Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
403.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben kitserverin son wersiyonunu yukledim 6.3.6 boot serverını yapamadım ama bi yardımcı olursanız yada bi map dosyası elinde olan warsa gonderebilir mi acaba???
  • pes 6 'da 1440x900 çözünürlükte oynamak mümkün değil mi?settings'de bu çözünürlük yok.bir ayarı var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

dostum what is thıs?
    tam olarak nedir bu he tamam isimler orjinal takımlar orjinal oluyo diceksin de ben de buna benzer bi optıon dosyası var sanırım 1. sayfadan indirmiştim bu yeni dosya ne gibi yenilikler getiriyo yüklememe gerçekten gerek var mı boşuna ML mi heba etmiyim genede nasıl kurulduğua falan değinirsen sevinirim tşkler
    quote:

Orjinalden alıntı: McJoe

en güzel option file
    valla patchle ugrasmak istemeyenler için bence bu yeterli gibi.

http://rapidşhare.com/files/4023715/PES_Revolution_OF_V.1.3_PC.zip.html

\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1------> içine atacaksın eskisiyle degişecek.
    bu option file eskisinden farkı pes puanla herşey açılmış, takım logoları,oyuncu isimleri orjinal ve takım taktikleri son.dahasını bilmiyorum pek fazla oynuyamıyrom hep standart 4 kişi oynuyoz evde biz chelsea yi aliyos onlarda m.united i :D

• ya bu evo patch deki ..._text lerin boyutları neden böyle büyük . yoksa bu dosyalar import edilmiş halleri mi
  • Sagol cevabın için dostum denedim herşeyi ama 13 tane top cıkıyor formalar tamam formalarda sıkıntı yok her takımın 4-5 tane forması cıkıo nerdeyse onlar cok güsel fakat toplar 13 tane nike tan 2 tane var mesela bide stadlar tam degil ali samiyen falan yok bi çıkaramadım :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

Arkadaşlar herkezeze merhaba. Ben Evulation patch i indirdim girdim oyuna menüler falan harika sesler degişmiş herşey 10 numara fakat bu toplarla stadyumlar olayını nasıl yapcaz GBD nin içine resimdeki gibi mi atacaz yoksa o klasörlerin içindeki dosyaları hepsi karısık GBD yemi atacaz direk attıktan sonra kitserverdeki setup I install ederken offline pes 6 yımı normal pes 6 yımı insall edecez bide oyunu çalıstırırken offlinedanmı calıstıracaz ben GBD ye attım herşeyi offline pesi install ettim fakat toplar 5-6 tane var gerisi çıkmıo bide alisamiyen falan yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Resimdeki işlem doğru.Hepsi gdb'nin içinde resimdeki gibi olacak.Offline pes6 exe yi kullan.
    Gdb nin içindeki dosyalar tamam ise (resimden öyle gözüküyor) oyunda gözükmesi lazım.(Forma seçme ekranında)
    Birde şunu dene.Kitserverdaki setup ı çalıştır.Remove a bas.Offlinepes6.exe nin ismini(Dosya bu şekilde geliyor) Pes6.exe olarak değiştir.Sonra kitserverdaki setuptan install et .Böyle bir dene bakalım olacak mı?

• musty arkadaşım foruma bu pes 6 tv logolarını koymuşsun bir türlü bulamadım şunların link koyarmısın buraya
  • linkler çalilşmiyor çogu
  • Arkadaşlar birşeyi yanlış indirdim ama neyi bulamadım. Evo patchı indirdim ama oyunda sadece yapacağımız maçın ayarları olan menü almanca bu neden kaynaklanıyor. Birde stadyum patchında bir dolu stad var ama oyunda 34 stad var.patchta olan stadları göremiyorum.
    Yardımlarınız için tşk... Bol PES li günler
  • Bu patchi kurduktan sonra Wide ve Normal kamera açılarında stadyum görüntüsünde seyirciler yok.

Ama diğer açılarda sorun yok. Seyirciler görünüyor. Buna sebep olan dosya 0_text dosyası…

Bu dosyayı kopyalanmadığı zaman sorun yok ama bu sefer ufak tefek görüntü eksiklikleri oluyor. Sizde aynı sorunla karşılaştınız mı?

Mutlaka yüklemelisiniz…

• taraftarların geniş açı kamerada görülmemesinin nedeni KONAMI'den kaynaklanıyor aslında.. bunun çözümü kitserver programının içinde, gerçi önceleri bağımsız bir programdı ancak şimdi kitserver ile birlikte geliyor, kitserver dosyası içinde lodcfg.exe dosyasını çalıştırırsanız şöyle bir pencere açılacak, resimdeki işareti olan yerdeki kutuyu işaretli hale getireceksiniz olay tamamdır;

• su evonun tamamen rapidden indirilen linkleri yokmu?ben baya baktımda bulamadım dıgerlerinden indirmek bir eziyet yaaa
  • antique nickli arkadaşa çok teşekkür ederim. işe yaradı
  • teşekkürler dostum
  • arkadaşlar alisamiyen stadyumu ss i varmı acaba
  • ya pes 6 da master lig yapıyorum maç yapıp kayıt yapıyorum ama ikinci sefer girmeye kalktıgımda açmıyo bunu nasıl çözerim ?

hala pes 5 e devam ediyorum sırf buyüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious
    filefront'dan yavaş iniyo yaw sizde d eöylemi yoksa yağmurdan dolayı tt de mi bi halt var başka siteye upload edebilirseniz rapid de mesela bu yavaş

Torrent'ten 1 seferde indirirm diyorsan torentlerde var hepsi bir arada ve son sürat iniyor

istemediğin dosyaları çıkarma şansın var...

quote:

Orjinalden alıntı: antique
    Hepbirlikte pes6 için SUPERPATCH duasına çıkalım derim

Superpatch'i hazırlayan adamlar yapıyor.Evopatch'i...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 11 Ocak 2007; 7:41:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

ya pes 6 da master lig yapıyorum maç yapıp kayıt yapıyorum ama ikinci sefer girmeye kalktıgımda açmıyo bunu nasıl çözerim ?

bilen yokmu ikikez kaldırıpo kurdum degişen bişey olmadı
  • quote:

quote:

ya pes 6 da master lig yapıyorum maç yapıp kayıt yapıyorum ama ikinci sefer girmeye kalktıgımda açmıyo bunu nasıl çözerim ?

bilen yokmu ikikez kaldırıpo kurdum degişen bişey olmadı

o yaptığın kayıt belgelerim-konami içine yüklenir
    eğer sisteminde deepfreeze gibi bir program yüklüyse o dosya silinir
    masterligi kaydettikten sonra oyundan çıkıp oraya kaydediyormu bir bak bakalım

• SLM BEYLER BENDE TÜRKİYE SÜPER LİG VAR OYUNCU YÜZLERİ FORMALR ORJİNAL 200 MG İSTEYEN OLURSA LİNKLERİ VERE BİLRM AMA BU YAMAYI BEN YAPMADIM BAŞKA Bİ SİTEDEN İNDRDİM SORUN OLMASA LİNKLERİ SİZLERLEDE PAYLAŞIRIM İLGİLENEN OLURSA Bİ KAÇ RESİMDE KOYARIM SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Orjinalden alıntı: krıtoz

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

yaw daha önce sorulduysa kusura bakmayın göz gezdirdim ama bulamadım topicde..son kitserverı(636) yükleyemedim install butonu aktif değil, silik..öncekilerde yoktu böle bi sorun..n'apmak gerek??

kitserverı pes 6 klasörünün içine attıysan aktif olması lazım eğer aktif değilse yanındaki butona bas sonra biraz bekle install butonuna tekrar bas aktif olucak.

yanındaki butonda aktif deil..pes6.exe icin information unavailable diyor dier Pro Evoulation Soccer 6.exe yi seçiorum bu seferde unknown exe file diyor..anlamadım gitti onceki kitserverlarda başıma böle bişe gelmemişti..klasör dediğin yerde(pes6 klasörünün içinde) sildim tekrar koydum ama olmadı bu gdb ile alakalı olabilirmi sorun onla ilgili bişe yapıomuyuz??

yaw şimdi 6.4.0 ı da yükledim yine o install aktif deil (silik) crack falan mı gerekio??? direk kitserver ı kopyalayıp setup yapıodum kitserverın ilk versionlarında oluyodu silik deildi yani...ne deişti anlamadım??

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.