürler hepinize
hiç bi şekilde kaldıramadınmı sistem geri yükleme yap tabi bu arada başka bi şey kurmadıysan o otamatik sistemde tutulur ve sistem geri yüklemeyi kapat hali ilen oda arada silinir ve tekrar aç ve bu günün tarihini gir sistem geri yüklemeye pek önermem ama işe yarar....
bendede bir tarama programı var.kalkmıyor bir türlü.cclenear da hikaye.hiçbir işe yaramıyor.boşver takma kafanı.
ben örnek olsun diye 'nokia' arattım ve şekildeki gibi en sagda aradıgım isimli kayıtı buldu sol taraftan tıklayıp gırdıyı sıleceksın bunu birçok kez yapman gerekebılır ama baglı oldugu dosya kısmında pc suit yada nokia pc suit diye bir dosya acarsa o dosyayı komple sılebılırsın yani bende .aac yazan dosyanın oldugu yerde olacak
dostum inndir com da silme programları var oraya bi bak ben öyle durumlarda unlocker kullanıyorum çok etkili..sanada tavsiyem silme programıyla bi dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme