Şimdi Ara

Profesyonellerle bilek güreşi çalışınca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...durumu daha iyi görebiliyorsun. Görebiliyorum. Adamlara hook girip, var gücümle abanmama rağmen kısmen zorlansalar bile bekleyebiliyorlar. Benim cheat curl miktarım (Z bar ile) 90 kg'a yakın, 88 kg diyebiliriz. (80 kg + Z bar) Bu bağlamda benden 2 kata kadar güçlü bilekçiler olacaktır. Olay sadece curl de değil üstelik. (Wrist curl falan da dahil ediyorum) Teknik de çok büyük önem arz ediyor ve ben tüm tekniklerin %30'unu ancak biliyorumdur. Bu ise yeterli değil.

Elbette kendimi "World Class" ile kıyaslamam yanlış ama Türkiye'de bile derece için kendi sikletimde fazla şansım olmadığı kesin. 90 kg'a düşersem, ki görünen bu, 126 kiloyum şu anda, belki biraz şansım olabilir ama bu ülkede. 10 yıl, milli olmak için 10 yıl. (O anlamda değil) Çok çalışmak ve azim şart. Hoş, sol kolda en iyi ikinci bilekçi 83 kg. Yani her şey siklet değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani forumu bırakmıştın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü bir Adam

quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

hocam bi siklet git şu forumdan. insan yeni üyelik açmaktan bıkmaz mı ya

Bu üyelik yeni değil. Banlanmadı daha. Ha bu arada, seni döverim, ciddi söylüyorum. Aramızda belirgin bir kuvvet farkı olduğuna eminim, 5 yıl önceki saçmalıklarımdan da çok daha iyi durumdayım. İstediğin kadar benden 30 kg fazla ol, çenene bir aparkat yeter.

dedi ve banlandı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.