Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.574
Cevap
0
Favori
84.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar xboxda dahamı iyi pes ps3e göre grafik bakımından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    KrAlex De Souza





    ya kaka bilmem seninde dikaktini cekiyormu su konami bir turlu lacivert rengi yapamadi gitti acaba japonlarda lacivert rengimi yok ne




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukano


    quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    KrAlex De Souza





    ya kaka bilmem seninde dikaktini cekiyormu su konami bir turlu lacivert rengi yapamadi gitti acaba japonlarda lacivert rengimi yok ne


    Oha ben FIFA'dan sandım resmi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07


    quote:

    Orijinalden alıntı: Beholder

    @fenerist,

    Herkezin beğenisi farklı tabiki ama keşke FIFA10'da bir kaç maç yapıp sonra bunları yazsaydın, önyargı ve inat'ı çıkartırsan aslında 2 oyun arasında ve gittikçe büyüyen farkı anlardın. Neyse bu da senin bileceğin bir şey. Yalnız bende rapture gibi düşünüyorum. Bu iki mod'u Konamin'in alması yazık oldu, harcandı ve harcanacak. Düşüncem budur. Bir zamanlar PES'i orjinal alan , PES forumlarında yöneticilik yapan, FIFA'yı yerden yere vuran, PES'in çıkışını daha önce haber almak ve indirmek için FTP scene'deki elemanları ve onların forumlarını rahatsız eden, kutsal ayin tadında oynadığımız PES'in şu düştüğü durum açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor.

    iyinin hakkını vermek ve kötüyü eleştirmezsek topu topu 2 adet olan futbol oyunlarında malesef FIFA rakipsiz kalacak. Eğer böyle bir şey olursa bugünleri de mumla arayacaz gibime geliyor.


    kardeşim rakipsiz kalacak kadar güzelse madem gidip onu oynayın.Buarada fifa 10da maç yaptım,demosunu indirdim.Ps3 te.yaklasık 10 tane maç yaptım.Beğenmedim.
    sen beğenirsin hayran kalırsın ayin yaparsın senin düşüncendir.Ama ben beğenmedim.Kriterlerim farklı.Benim için önemli olan Top fiziği,become a legend ve master league gibi kavramlar olduğu için begendim.Sen baska seylerini begenirsin fifa oynarsın saygı duyarım.

    Ama cıkıpta objektif gibi davranıp,ben onun iyiligini istiyorum gibi fakir edebiyatları altında bel altı vurursanız orada dur derim.Harcanmakmıs.Neye göre kime göre?Ben gayet seviyorum.Benim gibi düşünende çok.EA'nin maddi gücü konamiyle kıyaslanamayacak kadar cok.o zaman parayı basıp alacaktı.Adamlar japon liginin lisansını bile alıyorsa gitsin uefayıda alsın.EA'in yıllarca ''euro'' serilerinide hatırlıyoruz harcanmıs bir 10 sene var arkamıza dönüp baktıgımızda.

    Bu kişileri tespit etmek cok kolay.Hepsinin klişe cümleleri var ve niyetleride cok acık.
    Önce bir özgecmişle olaya girerler,sonra esas vurucu cümleler gelir

    Ben yıllardır pes oynuyorum.Pes3 ten beri pes oynuyorum.Aynı oyun olmasına ragmen WE de oynuyorum o derece.Yıllarca pes oynadım.3-4-5-6 demedim hepsini oynadım.Sabaha kadar oynadım.Amcaoğlum bu oyunu oynarken öldü.Yeğenim konamide staj yaptı. vs vs
    Ulan banane?yada bize ne?
    peste koşuşlar deve kuşu gibi,suratları kanser olmus yüz nakli yapılmıs hasta gibi,kaleciler angut,bu yuzden ben artık fifa oynuyorum.hayatım değişti inanamazsınız.fifa oynadıgımdan beri girdiğim öss denemelerinde 15 puan fazla alıyorum.Bugüne kadar bosa zaman kaybetmişim.teşekkürler ea!
    maşallah!!! objektifliğe gel! biraz daha dökseydin kinini.
    Tabi bu yazılarıda sonunda smileları süslüyor.
    Ben rapture denen elemana mesaj yazarken üstümdeki 3 kişinin ya avatarında ya imzasında fifa10 yazıyordu.Başlığa bakarsanız pes ama.
    Kardeşim madem smile ları koyacagın kadar kötü oyun,oynama o zaman,girme burayada.Sende biliyorsunki senin buraya yazmanla konami daha iyi oyun yapmayacak.
    Madem gönülden istiyorsun daha iyi bir oyun;
    gir konaminin sitesine
    iletişim yada feedback bölümünü bul.Yaz bütün eksik gördüklerini.Emin ol burda eşliğinde yazdıgın smile'lardan daha etkili olacaktır
    yeter be.
    oyun nasıl,neleri geliştirmişler,varmı önerisi olan diye topice giriyorum.Heryerde fifa avatarlı/imzalı kişiler ve smileları.
    Siz Fenerbahçeyi tuttugunuzda gidip Galatasaray sitesine mi yazıyorsunuz günlük hayatta? muhauahua bizim takım daha iyi diye? git kendin gibi düşünen insanlarla mutlu ol kardesim,ne diye sidik yarıstıyorsun burda?
    Ciddi anlamda görüşlerini belirteceksen efendi gibi belirt.SAygı cercevesinde istediğini yap.ama ben 25 sayfa konunun 15inde seni görüyosam,bana iyi niyetten bahsetme(lafım belli bi şahısa değil bu arada,bu gibi hareketlerde bulunan herkese)

    Şimdi müsadenizle pes'ten konusmak istiyorum.

    Pek deneme fırsatım olmadı yeni indirdim.rooney'in şutları,ibrahimovicin ayı gücü,agüeronun kıvraklığı gibi değerlerde pes09a göre bi azalma/yükselme varmı?

    Hepsini okudum çok güzel yazmışsın seni tebrik ederim.




  • Arkadaşlar Live'a girebiliyor muyuz artık? Risk kalktı mı?
  • Risk her zaman vardır
    Ama oyun çıktı resmi olarak
  • Bence oyun enfes olmuş ufak tefek hatalarına rağmen.
    Misal bazı sahalarda ışık değeri aşırıya kaçmış gündüz maçlarında.
    Hakem hataları da azımsanmayacak kadar fazla. Bir çok faulü es geçiyorlar.

    Demoya göre daha seri ve daha çabuk tepkime veriyor futbolcular.
    Bazı futbolcular gerçek hayatta ki gibi hantal mesela Huntelaar çok ağır dönebiliyorken Pato gayet seri hareket ediyor.

    Ayrıca 2 futbolcu ile pres yapıp top kapmaya çalışırsanız ortada sıçana dönüyorsunuz.
    Bunu aşmak için defans çizginizi ileri taşımanız ve tam saha pressi arttırmanız gerekiyor. Bu şekilde top kapabiliyorsunuz.
    Tabi aşırı press yaparsanızda ileri ve kanat oyuncularınız maç sonunu getiremiyor.

    Koşmalarda gayet güzel şekilde düzelmiş. Hala koşmalara dönmelere takanları pes severler takmasınlar.




  • ilk önce herkeze merhaba diyorum ve oyunla ilgili ilk izlenimlerini yazıyorum keşke yazmaz olaydım , oyunu 2-3 saatir oynuyorum, yıllardın pes fanı daha doğrusu pes seveni olarak hecanla oyunu hddye yükledim ve start dedim , takımımı seçtim fenerbahçe felan oyuna girdim , oyuncularda ki inanılmaz benzetmeyi görünce şoka girdim hani diyorsunuz ya kanser suratlı felan alakası yok en büyük kanser suratlılar fifada mevcut , oyunda başlama düdüğü çaldı ve oyuna başladım , hani böyle ayağının ucundan yukarıya doğru sıcak hava dagası gelir ya onu hissettim , oynanılabilirliğini hiç ama hiç beğenmedim fifayı oynadıktan sonra , robot teneke ilerletiyormuşum hissini verdi bana keşke söylemez olaydım , tuhaf bi koşuşturma sistemi var , neyse en çok beğendiğim şu şutları , füze gibi gidiyor be abi heleki direğe çarpıp girince çocukca bi sevinç geliyor grafiklere gelelim gol attıktan sonra o fenerbahçe kadrosundaki oyuncuları görünce gerçek maç hissini veriyor aynısını yapmışlar be hacı, bi kaçtane akşam maç yaptım sanki üzerimizde karabulutlar var ve ışık mışık yok hiç , seyirciler yine berbat diyebilirim , ama seyircilerin tezahürat'ı süper rakip takıma geldiğinde top ıslıklar kulak deliyor , aklıma bunlar geliyor ah şu oynanılabilirlik olsa ama yinede pes kendini oynatıyor , yakında arkadaşlar gelir pes party yaparız , pesin olayı bu zaten ...




  • mrb arkadaslar, benim oyun italyanca oldugu icin master ligde birturlu ne yaptiysam , ne ettiysem transfer yapamadim , transfere benzer bisi giriyorum oyuncuya kulub teklif goturuyor gibi bi cubuk oluyo transfer statüde böle sağa doğru bi cubuk sora bi yazi gelio contrat işareti yanıp sonuyo transfer listesi yerinde biraz karışık anlattim ama nolur yardim edin bilen varsa
  • Oyun güzel geldi ama tam alışamadım :)
  • League Editor Released !!!! X360 Support


    http://downloads.moddingway.com/file/567.html

    Information
    -----------
    Here is a tool to easily manage teams on leagues, modes and groups. With League Editor you can add/move/delete teams on any league or group in the game and you may also experiment on some other categories undiscovered. Enjoy...

    How to
    ------
    To use the tool you are going to need a PC Option File and a teams relink file (unnamed_12.bin of dt04.img), which can be both PC or Xbox360 bin. First, you need to open the Option File, so that the game knows IDs and Team names (for now, the tool only supports PC Option Files, so even if you want to edit an Xbox360 unnamed_12 you need to use a PC Option File for the team names). Then you open the unnamed_12.bin, which contains the actual teams relinks. The program will automatically detect if this is a PC or X360 file and go to this mode.

    You can change everything:
    - Add teams, by draging them from the right list and droping them in the appropriate league on the left treeview.
    - Move teams, by click them on the treeview and moving while holding the click.
    - Delete team, by pressing Del button when a team is selected on the left treeview, or by right-clicking and selecting the "Delete team" option.

    After changing everything, DON'T FORGET TO SAVE before you close the tool, otherwise you'll lose all progress. The game automatically saves the file according to the mode of the opened file (PC or Xbox360) so take notice of that when you "Save as..". We STRONGLY RECOMMEND that you keep a BACKUP of your unnamed_12.bin file before you use the tool. This tool, doesn't not affect your Option File at all...

    Thanks
    ------
    First of all, i need to say big thanks to master Skunk for his tip on managing Xbox360 file! I'd like to thank all ModdingWay staff for being with us and working for all people on MW Labs. I'd also like to thank WEHellas (www.wehellas.gr) for the support and testing...




  • Oyunun full versiyonunu bugün oynadım.Ayrıntılı bir inceleme yapacak olursak;

    Artılar:

    -Muhteşem grafikler
    -Harika top fiziği
    -Menüler, CL ve Europa League lisansları
    -Taktikler
    -Tezahüratla
    -Stadyumlar ve saha
    -Adam geçmek zorlaşmış.
    -Oyun hızı.

    Eksiler:

    -Animasyonlar.Yani oyunu toptan batırıyorlar.Bu kadar mı kötü koşuş stili olur.Sahada robot koşuyor sanki.Top sürmekten hiç bir keyif alınamıyor.Ya çalım hareketlerine ne demeli?Çok kabalar, hiç estetik durmuyorlar.
    -Hantallık.Topu ayağına aldığında bi garip oluyor.Oyuncu sanki geç cevap veriyor.Sanki yarım yada bir saniye geç cevap veriyor.Bir hantallık var.
    -Lisanslar
    -Çok az krampon, top, stadyum seçeneği.
    -Kameralar berbat.
    -Pas, orta, ara pas barının olmayışı.
    -Ve genellersek, istediğin oyunu sahaya yansıtamamak.Özgürlüğü kısıtlanmış gibi futbolcular.


    Puanım 8/10.

    Şunu belirtmekte fayda var.Kesinlikle oynanır bir oyun.2009'dan daha güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 24 Ekim 2009; 20:07:56 >




  • Şİmdi forumdan neo23 ile bir maç yapalım dedik.Lagdan anamız ağladı,msnden konamiye saymaya devam ediyoruz.Singleda taktikler olsun kart sistemi olsun her ne kadar zevkli olsada onlineda yine sınıfta kaldı konami.Madem yapamıyorsun bırak başkası yapsın.Online nedeni ile konamiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Şİmdi forumdan neo23 ile bir maç yapalım dedik.Lagdan anamız ağladı,msnden konamiye saymaya devam ediyoruz.Singleda taktikler olsun kart sistemi olsun her ne kadar zevkli olsada onlineda yine sınıfta kaldı konami.Madem yapamıyorsun bırak başkası yapsın.Online nedeni ile konamiye


    ps3 de sorunsuzmuş online xbox da niye böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ


    quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Şİmdi forumdan neo23 ile bir maç yapalım dedik.Lagdan anamız ağladı,msnden konamiye saymaya devam ediyoruz.Singleda taktikler olsun kart sistemi olsun her ne kadar zevkli olsada onlineda yine sınıfta kaldı konami.Madem yapamıyorsun bırak başkası yapsın.Online nedeni ile konamiye


    ps3 de sorunsuzmuş online xbox da niye böyle

    aslında live'da da sorunsuz oynayanlar vardı. belki arkadaşın interneti vs kötüydü. çünkü lagsız şekilde oynayabiliyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ


    quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Şİmdi forumdan neo23 ile bir maç yapalım dedik.Lagdan anamız ağladı,msnden konamiye saymaya devam ediyoruz.Singleda taktikler olsun kart sistemi olsun her ne kadar zevkli olsada onlineda yine sınıfta kaldı konami.Madem yapamıyorsun bırak başkası yapsın.Online nedeni ile konamiye


    ps3 de sorunsuzmuş online xbox da niye böyle

    Ps3te Sonynin serverlarını kullanıyorlar




  • Ulan ne vardı EA şöyle Edit mod felan yapsaydı ya...

    Şu PES serisinin Edit moduna bayılıyorum gerçekten.

    Menülerde olağanüstü, oyuna giriş felan süper. Direkt ayarlıyosun Start diyosun anında giriyor maça.

    Ah KONAMI ya, PES 2011 artık oyun motoru değişimini geçtim, PES6'nın oynayışı animasyonlarla birlikte birebir al, bu oyunun grafikleriyle birleştir, lisanslar ligler kadrolar felan ayarla ve piyasaya sür ona bile razıyım ya. Ne kadar PES6 "şu zamana göre" gerçekçi olmasa bile, onun heyecanı oynayışı bi başkaydı ya.
  • şu çıkacak olan yamada tepki süresini düzeltseler çok güzel olur ama nerde...
  • http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73470

    option file yapıyor elemanın biri xbox360 için.

    xboxı nasıl bağlarız pcye?
  • Ben Live'da üç tane maç yaptım şu ana kadar, hepsi de yağ gibi akıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.