Şimdi Ara

Problem Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
11.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Problemlerde orta seviyeyim mezunum. Şuan bilgi sarmal problem fasikulunu kullanıyorum gecen sene çap falan çözmüştüm. Bsden sonra ne kullanmami önerirsiniz? Forumda apotemi çok söyleniyor ama ağır gelmesinden korkuyorum. Kısaca bilgi sarmaldan sonra cozulcek ÖSYM tarzı bı fasikul arayisindayim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Problem Kaynak Önerisi

Problem çözme, bireylerin ve kuruluşların karşılaştıkları zorlukları aşmalarına ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan hayati bir beceridir. Problem kaynak önerileri, bu işlemde paha biçilmez bir araç olabilir.

Problem kaynak öneri kitapları, çeşitli problemleri çözmek için kapsamlı bir stratejiler ve teknikler yelpazesi sunar. Bu kitaplar, problem tanımlama, analiz, çözüm oluşturma ve uygulama dahil olmak üzere problem çözme sürecinin her aşamasını ele alır.

Problem kaynak öneri kitapları, hem bireyler hem de ekipler için faydalı olabilir. Kişiler, kişisel veya profesyonel yaşamlarındaki zorlukları daha etkili bir şekilde ele almalarına yardımcı olmak için bu kitapları kullanabilir. Ekipler, bu kitaplardan fikir alışverişi yapmak ve daha iyi kararlar vermek için yararlanabilir.

Problem kaynak öneri kitaplarını seçerken, hedef kitlenizin ihtiyaçlarını dikkate almanız önemlidir. Farklı kitaplar, farklı problem çözme yaklaşımları ve teknikleri sunar. İhtiyaçlarınıza en uygun kitabı seçmek için kitapların içeriklerini ve yazarlarının itibarını araştırmanız önerilir.

Problem kaynak öneri kitapları, problem çözme becerilerini geliştirmek isteyen herkes için değerli bir kaynaktır. Bu kitaplar, zorlukları aşmanıza, hedeflerinize ulaşmanıza ve kişisel ve profesyonel gelişiminize katkıda bulunmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Hem uplamak hem de bilgi almak için :)

Sarmal'dan memnun musunuz hocam, seviyesi ve tarzı nasıl sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apotemi-Problemleri almalısın. Başlarda zor gelse de çöze çöze alışırsın. Onun dışında farklı tarzlarda soru görmen için Çapın Akıl Oyunları diye farklı tarz problemler içeren kitabını da tercih edebilirsin

• 3.problem fasikülün apotemi olmalı bence :) evet zor ama bir yerde çözülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben internette çok goruyodum o yüzden almak istedim ilk başları oryantasyon testleri diye geçiyor ve klasik kolay- orta sorular. Sonrasında simulasyon testler var ki bunlar 10 ar soruluk 35 deneme şeklinde ben daha o kısma gelmedim ama oldukça yeni nesil duruyor ve daha zorlayıcı görünüyor. O kısmı çözmeye başladığımda edit eklerim

• yhk18 kullanıcısına yanıt
    Sanırım haklısınız. Matematik kulübü hakkında ne düşünüyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freaking out F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım. Sizce süre sorununu nasıl halletmeliyim zor problem sorularinda çok fazla süre harcıyorum

• gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir fikrim yok onun hakkında
    Problemin iki katmanı var bence. Problemi kavrama ve çözme. Zor olan uğraştırıcı kısmı çoğunlukla kavrama kısmı oluyor. Oda biraz pratik zekayla alakalı. Ama bolca farklı soru tarzı gördükçe de süreniz düşer. Ayrıca düzenli olarak problem çözmeninde size çok katkısı olabilir.

• Kimse önermemiş ama bence yüzde yüz yayınlarının güncel problemler fasikülü de güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toprak Yayınlarını inceleyin derim. Güncel ve Osym tipi.
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen ona bakmayı düşünüyorum çok ağır gelir mi diye düşündüm ama orta seviyeden sonra zor bişey çözmem gerek sanirim

• Ben PDF ile bs’ye bakmıştım ama hiç beğenmedim çapı çok övüyorlar apotemi ile çap gayet iyi ikili hem apotemi sıfırdan konu anlatımı bile yapıyor mantığını kavratmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 1 Eylül 2019; 22:0:31 >
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    zorluk nasıl ? internet çözümü varrmı ?
  • Hocam baş kısmı konunun öğrenme yeri ve kolay. Çapın amatör testleri tarzı. Sonrasında 35 tane onar soruluk karma denemesi var sınav tarzı yeni nesil sorular mevcut. Daha iyi kaynaklar mutlaka vardır ama orta seviye için hoşuma gitti. Baştaki öğrenme testlerini hızlıca çözüp deneme kısmına gelirseniz yeni nesil sorular taramış olursunuz. Tek başına tabiki yeterli olmaz ama çaptan daha yeni nesil

Doğrudur hocam ben beğenmedim pek bs’yi çapı da forumda gördüğüm için söyledim ama apotemiyi şahsen şu an çözdüğüm için tavsiye ediyorum.
    Bir de hocam ben artık kolay zor diye sınıflandırmıyorum çünkü sınav anında her türlü senaryoya hazırlıklı olmak için onları da zor soruymuş gibi çözmeye özen gösteriyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.