Şimdi Ara

Problemler nasıl geliştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda baya zayıfım. 1 net olan matematigimi 6-7 ayda 20 lere çıkarabildim canım çıktı. Basit bir fasikülle başladım ama klasik/orta sorularda bile zorlandığım oluyor. Cözüme bakmadan kafa patlatıyorum denkleme dökemiyorum cözüms bakınca easy diyorum. Ki bunlar daha klasik problemler. Hergün 15-20 soru cözüyorum problemlerden. Geliştirmek için böyle gitmelimiyim? Yüzdeyüzünden Çapına en son apotemi karekök rutim olmayan vb cözecegına sınava yakın. Önerisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence her gün 2 kaşık supplement alıp cardio workout yaparak problem çözmen etkili olacaktır hocam (cardio workout:koşma,yüzme,zıplama vs hareketleri içeren hareket dizisi)
  • Bence en onemli kismi soruyu anlayabilmek. 2 yildir o kadar zaman kaybettim ki soruyu anlayamadigim icin ve paragraf okuma ve anlama konusunda iyi biri olarak. Cozmeye devam et ama zamandan cok soruyu oku bi dusun benden tam olarak neyi istiyor diye

• Sen apotemiye basla hicbiseyi bekleme o asil sana problemlerin mantigini kavratir ondan sonra diger kaynaklarinda sorularin mantigini anlayarak cozmeye baslarsin

• Aynı sorun bende de var
  • mat1 ve geoyu nasıl yapıyosunuz asıl ? problemler hep full geliyor gerçek ygs olsun deneme olsun.ama mat1de soruları ya 2snde yapıyorum ya da hiç yapamıyorum. geo 0

• UP, varmı önerisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ups

• Yokmu ulan basit bir problemi bile cözemezken şunu şunu yaptım faydasını görden diyen abimiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.