Şimdi Ara

Profilo BD3056WFVN 559 L No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı 16.315 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır buzdolabı arayışındaydık nihayet profilo'nun bu modelinde karar kıldık. Belki benim gibi ileriye dönük planlar yapan birileri daha faydalanır diye paylaşıyorum. Aynı özelliklerde daha uygun bir model bulamadım. Bu fiyatın da uzun süre böyle kalacağını düşünmüyorum. Köprüden önceki son çıkış. 16.415 görünüyor ama adres seçince 100tl indirim oluyor. Hatta bazı hesaplarda 8000/200 elektronik kuponu mevcut. Onunla daha da uyguna getirebilirsiniz.



    https://www.n11.com/urun/profilo-bd3056wfvn-559-l-no-frost-kombi-tipi-buzdolabi-1667768?magaza=kapidakifirsat

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Üstten donduruculu ve kapı kollu ürünlere bakardım ben. Malum ülkenin boy ortalaması belli, üst raflara ulaşmak bayağı problem oluyor. Tavsiye niteliğinde, herkesin ihtiyacı farklı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

    Üstten donduruculu buzdolaplarında zamanla koku problemi olduğu dile getiriliyor. Şuan ki dolabımız üstten donduruculu ve bizde bu konudan muzdaribiz. Öte yandan buzdolaplarında en çok kullanılan kısım soğutucu kısmı olduğu için altta olması kullanımı negatif etkiliyormuş :d valla biz inandık. Böylesi daha kullanışlı geldi. Artık siz kendi ihtiyacınıza ve alışkanlıklarına göre karar vereceksiniz.

  • Aynı buzdolabını 2015 yılında 1678 liraya almıştım. Yedi yıldır maşallahı var, herhangi bir sorun çıkarmadı. Hayırlı olsun

  • 8 yılda bir adet 0 eklenmiş hocam, hatta bir miktar geçmiş bile... Teşekkür ederim bu arada :))

  • 2018 de spotçudan 3300 tlye almıştım. 6 ay sonra iç kısımlarda donma problemi oldu, arıza verdi. Servis değişim yaptı. Sanırım fabrikasyon hatalıydı. Yeni verileni halen kullanıyorum, genel olarak memnunum. Bazen yoğurt gibi bazı malzemeleri arka kısmına dayayınca donma yapabiliyor. Arka duvara dayanmadan kullanıldığında sorun yok. İçi yeterince geniş. Bsh grup ürünü, süpriz yaşamadan yıllarca kullanırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslimat Bilgileri

    LÜTFEN ÜRÜNÜNÜZÜ KONTROL ETMEDEN TESLİM ALMAYINIZ. GÖNDERİLER SADECE İSTANBUL VE KOCAELİ'NİN GEBZE, ÇAYIROVA, DİLOVASI VE DARICA İLÇELERİNE GÖNDERİM VARDIR. Sipariş ettiğiniz ürün anlaşmalı olduğumuz lojistik firması ile size ulaştığında teslim almadan ürün ambalajında herhangi bir deformasyon olup olmadığını kontrol ediniz. Üründe bir deformasyon varsa ürünü teslim almadan (imza atmadan) 0850 833 6 144 nolu telefonumuzdan bizi arayarak bilgi veriniz. Kontrolünü sağladıktan sonra herhangi bir deformasyon yok ise irsaliyeyi imzalayarak teslim alınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ek ödeme ile garanti 7 yıla uzatılıyordu.
    Aynı tip boyut BD3056W3VN kodlu olanı 2016 da 2200 lira civarında almıştım. 7 seneye uzatmıştım garantisini. Son zamanlarda sebzelik kısmı donma yapmaya başladı bir bölgede, servis çağırdım geldiler termostat değişti. Kapılarda milimlik boya atması kalkması olmuştu, kapılarını da değiştirdiler garantiden. Servisi fatura falan sormuyor, sistemde kayıtlı her şey, yapıp gidiyorlar.
    Bir 7 sene daha götürür artık inşallah.

    Ek olarak; buzluk kısmı altta olması üst kısmın daha kullanışlı olmasını sağlıyor. Buzluk üstte olunca doldurmak zor olurdu.
    Bizim için eksi yanı son yıllarda buzluk kısmının küçük gelmesi oldu, maalesef yetmiyor. 105 litre iki çekmeceli dondurucu kısmı.

    Kullanacak olanlar üstü açık yiyecek koymamaya dikkat etsin, buharlaşan sıvılar buz yapıyor. Ayrıca servis ortadaki aşağıdan yukarıya doğru olan soğuk hava akışı çıkışlarının da önüne bişey koymayın onların önü açık kalmalı yoksa sıkıntı çıkarır dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Ocak 2023; 15:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benzer modeli almıştım mediamarkt tan tarih 15.10.2020

    Profilo BD3056WFVN 559 L No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı 16.315 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.epey.com/buzdolabi/profilo-bd3056wfun.html

    Benzer olarak bu var hocam. Dijital ekran yok herhalde. Başka farklılık yoksa değerlendirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.