Bildirim
Fonksiyonlar nasıl halledilir?
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eyüp B den çalıştım ben
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha önce biliyormuşuz gibi anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an Mikail hocadan dinliyorum çok iyi gidiyor. Biraz uzun ama vaktiniz yoksa ona göre bakın hocam
Mikail fonksiyonlar 1 ve 2yi satın aldım fakat benden parabol, polinom, eşitsizlik bilmemi istiyor. Daha ilk başlarda bu konuları içeren sorular çözüyor ve bunları öğrenip öyle bu dersi izleyin gibi şeyler diyor. Çok kafa karıştırıcı sorular çözüyor. Sizin temeliniz var mıydı? -
Hocam bu 3 konuya da çalışmadım henüz. Eşitsizlik tablosu çizmeyi fonksiyonlarda öğrendim zaten, parabolün de tepe noktasını veren formül yetiyor sadece. İleride ne olur bilmiyorum ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: Corbars
Mikail fonksiyonlar 1 ve 2yi satın aldım fakat benden parabol, polinom, eşitsizlik bilmemi istiyor. Daha ilk başlarda bu konuları içeren sorular çözüyor ve bunları öğrenip öyle bu dersi izleyin gibi şeyler diyor. Çok kafa karıştırıcı sorular çözüyor. Sizin temeliniz var mıydı?
Kaçıncı videodasın şuan -
Fonks 1'in ortalarındaydım hocamquote:
Kaçıncı videodasın şuan
eşitsizlik parabol falan bilmene gerek yok mikail hoca dinlemek için ben de endişelenmiştim izlerken ama hoca konunun o kısımda özetini geçiyor ve bilmemiz gereken çok az bir kısmı öğretiyor o an zaten ileri kısımlarda eşitsizlik parabol falan pek lazım olmuyor -
Ders 14-15 kısmındayım devam etmeli miyim? Yararı olur mu acaba? -
Yararı oluyor mu hocam? -
Hocam daha fonks 1 bile bitmedi ama çok faydasını gördüm ben. Bu konuda zayıfsanız mutlaka faydası olurquote:
Yararı oluyor mu hocam?
Daha önce hiç bu konuya çalışmadım ilk defa çalışacağım. -
Hocam dediğim gibi, dershanedeki hocanın verdiği testleri çözerken çok net anlaşılıyor fark. Mutlaka izleyin o zaman ama çok uzun sürmesin ben 1.5xte günlük 3-4 saat çalışıyorumquote:
Daha önce hiç bu konuya çalışmadım ilk defa çalışacağım.
Dediğiniz durumları istemiyor. Ben Mikail hocadan dinledim fonksiyonları, grafik konusunda ayaküstü grafik neye benziyor direkt anlaşılıyor artık. Öneririm.
Hocam ben daha yeni izlerken bir videoda söyledi. Bundan önce eşitsizlik parabol vs vs çektik. Bunları zaten biliyorsunuz gibisinden şeyler diyor. -
Parabol konusunda ax2+bx+c gibi ifadelerin grafiğini çizerken a>0 ise kollar yukarı, a<0 ise kollar aşağı ve T(r,k) bulmayı biliyorsan hiçbir sıkıntı olmaz. Mikail Hoca da değiniyor zaten.
Eğer eksik ise YouTube de kısa olarak birinden izle, Fonksiyonlar bitince Eşitsizlik + Parabolü Mikail hocadan izlersin bir daha. Hem YouTube de izlersen Fonksiyon için kafanda soru işareti kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 21 Şubat 2020; 12:39:53 >
hocam izlemeye devam et sen ben de bu işe sıfırdan başladım cidden parabolün p sini bilmiyordum hoca sadece mantığını bilmemizi istiyor ki videolar içinde anlatıyor zaten bize her şeyi devam etmeni öneriririm -
Fonksiyonu mu youtubedan izleyeyim? -
Anladım hocam o zaman devam edeyim dediğiniz gibi.
Benzer içerikler
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- ekimde yks ye başlamak
- tyt matematik nasıl çalışılır
- kolaykopi güvenilir mi
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X