Şimdi Ara

problemler ve mantık soruları için hangi kitabı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar problemlerde iyi seviyede olduğum söylenemez bu yüzden apotemi vb önermezseniz sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 345 tyt soru bankası alabilirsin. Malum artık rasyonel sayılar bile problem tarzında geliyor. Apotemi iyi seviyeye gelsen de problemler için gereksiz zorlukta olduğunu düşünüyorum.

Çap problemler'den ve 345'ten öğrenip, Ösym Tadında Güncel Problemler (Çözümlü) alabilirsin. Arkasında çözümleri ayrıntılı bir şekilde anlatmış.
  • 345 tyt soru bankası alabilirsin. Malum artık rasyonel sayılar bile problem tarzında geliyor. Apotemi iyi seviyeye gelsen de problemler için gereksiz zorlukta olduğunu düşünüyorum.

Çap problemler'den ve 345'ten öğrenip, Ösym Tadında Güncel Problemler (Çözümlü) alabilirsin. Arkasında çözümleri ayrıntılı bir şekilde anlatmış.
  • okyanus master
  • sağolun

• apotemi reyize laf atan olmuş, hayırdır la siz? apotemi problemler nimettir 1-2 keko yapamıyor diye gözünüzde ön yargı oluşmasın.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Ağabey güzel demişsinde problemler için bir temelim yok nasıl bry a gibi temel yapıyorsam problemler için de gerek 345e hemen atlamak istemiyorum??

• bendahayeniyimdesem B kullanıcısına yanıt
    Çap alın hocam. O da öğrenmek için çap tavsiye etmis zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • endemik problemler nasıl arkadaşlar ? başlangıç için zor gelir mi ?
  • bendahayeniyimdesem B kullanıcısına yanıt
    Ben genel sınav bazında problem şeklinde sorular olduğu için 345'i tavsiye ettim, sadece problemler konusu için değil. 345 zaten x+2'den ösym'ye götürüyor ama tabii ilk tercih edilecek kaynak değil. Çap ile temel atman gerek, daha sonra bulabildiğin her soruyla uğraşmalısın ki kendi çözüm yolunu anla problemleri çözerken (sayı problemleri için konuşuyorum, diğerleri kolay).

Yani bu bir süreç işi aslında, problemlerde 1 haftada ustalaşamazsın ama örneğin polinomları bitirir, bütün sorularını çözebilirsin. Problemler bambaşka dünya, sınava kadar çözeceğiz yani başka yolu yok. Ben mesela geçen kış sayı problemleri hariç diğerlerini hallettim. Yazın başından beriyse sayı problemleri çözüyorum ancak hala tamamını yapamıyorum çünkü kalıplaşmış bir soru tarzı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 7 Ekim 2018; 0:20:36 >

• kitapsec.com
    YKS TYT i�in Mant�k ve Muhakeme Bizden Sorulur Filozof Yay�nc�l�k | 9786052209042
    https://www.kitapsec.com/Products/YKS-TYT-icin-Mantik-ve-Muhakeme-Bizden-Sorulur-Filozof-Yayincilik-301600.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMBO -- 8 Ekim 2018; 13:20:10 >

• byMBO kullanıcısına yanıt
    Ağabey kitapları yeni görüyorum ilk olarak birinci kitap Nasıldır apotemi çapdan ne ayrımı var?

2.ktap soru bankası mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.