Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: dodiko

Merhaba tom ford black orchid hakkindaki yorumlarinizi da merak ediyorum. Dior homme intense, tom ford ve gaultier 2 arasinda kaldim.

black orchid yerine, tom ford men extreme i öneririm daha erkeksi bir koku, black orchid daha unisex kokuyor, zaten unisex bir parfüm black orchid

eğer maddi olarak alma durumunuz varsa dediğim gibi men extreme yok ise dior homme intense de kendini kanıtlamış bir kokudur kalıcılığı farkedilebilirliği iyidir öneririm

Oneri icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergio Tacchini Uomo satışta yok mu acaba?

Kaç yıl önce kullandım, hala kokusunu unutmuyorum.

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

Calvın kleın ıntense euphorıa ve one mıllıon hakkında dusuncelerınız neler? Suan calvın kleın ıntense euphorıa kullanıyorum ama hoslandıgım kızın en sevdıgı parfum one mıllıon mus o yuzden one mıllıon almayı dusunuyorum sız ne dıyorsunuz bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: patates22

Sergio Tacchini Uomo satışta yok mu acaba?

Kaç yıl önce kullandım, hala kokusunu unutmuyorum.

Satışta mevcut istersen tedarik edip kargoyla gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

Calvın kleın ıntense euphorıa ve one mıllıon hakkında dusuncelerınız neler? Suan calvın kleın ıntense euphorıa kullanıyorum ama hoslandıgım kızın en sevdıgı parfum one mıllıon mus o yuzden one mıllıon almayı dusunuyorum sız ne dıyorsunuz bu konuda?

??

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

??

kullandığın parfüm güzeldir ancak kalıcılığı ve farkdilebilirliği için aynı şeyi diyemeyeceğim o yönden tatminkar değil

one million ise tam mevsimidir hoş kokudur baharatlı yapısı ile, olumsuz yanı ise çok el ayak olmuş bir koku yani birçok kişi kullanıyor
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

??

Özel mesaj atılmıştır.

Son çıkan Parfümler

Hugo Boss RED Erkek, Lacoste Eau de Lacoste Bayan.

Hugo BOSS Red dünyada ilk defa ısıya duyarlı renk değiştiren bir şişeye sahiptir.

İçerisinde Greyfurt ve sedir ağacı bulunmaktadır. Yazlık bir parfümdür.

• merakıma verin hacılar da siz ne iş yapıyonuz ? 250 liralık parfum kullanıyonuz valla helalı hos olsun bir parfume bu kadar para verebiliyorsanız.
    asgari ücreti de yazalımda o da bilinsin: Asgari ücretin 2013 brüt tutarı 978,60 TL olarak, 2013 asgari ücret in net tutarı 773,01 TL olarak açıklandı.
  • beyler Kenzo – L’eau Par Pour Homme kullanmaktayim bitiyor gibi acaba yine yaz ilkhabar icin parfum onerilerinde bulanabilir misiniz

birde normal okula vs giderken kis ve sonbahar icin tavsiyede bulunursaniz seviniim yas 22 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 5 Mart 2013; 21:50:44 >
  • Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

merakıma verin hacılar da siz ne iş yapıyonuz ? 250 liralık parfum kullanıyonuz valla helalı hos olsun bir parfume bu kadar para verebiliyorsanız.
    asgari ücreti de yazalımda o da bilinsin: Asgari ücretin 2013 brüt tutarı 978,60 TL olarak, 2013 asgari ücret in net tutarı 773,01 TL olarak açıklandı.

Dostum bu bir hobidir, zevk meselesidir. Artık kredi kartına taksit imkanı var, ortalama parfümler 150-200 TL arasında. 12 ay taksit yapıldığında 15 TL gibi bir rakam yapıyor aylık. Artık herkeste iphone var.

Ayrıca asgari ücretlilerin çoğu günde bir paket sigara içer. Kusura bakma ama güzel kokmak isteyen sigarayı bırakıp parfüme bütçe ayırabilir.

Son olarak açık parfümler daha uygun fiyatlı, bütçesi uygun olmayanlar sağlık bakanlığından onaylı parfümleri de kullanabilirler.

Konuya kaldığımız yerden devam edelim.
  • quote:

merakıma verin hacılar da siz ne iş yapıyonuz ? 250 liralık parfum kullanıyonuz valla helalı hos olsun bir parfume bu kadar para verebiliyorsanız.

Dünyanın en güzel hobilerinden biridir. 250 lira verilmiyor parfüme. Ülkemizde websitelerinde bulunabilen parfümleri 100-150 civarına alabiliyorsunuz. Günde 4 kere sıksanız yaklaşık 300 gün gider 100ml parfüm. Yani neredeyse 1 yıl. 150 lira verip 1 yıl kullanabildiğiniz zaman hiç de pahalı olmuyor yani. Htc One X+'ın yaptığı işi yapabilen yarı fiyatına telefon da alabilirdiniz. 2 sene kulansanız (o bile fazla aslında milletimize) senelik 1000 liraya geliyor telefon.
  • quote:

quote:

Dostum bu bir hobidir, zevk meselesidir. Artık kredi kartına taksit imkanı var, ortalama parfümler 150-200 TL arasında. 12 ay taksit yapıldığında 15 TL gibi bir rakam yapıyor aylık. Artık herkeste iphone var.

Ayrıca asgari ücretlilerin çoğu günde bir paket sigara içer. Kusura bakma ama güzel kokmak isteyen sigarayı bırakıp parfüme bütçe ayırabilir.

Son olarak açık parfümler daha uygun fiyatlı, bütçesi uygun olmayanlar sağlık bakanlığından onaylı parfümleri de kullanabilirler.

Konuya kaldığımız yerden devam edelim.

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Dünyanın en güzel hobilerinden biridir. 250 lira verilmiyor parfüme. Ülkemizde websitelerinde bulunabilen parfümleri 100-150 civarına alabiliyorsunuz. Günde 4 kere sıksanız yaklaşık 300 gün gider 100ml parfüm. Yani neredeyse 1 yıl. 150 lira verip 1 yıl kullanabildiğiniz zaman hiç de pahalı olmuyor yani. Htc One X+'ın yaptığı işi yapabilen yarı fiyatına telefon da alabilirdiniz. 2 sene kulansanız (o bile fazla aslında milletimize) senelik 1000 liraya geliyor telefon.

Tesekkurler aydınlattıgınız ıcın elbet herkes guzel kokmak ister tabıkı konuyu bolmekde ıstemıyorum da 100ml parfumu gunde 4 sefer sıkarak 1 yılda bıtıremıyorsanız helal olsun ne dıyem sihirli bişi bu heralde. htc one x konusuna gelınce ben oyle zırt pırt telefon degıstıren bırı degılım ılk androıd telefonum :D daha once nokıa 2100 ım vardı mudur yaa, bu da bana bı 3-4 sene gıder :D diyelim ki gitmedi 2 sene sonra sattım dıyelım 400-500 eder zahar, 2 parfum alırık o zaman

saygılar sevgıler konunuzu bölmek ıstemedim sadece fiyatların biraz yuksek olduguna dikkat çekmek istedim zevkler renkler tartışılmaz. hayırlı forumlar güzel kokular iyi gecelerrrr
  • Sihirle alakası yok. Parfümden parfüme daha doğrusu spreyden spreye değişir ama ortalama olarak 12 kez sıktığınızda 1ml parfüm harcamış olursunuz. Dahi veya sihirbaz olmaya gerek yok yani dediğim şeyi bilmek veya anlamak için. İyi geceler.
  • Merhaba arkadaşlar , esmer uzun saçlıyım 20 yaşındayım . Hafif hafif havalar ısınmaya başlıyacak . Genelde tatlı kokuları severim , kalıcılığı severim . Önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Sihirle alakası yok. Parfümden parfüme daha doğrusu spreyden spreye değişir ama ortalama olarak 12 kez sıktığınızda 1ml parfüm harcamış olursunuz. Dahi veya sihirbaz olmaya gerek yok yani dediğim şeyi bilmek veya anlamak için. İyi geceler.

Günlük kullanımda tek seferde kaç kere sıkmak gerekir? Teşekkürler.
  • yaş 19 , bir iki haftadır rochas men kullanıyorum rochas men'i yorumlar mısınız?
  • Merhaba,

Konuyu şimdi gördüm. Hem biraz katkı yapmak, hemde bilgi almak için yazmayı uygun buldum.

5 duyu organı içinde sadece koku duyusu hiç bir işlemden geçmeden direkt beyne iletilir. Bağlı bulunduğu yer ise, duygu ve içgüdü işleyen, beynimizin orta noktasında bulunan limbik sistemdir.

Peki bu ne demektir? Anılarımız, duygularımız ve içgüdülerimiz eğer yanında belirgin bir koku var ise bunlarla birlikte işlenir ve saklanır. Aynı yada benzeri kokuları duyduğumuzda, istisnasız hiç bir gecikme olmadan aynı duyguları tekrar yaşamaya başlarız. Bu aslında muazzam bir flashback'tir. Aradan onlarca yıl geçse bile bu kokular unutulmaz, daha doğrusu adını, nasıl olduğunu vs. tarif edemeyebilirsiniz fakat kokuyu duyduğunuzda geçmişteki aynı duyguları yaşamaya başlarsınız. Çok kızgınken duyduğunuz bir koku aniden sizi sakinleştirebilir vs. vs. Kısacası kokunun yaşantımızdaki etkisi işte bu yüzden büyüktür.

Gelelim bana. Uzun bir süredir alternatif parfüm arayışındayım. Bir çok parfüm denedim ama açıkcası istediğimi pek bulamadım. En son THY'nin verdiği çantaların içindeki hermes ürünlerine bayılmam sebebi ile büyük umutlarla Terre d'Hermes denedim ama pek etkilenmedim. Daha önce kullandığım parfümlerden zevkim az buçuk çıkartılabilir diye düşünüyorum. Bu sebeple hem beğenerek kullandığım parfümleri hemde nasıl bir parfüm aradığımı belirtmek istedim. Eğer alternatifler konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Severek kullandığım parfümler,

Genel:
    Givenchy Very Irrésistible for Men
    Narciso Rodriguez for Him
    Minotaure by Paloma Picasso (çok çok eski bir parfümdür ama bilen bilir.)
    Emperio Armani He
    CK Ethernity

Spor:
    Polo Explorer
    Iceberg Twice For Women (Evet bildiniz bayan kokusu ama unisex olarakda geçiyor, deneyin :) )

+25 olan ama baba kokusu olmayan :)
    Esmer Ten için,
    Genel kullanıma yönelik (Gömlek ve takım elbise yada gömlek ve free casual tarz için)
    Masculine olması (Şekerli kokuları severim ama kendi üstümde değil :) )
    Farkedilirliği yüksek ve Kışkırtıcı (Burada demek istediğim buram buram kokması değil, hafifce farkedilen ama etkili, kalıcı ve kışkırtıcı olması. Başka bir değişle 10 metre ötemdeki değil 1 metre yakınımdakinin ince bir notada rahatsız olmadan, herhangi bir azalma olmadan bir kaç saat etkili bir şekilde hissetmesi)
    Az bilinir, kullanılır fakat Elegance olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbeyazit -- 7 Mart 2013; 0:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Sihirle alakası yok. Parfümden parfüme daha doğrusu spreyden spreye değişir ama ortalama olarak 12 kez sıktığınızda 1ml parfüm harcamış olursunuz. Dahi veya sihirbaz olmaya gerek yok yani dediğim şeyi bilmek veya anlamak için. İyi geceler.

Günlük kullanımda tek seferde kaç kere sıkmak gerekir? Teşekkürler.

Parfümden parfüme değişir. Mesela yazlık, hafif ve sivri olmayan(yani insanı rahatsız edici bir notası olmayan) parfümler 5-6 kere sıkılabilir. Le male veya 1 million gibi ağır ve kalıcı parfümler 3 sıkmayla tüm gün götürecektir genelde. Hangi parfüme sahip olduğunuzu söylerseniz bildiğim bir parfümse ona göre bir öneri yapabilirim.
  • Cartier Declaration EDT ,

Jean Paul Gaultier Le Male EDT

Hangisi daha güzel bir koku sizce ve mevsim olarak hangisi daha uyumlu ? nedenleriyle yazarsanız çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.