Şimdi Ara

1500-2000 TL Bütçe Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir yakınım yeni tv almak istiyor benden yardım istedi.aklımda bir iki model vardı ama kendim şu an için tv almayı düşünmediğim için adam akıllı incelemedim hiçbir ürünü birtek lglw4500/5500 hoşuma gitmişti onlarda tandığın bütçesini aşıyor maalesef..

    40-46" tavsiye ederseniz sevinirim

    Kullanım alanına gelirsek

    -Tv alındıktan sonra HDsmart alınacak ve %90 oranında bu izlenecek.Hd kanallar tabi mecburiyetten sd yayınlarla birlikte

    -Herhangi bir konsol bağlanmayacak

    -Hd filmler + normal çözünürlükteki DVD filmler, divxler vs. izlenecek elde bir divx playerı var ama tv oynatsa hiç fena olmaz yer işgal etmez..şimdilik herhangi bir amfi + hoparlör bileşimi bağlanmayacak alete ileride ne olur bilmem bir ara orta yollu birşeyler almak istiyordu..

    -Ara sıra Laptop bağlanabilir benim laptobun aynısından var kendisinde de beraber almıştık..Resimler, videolar, filmler için ama dediğim gibi tüm bunlar tv kendisi yapsa daha bi güzel olur..

    -en önemli nokta ise futbol maçları aşırı derecede izlenecek diyebilirim tek sevdiği şeydir.

    aman efendim 3d olsun yok internete bağlansın facebookk'a girsin vs.. gibi bir derdi yok..Sadece saydığım kaynaklarda sıkıntı yaratmasın yeter..

    Benim aklıma 40c650 geldi ilk baş ama o da piyasada sıkıntılı sanırım elimizde alternatif olursa güzel olur..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 18 Ağustos 2011; 0:47:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.