Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sağlam bi deodorant veya deostick arıyorum bugune kadar hep nivea kullandım orta derece memnunum teri ve kokusunu önleyecek en iyi ürün hangisidir şuan cilde zarar vermeyecek olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

quote:

Orijinalden alıntı: emreaydin06

Ben Hafif sarı saçlı beyaz tenliym kokusu kalıcı ama çekici olan bi parfüm arıyorum hafif olsun eğer kokusu çok güzel olursa ağırda 2. tercihim yardımcı olurmusnuz

Antonio Banderas The golden secret deneyin

Hocam bu parfümle ilgili az araştırma yaptım fakat kalıcı olmadığını söylüyorlar :(
  • sesar kullanıcısına yanıt
    Selam dostum. Öncelikle çok güzel bir konu. Açtığın için teşekkürler. Sana birkaç sorum olacak.
    Ofisteki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kendilerinin kullandıkları ve çok memnun kaldıkları orginal parfümlerin listesini aldım.
    - Isey Miyake
    - Intense Ultramarine
    - Armani Mania
    Bunlardan çok memnun kalmışlar.Kalıcılıkları iyi olduğunu söylediler.

Ayrıca netten araştırdığım kadarı ile de
    -Calvin Klein Eternity
    -Dior Homme Intense
    -Hermes
    Bu parfümleri de çok öneren var.

Bu parfümlerin kokuları ve kalıcılıkları hakkında bilgilerini aktarabilirsen sevinirim.

Ayrıca diğer bir sorum Şu anda hepsiburada da baya bi indirim var orginal parfümlerde. Ancak 2 ay sonra kurban bayramında yurt dışına Tur ile seyahatim olacak. O zaman duty free shoplardan mı almalıyım yoksa hepsiburada dan mı. Tavsiyeniz?
  • quote:

quote:

quote:

Ben Hafif sarı saçlı beyaz tenliym kokusu kalıcı ama çekici olan bi parfüm arıyorum hafif olsun eğer kokusu çok güzel olursa ağırda 2. tercihim yardımcı olurmusnuz

Hocam bu parfümle ilgili az araştırma yaptım fakat kalıcı olmadığını söylüyorlar :(

Ysl nuit
    Spicebomb
    Pure malt
    Le male terrible
    212 VIP
    212

Bunlara bakinin bir de hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ysl nuit
    Spicebomb
    Pure malt
    Le male terrible
    212 VIP
    212

Bunlardan hangisi benm tene daha çok uyar çünkü diğer kişilern tenine göre değişior kalıcılığı fln Mesela 212 VİP ve 212 nasıl kalıcı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreaydin06 -- 14 Ağustos 2013; 21:08:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ysl nuit
    Spicebomb
    Pure malt
    Le male terrible
    212 VIP
    212

Bunlardan hangisi benm tene daha çok uyar çünkü diğer kişilern tenine göre değişior kalıcılığı fln

Ten rengi anlamsız ten kimyası önemli bunda da renk farketmez denemeden bilmeniz olası değildir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ysl nuit
    Spicebomb
    Pure malt
    Le male terrible
    212 VIP
    212

Bunlardan hangisi benm tene daha çok uyar çünkü diğer kişilern tenine göre değişior kalıcılığı fln

Ten rengi anlamsız ten kimyası önemli bunda da renk farketmez denemeden bilmeniz olası değildir

tamam saolasın sizce parfümü hangi mağazadan almalıyım bilgi verirmisiniz veyada hangi mağazalarda testerler mevcut
  • Ek bi sorum olucak bu 212 VİP hakknda olumsuz bişey bulamadm fakat benm yaşıma uygun olurmu 17 ?
  • Merhaba arkadaşlar yazlık parfüm arıyorum bana 2 tane öneride bulunur musunuz?

Bugün bir koku denedim sanırım armani black code du çok hoşuma gitti siz ne dersiniz ve daha iyi önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ysl nuit
    Spicebomb
    Pure malt
    Le male terrible
    212 VIP
    212

tamam saolasın sizce parfümü hangi mağazadan almalıyım bilgi verirmisiniz veyada hangi mağazalarda testerler mevcut

Hiçbir mağazadan asla almayın bir yerlerde gizli hazineniz yoksa :)mağazalar asırı kazık

Bellamola önerim olur

• quote:

Ek bi sorum olucak bu 212 VİP hakknda olumsuz bişey bulamadm fakat benm yaşıma uygun olurmu 17 ?

Her mağazada tester var ama mağazadan almayın asla. Uygun ama koklamadan almayın =)

• http://forum.donanimhaber.com/m_79566034/f_//tm.htm#79566034

Şurdaki 3 parfüm için yorumlarınızı bekliyorum.
  • hocam yves de saint i nasıl bilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

ÖZEL MESAJ ATARSANIZ SİZE DAHA ÇABUK YARDIMCI OLABİLİRİM.

kalıcı, güzel, kadınlarında ilgisini çeken sağlam bi parfüm önerir misin?
    yaş 17-18

• Darksilence09 kullanıcısına yanıt
    yazdığın parfümler arasında Issey Miyake, ,Dior Homme Intense, Hermes den başkasını önermem. diğerleri içinde, tabi zevk meselesi arkadaşların iyi olduğunu söylemişler bana göre başarısız ve fazla etkilenmediğim parfümler.

sigaraya karşı fazla hassasiyetin yoksa içinde hafif tütün kokusu bulunan başarılı bir koku: gucci pour homme II öneririm. bu koku yerine en iyi alt. hermes olabilir.
    keskin limon açılışından sonra çiçekli seksi bir koku, chanel allure homme,

ofis ortamında kullanılacak kışlık 2. alternatif parfüm olarak tavsiyem ise: Lancome Hypnose Homme olur. oryantal parfümlerin en başarılılarından biridir dior gibi fazla kadın kokusu gibi kokmaz. dior feminen tarzda kokular yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 15 Ağustos 2013; 15:10:32 >
  • lacoste essential
  • issey miyake leau dissey in kokusundan hic hoslanmiyorum. acı bi kokusu var. o acı diye nitelendirdigim ne kokusu acaba. vetiver mi ki?

• quote:

quote:

Ek bi sorum olucak bu 212 VİP hakknda olumsuz bişey bulamadm fakat benm yaşıma uygun olurmu 17 ?

Her mağazada tester var ama mağazadan almayın asla. Uygun ama koklamadan almayın =)

zaten mağazadan almayı düşünmüyorum :)
  • sesar nick li konu sahibine pm atamıyorum.

arkadaşlar ben parfüm konusunda çok bilgili değilim.fakat konumum (yönetici) itibari ile ağır olmayan fakat herkesce beğenilbilecek bi parfüm arıyorum.yaşım 30 açık tenli sayılırım.sizden de bu konuda tavsiye istiyorum.eşimin de beğenmesini istyorum..eşim burberry classic i çok beğenmişti mesela
    1-) 'Chanel BLEU de Chanel 100ml Erkek ' bunu nasıl bilirsiniz
    2-) 'bvlgari aqva marine' tavsiye eder misiniz.
    3-) sizin tavsiyeleriniz ( 3 tane, koku özellikleri (yazlık kışlık vs belirtiniz.)
    4-) fiyat çok önemli deil 200 tl ye kadar yolu var.
  • quattro44 kullanıcısına yanıt
    ofiste takım elbise ile kullanmak için benim önerim: ysl - l'homme olur. indirim sitelerinde şuan mevcut. hatta bazen set'i geliyor, tavsiye ederim.
    gelecek ilk bahar benimde çok büyük ihtimal alacağım baharlık, chanel allure home öneririm.

ofiste ara sıra kullanmak için ise: kışlık en iyi oryantal parfümlerden lancome hypnose homme olur. ofiste 30 - 40 yaş arası karşı cinsten olumlu yorumlar alabilirsin.
    guarlain habit rouge ise 40-50 yaşında genel müdürün var ise, yada roplantıya gideceksen, romantik içinde karanfil bulunan bu koku onu etkileyebilir, ve bir süre sonra terfi alabilirsin.
    diğer arkadaşların cevabını da bekle derim. onlar daha tecrube ye sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Ağustos 2013; 20:08:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.