Şimdi Ara

ProgDvb Powerinstall 7.6 kurulumu - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ProgDvb 'deki yayınları geniş ekran LCD Monitörde izlemek istediğimde tam ekran yapıyorum sağ ve solda siyah boşluklar oluyor, ekran tam kaplanmıyor.

Çözünürlüğüm 1680 x 1050....LCD Monitörümün max çözünürlüğü bu...

SORU1 . Progdvb de bir ayar mı gerek BU çözünürlükte full ekran izlemek için?

SORU2. Progdvb Pwerinstall 7.6 yı kurdum...
    C:\Program Files\Progdvb\Plugins klasörünün içini tamamen silip vPlug 1.5.9'un içindekileri plugins klasörüne kopyaladım. klasörün içinde sadece vPlug 1.5.9 içeriği var...Yaptığım dogru mu?

SORU3. Ana sayfadan latest keys (sağ üst köşede) 'i indirip çıkan Softcam.key ve v_keys.db dosyalarını C:\Program Files\Progdvb içine mi yoksa C:\Program Files\Progdvb\Plugins klasörünün içine mi kopyalayacağız?

SORU4. Powerinstall 7.6'nın kurduğu bazı programlar güncelliğini yitirmiş:
    ** Skystarın 4.4.0 sürücüsü vardı ben aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyerek yeni yayınlanan Technisat 4.4.1 i yükledim... Problem olur mu? yoksa Powerinstall içeriğini güncellemek yanlış mı?
    ** Powerdvb 4.53 versiyonu var..Plugins'i bir yerde yedekleyerek bu programı uninstall edip Progdvd nin son cıkan 4.83 Elecard Edition u yükleyip yedeklediğim Plugins'i aynen kopyalasam yanlış bir şey yapmış olur muyum?

SORU5. Dediğim gibi Plugins içinde V Plug 1.5.9 'un içerikleri var..
    s2emu yok, yanksee yok, sadece vplug var....böyle mi olması gerekiyor?

• Dostum Progdvb de tam ekran yapman biraz imkansız. Belki progdvb 4.82.4 elecart editionla işi çözebilirsin. Ama sanmıyorum. Dvb dream 1.3c versiyonu kullan. Hangi codec kullanırsan kullan tam ekran oluyo..

Eğer progdvb kullanırsan program filesin içine kurma. C:\ dizinine kur. Pluginler ile problem yaşamak istemiyorsan. Softcamler progdvb içine kopyalacaksın ama. Benim sana tavsiyem. Hergün güncel hazır pluginler var. Bunları direk eski plugini silip bunu yüklediğin zaman herşey ok.

vplug yetiyo. Diğerleri artık gereksiz...
  • soru soru cevap verseniz? saol cevabın için.

tam ekran olsada sağda solda boşluklar kalıyor 1680x1050 çözünürlükte......masaüstü ayarım bu şekilde..
    ama vcd dvd izlerken hiç boşluk yok..
    5 soruya cevap verecek olanları dört gözle bekliyorum arkadaşlar......
  • ilk monitorünü aldığın zaman izlenimlerini yaz demiştim.işte sebebi buydu.22 inç monitorlerin çözünürlüğüyle mevcut video codeclerininki sorun oluşturabilir.bunun için o çözünürlüğe göre hazırlanmış codecler yüklenirse ancak o zaman FULL SCREEN görüntülemek mümkün olur.

Diğer soruların çok gereksiz sorular.Ya bırak softcam.key s2emu yanksee vplug bu dosyaları bunların şifre çözme dışında hiçbir getirisi yok.istersen hepsini sil görüntüyle sesle kanal listesine hiçbir zarar vermessin..Ama meselen şifre çözmekse onları anlatmak zaten forumda yasak.Card sharing ile çözülüyor.sadece vplug bile bu işi görmeye yetiyor.diğerleri NTV tV8 gibilerde işe yarıyor.
  • progdvb 4.82.4 ü kur..ayarlar --ses ve görüntü--directshow tıkla letter box u 16:10 işaretle..tam ekran seyredersin..sevgiler..
  • Arkadaşım vplug varken diğerlerinin şuan için zaten bi getirisi yok. Vplug hepsinde ok zaten sharing kanallar hariç.
  • evet 16:10 yaptım geniş ekran oldu ancak bazı tv kanallarının sağ veya sol üst köşedeki konumları yukarıya dogru kaymış, bazıları yarım görünüyor bazıları hiç görünmüyor. çözünürlük 1680x1050 olduğu için... bunu düzeltebilirmiyiz acaba yarım gösterilen ve yukarıya kayan kanal logolarını?

2.sorum:
    birde en sonki power install 7.7 gerçekten ilaç gibi gelsede örneğin 250 şifreli kanal varsa bunların 50 sini yine çözmüyor....bu normal mi? mesela freextv, Animal Planet falan filan? diğerleri gerçekten güzel cıkıyor? bunun bir sebebi var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ONLARI CARD SHARİNLE ÇÖZEBİLİRSİN
  • vplug ile izleyebileceğin paketler TPS, Absat, Cabo, D+, Srg swis, Rai ler Slovenya1 ve 2 tabi bunların hepsi hotbirdte değil. hispasatta var..

card sharinglede bunları izlersin. S.View full MCT ful Dorcel Freextv1 ve 2 xdream

Zaten diğer pluginler hikaye... Boştan yere programı kasıyo...
  • card sharing için adsl bağlantım var..

peki bu bir program mı_ ? arka planda mı çalışacak? nerden yükleyebilirim?
  • VPLUG PROGRAMINA BİR TAKIM AYARLAR GİREREK CARDSHARİNG SERVERLERDAN ANLIK KEYLERİ ALIYORSUN ŞİFRE DEĞİŞTİĞİNDE AYNI ANDA PAYLAŞTIRAN KİŞİNİN SERVERİNDEN SANA GELİYOR.
  • Bir başka değişle hazır ayarlı eklentiler var. Wincs ve csc gibi. Bunların günlük aktive server ayarlı dosyalarını bulabilirsen. Biraz araştırmacı ol.
  • wincsc yi indirip plugin'e attım..sonra güncel free server bulamıyorum..mutlaka kapalı oluyor bir ara yakaladım...

bu free serverlerin detaylarını alacağım yerler neresi wincsc'e girmek için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.