Şimdi Ara

tamponu kasıtlı cizmisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba güngörende misafirliğe gitmiştim arabaya bindiğimde fark ettim. resmen tamponun en önünü anahtar gibi bir şeyle kazımışlar aracım henüz 7 aylik sedefli beyaz peugeot 308. servise gotursem tamamını boyar gibi geliyor. bu işi layikiyle kaskodan mini onarım ile yapacak yer var mi? yalnız boya farkı olmaması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Foto pls ona göre anlayalım.

    Benim aracında yan tarafında ufak bi punisher stickerı var. Liseli veletler onu sökecem diye arabayı kazımış. Anasını bellemiş arabanın. Sökememişte öyle çizdiğiyle bırakmış atmış arabayı. Doğurup doğurup atıyolar sokağa bi lastik kullanmanın önemini öğrenemediler.
  • Geçmiş olsun. Eğer çok sırıtmıyor ve de sizi rahatsız etmiyorsa bence ellemeyin. O tamponun başına daha çok şey gelecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss at da bi bakalım belki de boyamaya bile değmeyecek bişey gönder bakim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 3 Ekim 2018; 15:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamponların başına bir sürü şey gelecek daha.Bırakın elletmeyin.



    Benim aracım tam 4 yaşında ve 67 bin km'de.İlk sahibiyim ve kazası yok,araç metalik kırmızı renkli.Ön ve arka tamponlar önümüzdeki hafta 2 kez boyanacaklar.



    Dolayısıyla tamponları elletip canınızı sıkmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rötuş boyası alıp kendiniz de boyayabilirsiniz. Benim araba da sedefli inci beyazı. Tamponda birkaç çizik oldu rötuş yaptım. En azından göze batmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ...lar var malesef. Bizim 2 arabamızı da boydan boya çizdiler, pasta cila yaptırdık geçmedi. Bir insanın arabanın boyasıyla ne derdi olur anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Handsome Family

    Böyle ...lar var malesef. Bizim 2 arabamızı da boydan boya çizdiler, pasta cila yaptırdık geçmedi. Bir insanın arabanın boyasıyla ne derdi olur anlamıyorum.
    Muhtemelen sürekli oraya park eden birisi aracını koyduğu yerde başka ve yabancı bir araç görünce "aklınca" ders vermek istemiştir. Hani bir daha gelirse oraya koymasın diye. Yazık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.