Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.600
Cevap
83
Favori
515.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F0rtress

    2016 da umarım her oyuncu her hareketi yapamaz.

    Bütün oyuncular özel çalımları atabiliyordu 2015 te. En dandik stoper bile klas çalımlar yapabiliyordu. Yada her oyuncu hemen hemen aynı kalitede pas verebilirdu.

    İniesta ile Dzemaili hemen hemen aynı kalitede pas atamamalı. İniestanın attığı pasın kalitesi daha çok hissedilmeli. Şut çalım vs herkonuda bu ayar iyi yapılırsa daha güzel olacaktır.

    Birde oyun ilk çıktığında her sene gayet güzel oluyor ama sonra yapılan güncellemelerle resmen oyun değişiyor zaman geçtikçe ve saçma sapan hal alıyor. Bu sene 2015 oynarken her hafta güncelleme ile resmen oyun yapısı değişti. 1 hafta oynadığım oyunla öteki hafta oynadığım oyun birbiriyle alakasız gibiydi. 1 hafta full mağlubiyet, 1 hafta full galibiyet aldığım oldu. Bu benim oyunumla alakalı değil oyundaki momentum ile ilgiliydi.

    Katılıyorum her oyuncu her hareketi yapamamalı, denerse olmamalı veya yapamadığını gösteren beceriksiz bir hareket yapmalı. Yıldız oyuncular yetenekleri dahilinde kendine özgü skill ler kullanmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fifa'da sahada 22 tane birbirinin aynısı çırpı bacaklı adamlar var.
  • Ya kardeşim fifa 15 pes 15 videolarının işi ne burada ya? Video diye geliyorum aptal aptal fifa 15 pes 15 videoları görüyorum. Gidin o konuda tartışın. Pes 16 videosu bekliyoruz burada. Bize ne 15 rakamlı oyunlardan bu konuda.
  • Momentium yüzünden, kendilerini yerden yere vuranlar,oyunun cdsini kırdım,kolu kırdım,diyenler hala kendilerini ahmak yerine koyan, maçın skorunu ,gidişatını değiştiren bir oyunu; sahadaki futbolcuların koşu ve hareketlerinin hep birbirine benzediği,uzaktan baktıklarında, işte Neymar,işte Ronaldo bu,diyemedikleri,santradan kaleye doğru koşarak gollerin atıldığı,l1 üçgenin tavan yaptığı,oynamayı bilmeyen oyuncuların,bu oyunu satın almasını sağlamak için her türlü çirkefliğin yapıldığı abuk sabuk oyunu mu savunuyorlar?Hala mı??Size az bile, inşallah bu yıl momentium daha da artar da maçlarda, oynamayı bilmeyen çömezler ,sizi evire çevire bir güzel yener de, komik durumlara düşersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Temmuz 2015; 12:20:15 >
  • Adamlar Türk ligini getirdi siz hala almıyorsunuz
    Bende pes hayranıydım fakat 2014 2015 de fifaya benzemeye çalıştı (fifaya benzeyen oyunu alacağıma fifayı alırım.
    siz hala Türkleri iplemeyen pes alın
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yorumun altına imzamı atarım. Fifa 15 deki oynanış gerçek futbol değil. Aksini iddaa eden futbol maçı izlemiyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2015 bana gore berbattı umarım 2016 kendini oynatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bunu görünce bi gülme tuttudaha nathan drake i böyle yapamadılar neymatı mı yapcaklar
     PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)




  • demo yok mu yea? Oyuncuların geri beslemelerini almadan son rötuşları nasıl yapacaklar? bari bir iki hafta demo oynatsalardı, heralde çok major değişiklikler olmayacak oyunda oynanış ile ilgili bu yüzden demo salmadılar piyasaya.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    pek fark görünmüyor zaten 15 ile arasında.. oynanış biraz daha hızlanmış gözüküyordu videolarda ve renk paleti değiştirilmiş oyunun.. fifa da pes te 15 lerin makyajlı hallerini sürecekler piyasaya çok bir yenilik beklememek lazım ikisindende.. demolar genelde eylülde çıkıyor ama pes eylül ün ortasında çıktığı için ağustosta çıkarabilirler pes in demosunu
  • Hayırlısıyla Digital Pre-Order siparişimi verdim. Güzel bir oyun olacağını umut ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zombika

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorponaxe

    Hayırlısıyla Digital Pre-Order siparişimi verdim. Güzel bir oyun olacağını umut ediyorum.

    aynen bende pree order yaptım cıkmasını beklıorum sayılı gun cabuk gecer .çitayı yuksek tutuyotum umarım hayal kırıklıgı olmaz

    50 gün var ama dediğin gibi sayılı gün çabuk geçiyor. Myclub bonuslarının içindeki 5x Oyuncu sözleşmesi olayı ne acaba? Bir de 2015 Myclub da 90 üstü 2 oyuncun varsa 80 üstü 3 oyuncu bonusu var. Neymar ve yılın 11'inden gelenle beraber bonuslarla baya iyi bi kadro oluşur sanıyorum ilk başlangıçta.
  • Arkadaşlar konuyla alakasız ama merak ettiğim birşey var bende ps4 peste online oynarken sürekli lag oluyor her maç.Lagdan kastım sürekli donma değil ama gecikme var.Pasa bastıktan 2-3 saniye sonra atıyor mesela.Top sürmek imkansız oluyor geç tepki yüzünden.Download 12-13 mbps görünüyor test connection basınca upload da 600-700 kbps arası.NAT TYPE 2 DMZ ayarlı ama hala çözülmedi.Bağlantı hızı vs.normal diye tahmin ediyorum.Nerede bir yanlışlık var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

    Arkadaşlar konuyla alakasız ama merak ettiğim birşey var bende ps4 peste online oynarken sürekli lag oluyor her maç.Lagdan kastım sürekli donma değil ama gecikme var.Pasa bastıktan 2-3 saniye sonra atıyor mesela.Top sürmek imkansız oluyor geç tepki yüzünden.Download 12-13 mbps görünüyor test connection basınca upload da 600-700 kbps arası.NAT TYPE 2 DMZ ayarlı ama hala çözülmedi.Bağlantı hızı vs.normal diye tahmin ediyorum.Nerede bir yanlışlık var acaba?

    O oyunun kendisinden kaynaklanıyor hemen hemen herkes ayni sorunu yasiyor.. sizin internet ile ilgili degil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu fifada da yaşıyorum.Lagsız maç yok oynanacak derecede değil oyun.Ama cod,bf gibi oyunlarda niyeyse olmuyor.Bu sorun yıllardır var bende önceden xbox vardı ondada sürekli fifa ve peste lag oluyordu.Nasıl çözülecek bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

    Aynı sorunu fifada da yaşıyorum.Lagsız maç yok oynanacak derecede değil oyun.Ama cod,bf gibi oyunlarda niyeyse olmuyor.Bu sorun yıllardır var bende önceden xbox vardı ondada sürekli fifa ve peste lag oluyordu.Nasıl çözülecek bilmiyorum.

    Fifa da da surekli araplarla eslestirdiginden lag oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika psnden alınan oyunda türkçe olur mu?ya da tr hariç nerden alırsak türkçe olur?
  • 1 yıl dolu dolu oynuyoruz, ve bu yıl lisans yamaları var onlarda uyumsuzluk olur farklı bölge oyun olursa, ayrıca online eşleştirmelerde sıkıntı olabilir. 3e 5e bakmayın Tr psn alın, gayet uygun da zaten diğer çizgi filme göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    lisans yaması derken?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Always

    1 yıl dolu dolu oynuyoruz, ve bu yıl lisans yamaları var onlarda uyumsuzluk olur farklı bölge oyun olursa, ayrıca online eşleştirmelerde sıkıntı olabilir. 3e 5e bakmayın Tr psn alın, gayet uygun da zaten diğer çizgi filme göre

    lisans yaması olması güzelde online biz görebilecekmiyiz yoksa sadece offline oynarken mi görecez
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.