Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.575
Cevap
0
Favori
84.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelen geçen üç atıyor arkadaş ya. Lanet osun analogla oynanmıyor oyun.
    D-pad' de cacık. Offff
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Gelen geçen üç atıyor arkadaş ya. Lanet osun analogla oynanmıyor oyun.
    D-pad' de cacık. Offff


    aynen ya paslar yanlış yerlere gidio sinir oldum analogada dpadede :( ilk galibiyetimi az önce aldım lanet olsun ya ps3 kolu bu oyunda işe yarıo işte
  • Bende PS3 te analogla oynıyamıyorum analog altta olduğu için. Arkadaşlarımın niye ds3 te d-pad le oynadığını Xbox alınca öğrendim

    Oyunda penaltılar değişmiş. Kalecilerin kontrolü yine aynı. Ekrana gelen yazıda önce X e basın sonra yön verin diyor. Yaptım olmadı. Bi video vardı adam anlatmış her şeyi. Kareye hemen basıp bırakın koşmaya başlasın sonra atıcağınız yöne ittirin analoğu diyor. Öylede olmuyor. Tam topa değicekken yön verdim yine olmadı. 3 kere CL finali kaybettim. Allahtan save etmişim tekrar oynama şansım var.

    Şimdi Traninng e girip çalışıyım biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12henry14


    quote:

    Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken


    quote:

    Orijinalden alıntı: [DMC]

    gorende GS her sene avrupada kupa aliyor sanacak

    Avrupa da her sene kupa alan takım var mı?Koca Barça'nın Gs den kaç tane fazla Avrupa kupası var acaba?


    gsden fazla 11 kupası var


    arsenal ın kupası varmı avrupa da ? ya da real madrid 10 senedir ne yapıyor avrupada bir başarısı varmı ? onları kucuk takımmı yapar bu durum




  • arkadaşlar ben pes oynarım ve ne olursa olsun oynayacağım ama fifa da muhteşem oyunmuş orası ayrı sadece bana hitap etmiyor.Sorun bu değil sizlere pes2010 oynamamış biri olarak tek soracağım sorun online oynanıyormu? Lag oluyormu eğer bu olmuyorsa bana yeter.
  • online oynanıyor bende hiç lag olmadı, yanlız delay war nedense onu anlamadım pasa bastıgım an atmıyor gecikme war
  • jamez

    Hersene bir çeyrek final görüyorlar
  • Arkadaşlar pes2010'u Analog'la oynamakla veya alttaki yön tuşuyla oynamak arasında fark var mı?Ben ps2 de alışmışım yön tuşlarıyla oynamaya ,analogla hiç oynayamıyorumda:(
  • bu oyunun ntsc-u su ne zaman çıkıyor bilen var mı?
  • Oyuna ilk duyurulduğu zamana dek ön yargılı bakıyordum açıkcası, taa ki demoya kadar. Hanii 2009 gibi olacak sanıyordum, bu sene yine ilk tercihim FIFA 10 oldu. Fakat bu sefer beğenmedim FIFA'yı, oynarken fazla zevk alamıyorum, gol pozisyonu olduğunda heyacanlanmıyorum. Halbuki, geçen sene maç yaparken heyecandan terlediğim zamanlar oluyordu. Ama dediğim gibi beğenmedim, LIVE üzerinden bir çok arkadaşım ile oynadım bir zaman sonra sıkılıyorum. Kaldı ki, FIFA 10 çıkmamışken PES 10'a karşı savunuyordum bir çok yerde. Ama ters köşe oldum diyebilirim.

    Demosundan bu yana oyunu merakla bekliyordum ve geçtiğimiz gün PES 2010 elime ulaştı. Hemen oynamaya başladım GalataSaray ve Fenerbahçe derbisi ile başladım her zaman olduğu gibi. Açıkcası PES 2010'da Türk takımlarına daha çok özenilmiş, özellikle konuda da görüyorum Sabri'nin modellemesi gerçek hayatla aynı olmuş, bir de Leo Franco'ya dikkat edin. Grafikler ve bilhassa Şampiyonlar Liginin karamsar bir havası vardır, işte onu çok iyi yansıtmışlar oyuna. Maç esnasında her ne kadar sehirciler çok kötü olsada maç atmosferini yakalıyorsunuz her türlü. Ve ben heyecanlanmaya başlıyorum her maçta. Online olarak ise fazlaca aşama kaydedilmiş. Forumdan bir kaç arkadaşla LIVE üzerinden oynadım, oyun LAG sorunu olmadan gayet akıcı bir şekilde ilerliyor. Diyalog sistemide çok güzel bir hava katmış oyuna.

    Fazla uzatmak istemiyorum zaten konuda oyun hakkında bir çok detay yazılmış. Kısaca bu sene FIFA bana hiçbir şey vermedi, kötü demiyorum gayet kaliteli bir oyun ama bu sene tercihim PES 2010 oldu. Gerçekten bana maç duygusunu ve heyecanını Profesyonel açıdan ve normal bir oyuncu olarak bana çok iyi verdi.


    Şimdi sizlere bir sorum var, oyunda bilindiği gibi UEFA Avrupa Ligi var. Fakat menüde sadece Şampiyonlar ligi için bir bölüm var. Acaba Avrupa ligine nereden giriş yapıyoruz ?






  • Avrupa Ligi sadece Become Legend veya Master Lig içinde bulunuyor. Ayrı bi mod olarak koymamışlar maalesef
  • Oyun hakkında yazdıklarımın büyük kısmını geri alıyorum. ilk oynadığımda hiç beğenmemiştim. Bir türlü alışamadım. Ancak bir kaç günlük aradan sonra Master League e girip oyniyim dedim. Akşam saat 20:00 de oyunun başına oturdum ve 02:00 de anca kalkabildim. Master League müthiş olmuş sanki oyundaki saçmalıklar bu bölümde daha az gibi çok zevki ve atmosfer çok güzel. Oyuna sonunda alıştım istediğim oyunu sahaya yansıtıyorum artık. Oyuncuları falan kontrol etme artık çok daha kolay olmaya başladı.
    Oyuna alışmak eski serilere göre daha fazla zaman gerektiriyor ama alışınca fifa ya falan bakmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan_22

    Arkadaşlar pes2010'u Analog'la oynamakla veya alttaki yön tuşuyla oynamak arasında fark var mı?Ben ps2 de alışmışım yön tuşlarıyla oynamaya ,analogla hiç oynayamıyorumda:(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan_22

    Arkadaşlar pes2010'u Analog'la oynamakla veya alttaki yön tuşuyla oynamak arasında fark var mı?Ben ps2 de alışmışım yön tuşlarıyla oynamaya ,analogla hiç oynayamıyorumda:(


    Yokmu cvb verecek kimse
  • Farkı kendin anlayamıyor musun?
  • arkadaslar master lıgde sampıyonlar lıgıne katılabılıyormuyuz yoksa sampıyonlar lıgı sadece ayrı modmu??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    arkadaslar master lıgde sampıyonlar lıgıne katılabılıyormuyuz yoksa sampıyonlar lıgı sadece ayrı modmu??

    evet katılabiliyoruz..
  • yahu türk takımlarına dahada özenilmiş felan diyorsunuz. kaç tane takım varki zaten. 3 tane türk takımı var bırakta onlarada özensinler arkadaş.
    öteki liglerdende toplasan 30 tane takım çıkmaz. bi zahmet onların yüzlerinide iyi yapsınlar ayıp yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canok

    yahu türk takımlarına dahada özenilmiş felan diyorsunuz. kaç tane takım varki zaten. 3 tane türk takımı var bırakta onlarada özensinler arkadaş.
    öteki liglerdende toplasan 30 tane takım çıkmaz. bi zahmet onların yüzlerinide iyi yapsınlar ayıp yani.


    Yanlış olmasın 5 türk takımı var oyunda. Trabzon her ne kadar lisanssızda olsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

    Farkı kendin anlayamıyor musun?


    Anlasam burda sormam
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.