Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.575
Cevap
0
Favori
84.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pes bu sene oynanabilirlik denedi ve bunda bana göre yüzde 80 lik başarı oranı yakaladı bakalım pes 2011 de ne olacak
  • oyunu oynarken kasıldığımı hissediyorum.oyuncular ileri çıkamıyor (taktik olarak ne kadar ileriye dönük oynatsamda) sanki görünmeyen birileri oyuncuları tutuyor.acayip bir oyun...online ı iyi olmuş ama.
  • Pes bu sene tamamen yeni bir oyun motoruna geçicekti hatırladınız mı Mayıs ayında çıkmıştı haber. Süper olcak filan diyolardı. Konami acayip yalancı bir firma olduğunu ordada bir kez belirtti
  • 13 yıldır her çıkan konami futbol oyununu sabırsızlık ile almış ve hepsini de severek onamışımdır. Kısacası yıllardır pes fanıyım. Ancak bu sene oyun hiç olmadığı kadar kötü olmuş hatta pes serisinin en berbat oyunu olmuş. Oyun acayip sıkıyor ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi zorla kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Oyuna güncelleme çıkacakmış. Bence gücnelleme ile düzelecek gibi değil. Tamam grafik falan çok güzel pc de ve xbox ta ama yapay zeka ve fizik yerlerde sürünüyor. Pas atıyorsun yanındaki adamına top çok uzaktaki bir oyuncuya girdiyor. Kaleci vuruşları tam bir felaket olmuş. Pas veriyosun adamın kıçına çarpıyor geri dönüyor ve daha sayamadığım bir sürü şey. Oyun üzerinde hakimiyetiniz yok gibi bir şey.
    Fifa ya da alışamadım gitti bu yüzden de 1 sene daha pes2009 ile devam edicem sanırım fifa ya alışamazsam tabi.
  • İtalyanca sürüm var bende ne yaptım ettim uefa avrupa ligini bulamadım var mı böyle bir mod ?
  • Oyunda çok garip şeyler var gerçekten anlamadım ama çok sıkıyor beni zar zor maç bitiriyorum demoda bile böyle değildi anlamadım gitti bu durumu. Çok sıkıcı bi oyun şuan benim gözümde alışmaktan kaynaklanan problem diye zannediyordum ama oyundan olduğuna kanaat getirmeye başladım. Ayrıca ortalar felanda kötü olmuş istediğiniz gibi yapamıyorsunuz, yapay zeka savunmada kötü kalecilerde gereksiz yerde gereksiz hamleler yapabiliyor. Uzun ve yerden pas atıyorsun 2. adama, önündeki adam hiç çekilmiyor haliyle ona çarpıyor paslar gitmiyor ve arapaslar iğrenç ötesi gerçekten.

    Herneyse daha fazla eleştirmeye gerek yok, aslında oyunun eleştirilecek noktası baya bi fazla gerçekten, PES 2009'da bile sıkmamıştı beni kötü mötü diyorduk ama bi PES 2010'da böyle oldu PES 2008'de bile olmamıştı yani.

    Nerde o PES 6 oynayışı, nerde o heyecan...........

    Ama bişey ekleyeyim oyunda girişler süper. Mesela CL maçı yaparken o grafikler felan muhteşem olmuş. PES 2009'da da öyleydi FIFA'nın 10 katı çok gerçekçi gözüküyor. Oyuna başlıyorsunuz santra yapılırken bile muhteşem, ama oyun başlayınca bildiğiniz gibi oluyor herşey. Ayrıca Galatasaray ile oynuyorum ve her oyuncunun birebir yüzü var, Hakan Balta dışında herkes birebir resmen. Bu yönünü seviyorum bu oyunun. Galatasaray formasının arkasında bulunan lisans bile var, arkadaki ÜLKER sponsoru ve font stilleri, adamın isminin numara altında yazması felan çok çok süper olmuş. Bi bu yönlerini seviyorum zaten süper yapıyor KONAMI bunları :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    İtalyanca sürüm var bende ne yaptım ettim uefa avrupa ligini bulamadım var mı böyle bir mod ?


    Dostum bende biraz bakmıştım ama PES 2010 Lansman konusunda roportaj vardı ordaki adamı dinledim,

    UEFA Avrupa Ligi Master Lig ve Become Legend modlarında var. Direkt olarak oynayamıyoruz ki bence kötü olmuş bu lisansı almışlar madem koymaları gerekir CL modu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 23 Ekim 2009; 14:58:57 >
  • arkadaşlar bu oyunun kesin çıkış tarihi nedir ondan önce oynamak istemiyorum yazdım duruyor
  • Oha o kadar lisans aldınız bir modunu yapsaydınız bari çok saçma yaa
  • CK07 sağolasın

    Bir de penaltılarda çok anormal bir durum var yukarı sağ veya sol köşeye atmak istiyorum topların %100'ü yandan dışarı gidiyor,penaltı sistemini mi değiştirdi bunlar anlayamadımki penaltı atılmıyor resmen
  • @fenerist,

    Herkezin beğenisi farklı tabiki ama keşke FIFA10'da bir kaç maç yapıp sonra bunları yazsaydın, önyargı ve inat'ı çıkartırsan aslında 2 oyun arasında ve gittikçe büyüyen farkı anlardın. Neyse bu da senin bileceğin bir şey. Yalnız bende rapture gibi düşünüyorum. Bu iki mod'u Konamin'in alması yazık oldu, harcandı ve harcanacak. Düşüncem budur. Bir zamanlar PES'i orjinal alan , PES forumlarında yöneticilik yapan, FIFA'yı yerden yere vuran, PES'in çıkışını daha önce haber almak ve indirmek için FTP scene'deki elemanları ve onların forumlarını rahatsız eden, kutsal ayin tadında oynadığımız PES'in şu düştüğü durum açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor.

    iyinin hakkını vermek ve kötüyü eleştirmezsek topu topu 2 adet olan futbol oyunlarında malesef FIFA rakipsiz kalacak. Eğer böyle bir şey olursa bugünleri de mumla arayacaz gibime geliyor.
  • Arkadaşlar resmi çıkış olarak 3 Kasım gösteriliyor. Yanlışım varsa düzeltin. Oynamak için sabırsızlanıyorumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tackleberry -- 23 Ekim 2009; 17:56:27 >
  • Oh be sonunda öğrendim penaltıların nasıl atılacağını önce şut bir müddet sonra yönü belirleyecekmişiz,ben yön ve şuta aynı anda basıyordum paso dışarı gidiyordu

  • Videoyu iyi yapmış adam. Messi "You did it" diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

     Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI



    Berber Çırağı SABRİ 55

    Adamın saçını birebir modellemişler. Bu oyunu oynamam için bu yeterli bana :)

    sabri gs de en çok sevdiğim futbolculardan biri adama bi lakap bu kadar mı yakışır berber çırağı sabri
  • Oyunun PS3 versiyonu ciddi çok kötü olmuş, akıllara zarar grafikler.
  • arkadaşlar seyirciler nasıl olmuş , yine kağıt seyirci gibi değil demi
  • KrAlex De Souza

     Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI
  • Live da rank olayı varmı yine? lig maçları yaparken şampiyonlar liginde de maçlar yapıyoruz
  • UEFA Avrupa Ligi özel modu var mı? Sadece o kupayı oynayabildiğimiz, Şamp. Ligi tarzı? Bir videoda görmüştüm ama nereden açılıyor ki, League-Cup'tan mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beholder

    @fenerist,

    Herkezin beğenisi farklı tabiki ama keşke FIFA10'da bir kaç maç yapıp sonra bunları yazsaydın, önyargı ve inat'ı çıkartırsan aslında 2 oyun arasında ve gittikçe büyüyen farkı anlardın. Neyse bu da senin bileceğin bir şey. Yalnız bende rapture gibi düşünüyorum. Bu iki mod'u Konamin'in alması yazık oldu, harcandı ve harcanacak. Düşüncem budur. Bir zamanlar PES'i orjinal alan , PES forumlarında yöneticilik yapan, FIFA'yı yerden yere vuran, PES'in çıkışını daha önce haber almak ve indirmek için FTP scene'deki elemanları ve onların forumlarını rahatsız eden, kutsal ayin tadında oynadığımız PES'in şu düştüğü durum açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor.

    iyinin hakkını vermek ve kötüyü eleştirmezsek topu topu 2 adet olan futbol oyunlarında malesef FIFA rakipsiz kalacak. Eğer böyle bir şey olursa bugünleri de mumla arayacaz gibime geliyor.


    kardeşim rakipsiz kalacak kadar güzelse madem gidip onu oynayın.Buarada fifa 10da maç yaptım,demosunu indirdim.Ps3 te.yaklasık 10 tane maç yaptım.Beğenmedim.
    sen beğenirsin hayran kalırsın ayin yaparsın senin düşüncendir.Ama ben beğenmedim.Kriterlerim farklı.Benim için önemli olan Top fiziği,become a legend ve master league gibi kavramlar olduğu için begendim.Sen baska seylerini begenirsin fifa oynarsın saygı duyarım.

    Ama cıkıpta objektif gibi davranıp,ben onun iyiligini istiyorum gibi fakir edebiyatları altında bel altı vurursanız orada dur derim.Harcanmakmıs.Neye göre kime göre?Ben gayet seviyorum.Benim gibi düşünende çok.EA'nin maddi gücü konamiyle kıyaslanamayacak kadar cok.o zaman parayı basıp alacaktı.Adamlar japon liginin lisansını bile alıyorsa gitsin uefayıda alsın.EA'in yıllarca ''euro'' serilerinide hatırlıyoruz harcanmıs bir 10 sene var arkamıza dönüp baktıgımızda.

    Bu kişileri tespit etmek cok kolay.Hepsinin klişe cümleleri var ve niyetleride cok acık.
    Önce bir özgecmişle olaya girerler,sonra esas vurucu cümleler gelir

    Ben yıllardır pes oynuyorum.Pes3 ten beri pes oynuyorum.Aynı oyun olmasına ragmen WE de oynuyorum o derece.Yıllarca pes oynadım.3-4-5-6 demedim hepsini oynadım.Sabaha kadar oynadım.Amcaoğlum bu oyunu oynarken öldü.Yeğenim konamide staj yaptı. vs vs
    Ulan banane?yada bize ne?
    peste koşuşlar deve kuşu gibi,suratları kanser olmus yüz nakli yapılmıs hasta gibi,kaleciler angut,bu yuzden ben artık fifa oynuyorum.hayatım değişti inanamazsınız.fifa oynadıgımdan beri girdiğim öss denemelerinde 15 puan fazla alıyorum.Bugüne kadar bosa zaman kaybetmişim.teşekkürler ea!
    maşallah!!! objektifliğe gel! biraz daha dökseydin kinini.
    Tabi bu yazılarıda sonunda smileları süslüyor.
    Ben rapture denen elemana mesaj yazarken üstümdeki 3 kişinin ya avatarında ya imzasında fifa10 yazıyordu.Başlığa bakarsanız pes ama.
    Kardeşim madem smile ları koyacagın kadar kötü oyun,oynama o zaman,girme burayada.Sende biliyorsunki senin buraya yazmanla konami daha iyi oyun yapmayacak.
    Madem gönülden istiyorsun daha iyi bir oyun;
    gir konaminin sitesine
    iletişim yada feedback bölümünü bul.Yaz bütün eksik gördüklerini.Emin ol burda eşliğinde yazdıgın smile'lardan daha etkili olacaktır
    yeter be.
    oyun nasıl,neleri geliştirmişler,varmı önerisi olan diye topice giriyorum.Heryerde fifa avatarlı/imzalı kişiler ve smileları.
    Siz Fenerbahçeyi tuttugunuzda gidip Galatasaray sitesine mi yazıyorsunuz günlük hayatta? muhauahua bizim takım daha iyi diye? git kendin gibi düşünen insanlarla mutlu ol kardesim,ne diye sidik yarıstıyorsun burda?
    Ciddi anlamda görüşlerini belirteceksen efendi gibi belirt.SAygı cercevesinde istediğini yap.ama ben 25 sayfa konunun 15inde seni görüyosam,bana iyi niyetten bahsetme(lafım belli bi şahısa değil bu arada,bu gibi hareketlerde bulunan herkese)

    Şimdi müsadenizle pes'ten konusmak istiyorum.

    Pek deneme fırsatım olmadı yeni indirdim.rooney'in şutları,ibrahimovicin ayı gücü,agüeronun kıvraklığı gibi değerlerde pes09a göre bi azalma/yükselme varmı?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.