Şimdi Ara

Profesör olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size geçen başımdan geçen olayı kısa bi kuple olarak anlatayazıyım.Kadın doğum stajındayız 8 kişilik grup var, gruptaki tek erkek benim ama en kısa sakallı 3. kişiyim.Neyse hoca geldi hasta başına gittik, öyle ders işliyoruz filan.Hoca bana baktı "sen niye traş olmadın" dedi (bu arada 2 gün önce traş olmuştum) bende "kemküm" dedim neyse hoca biraz fırça kaydı bana devam ettik derse.Sonra ders bitti öğle arası sorumlu asistan yanıma geldi "Gel xxx, senle hastanenin berberine gidicez, traş olcaksın, sonrada hocanın yanına gidicez" dedi.bende asistana " yok artık xxx abla, öyle şey olmaz yarın traş olur gelirim" dedim.neyse bu asistanda bunu dediğimi söylemiş hocaya, hoca ertesi gün çağırdı yanına tekrar, "sen ne biçim adamsın, buraya düzgün adamlar gelir normalde, böyle serserinin burda işi yok" gibi şeyler söyledi, bende karşılık vermedim, çıktım gittim hocanın odasından.olay böyle bitti sanıyodum ben ama bu hocadan sınava girecem şimdi.tesadüf, 10 hoca var ama bana bu hoca çıktı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tesadüfler dünyası.

Belki sağlıkla ilgili bir mesele olduğundan böyle bir tepki vermiştir. Kadın doğum ya. Oradan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 11 Ocak 2012; 19:51:49 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • biri kadın mı dedi ?

Konuya gelecek olursak adamin bir problemi yok git sakalini kestir demis. Neden ters dusuyorsunki adamla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu yıl bir çok hoca ile tanıştım okulda,prof'lar gerçekten başka..senin dediğin tarzda çok adam var,ben yaparım ben ederim,benim sözüm geçer hesabı..ama bazıları da var ki melek gibiler,saygıda kusur yok.O diğerleri ile konuşamıyorsun bile. Doçent bir hocamız var,adam harika genç zaten,son derste konuşma yaptı en sonunda bir hatamız olduysa affola dedi,herkesle görüştü sonra gitti.bu tarz hocalar lazım bizlere..diğerleri gibi Ego peşinde olanlardan değil..
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Bundan sonra sakalını keserek gidersen sorun yaşamazsın.

Problem?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Arkadaşlar size geçen başımdan geçen olayı kısa bi kuple olarak anlatayazıyım.Kadın doğum stajındayız 8 kişilik grup var, gruptaki tek erkek benim ama en kısa sakallı 3. kişiyim.Neyse hoca geldi hasta başına gittik, öyle ders işliyoruz filan.Hoca bana baktı "sen niye traş olmadın" dedi (bu arada 2 gün önce traş olmuştum) bende "kemküm" dedim neyse hoca biraz fırça kaydı bana devam ettik derse.Sonra ders bitti öğle arası sorumlu asistan yanıma geldi "Gel xxx, senle hastanenin berberine gidicez, traş olcaksın, sonrada hocanın yanına gidicez" dedi.bende asistana " yok artık xxx abla, öyle şey olmaz yarın traş olur gelirim" dedim.neyse bu asistanda bunu dediğimi söylemiş hocaya, hoca ertesi gün çağırdı yanına tekrar, "sen ne biçim adamsın, buraya düzgün adamlar gelir normalde, böyle serserinin burda işi yok" gibi şeyler söyledi, bende karşılık vermedim, çıktım gittim hocanın odasından.olay böyle bitti sanıyodum ben ama bu hocadan sınava girecem şimdi.tesadüf, 10 hoca var ama bana bu hoca çıktı.

tek erkek benim ama en kısa sakallı 3. kişiyim? Bu nasıl oluyor kızlardadamı sakal var?

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

olay garip biraz..

Bu yıl bir çok hoca ile tanıştım okulda,prof'lar gerçekten başka..senin dediğin tarzda çok adam var,ben yaparım ben ederim,benim sözüm geçer hesabı..ama bazıları da var ki melek gibiler,saygıda kusur yok.O diğerleri ile konuşamıyorsun bile. Doçent bir hocamız var,adam harika genç zaten,son derste konuşma yaptı en sonunda bir hatamız olduysa affola dedi,herkesle görüştü sonra gitti.bu tarz hocalar lazım bizlere..diğerleri gibi Ego peşinde olanlardan değil..

Bizde de tam tersi oluyor doç - yard doçlar burnundan kıl aldırmıyor , prof'lar ise adam gibi adamlar . Bir bölüm başkanımız var kulakları çınlasın adamın dersi gırgır şamata bir kere olsun sinirlenipte fırçalamadı , doç-yard doçlar sabah akşam sinirli gezer bir olay olsa hemen sınava yansır (Ör: geçen sene statik vizesi tek soru 100 puan )

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .

• Şapa oturdun dostum geçmiş olsun bence git 2 kilo baklava al hocaya götür özür dile kusura bakmayın kötü günler geçiriyorum annem babam boşanmak üzere flan de uydur bişeyler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 11 Ocak 2012; 20:04:13 >

Orijinalden alıntı: SAS

quote:

Arkadaşlar size geçen başımdan geçen olayı kısa bi kuple olarak anlatayazıyım.Kadın doğum stajındayız 8 kişilik grup var, gruptaki tek erkek benim ama en kısa sakallı 3. kişiyim.Neyse hoca geldi hasta başına gittik, öyle ders işliyoruz filan.Hoca bana baktı "sen niye traş olmadın" dedi (bu arada 2 gün önce traş olmuştum) bende "kemküm" dedim neyse hoca biraz fırça kaydı bana devam ettik derse.Sonra ders bitti öğle arası sorumlu asistan yanıma geldi "Gel xxx, senle hastanenin berberine gidicez, traş olcaksın, sonrada hocanın yanına gidicez" dedi.bende asistana " yok artık xxx abla, öyle şey olmaz yarın traş olur gelirim" dedim.neyse bu asistanda bunu dediğimi söylemiş hocaya, hoca ertesi gün çağırdı yanına tekrar, "sen ne biçim adamsın, buraya düzgün adamlar gelir normalde, böyle serserinin burda işi yok" gibi şeyler söyledi, bende karşılık vermedim, çıktım gittim hocanın odasından.olay böyle bitti sanıyodum ben ama bu hocadan sınava girecem şimdi.tesadüf, 10 hoca var ama bana bu hoca çıktı.

tek erkek benim ama en kısa sakallı 3. kişiyim? Bu nasıl oluyor kızlardadamı sakal var?

• tip okuyosan keseceksin bu kadar basit?
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • Köykahvesi mi orası , hastane ora

Tabiki sakal tıraşını olup öyle gicedeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NükleerAkaryakıt -- 11 Ocak 2012; 20:12:34 >

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Köykahvesi mi orası , hastane ora

pardonda birader neden? traş olmazsam hasta ölürmü?
  • Top sakal bırakınca cool oluyorsun fakat şekil vermezsen tepki çekiyorsun. Sakal yasaksa herkese yasak olsun arkadaş. Bizim okulda da bir sürü sakallı var ama adamların safı belli olduğu için kimsenin gözüne batmıyor.
    ''Hayatı Şişede Görenler''
  • quote:

quote:

kesinlikle ölür...

quote:

Sen hiç boyacı tulumuyla ameliyat yapan doktor gördün mü ya da doktor elbisesiyle boya yapanı ?

Oranın disiplini de senin traş olmanı gerektriyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.