Şimdi Ara

Prizden DS4 şarj etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam, sorum DS4 prizden direk şarjı ile ilgili. iphoneların şarj aparatı ve ds4 şarj kablosuyla direk şarj etmem sıkıntı yaratır mı? ömrü vs. açısından. bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

• aman öyle bir şey denemeni önermem bide patlar matlar,ver sonra yüz küsür tl yeni kola
  • Android ile şarj ediyorum. Problem falan olmadı bende. Android şarjı 5v
  • ben geçen gün pc ye taktım şarz oldu herhalde nasıl şarz olduğunu da bilmiyorum bu arada sıkıntı yok. ps3 ü pc den şarz ederdim çoğu zaman alışkanlık kaldı.
  • @TheDC Arkadaşımızın dediği gibi bende Telefonun şarj cihazı ile şarj ediyorum bir sıkıntı cikmadi.Hemde Daha hızlı şarj oluyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm usb yuvalarından (tv,iphone adaptörü,pc) şarj edebilirsiniz sıkıntı olmaz.
  • Konsol kapalıyken bile DS4'ü şarj ediyor mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Konsol kapalıyken bile DS4'ü şarj ediyor mis gibi.

Bekleme modunda olmadan mı şarj ediyor kapalıyken
  • android den takınca nasil anliyoruz tam dolduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bekleme modunda olmadan mı şarj ediyor kapalıyken

Bekleme modunda (Standby) şarj ediyor.
  • Değerler üzerinden konuşmak gerekirse : İphone adaptörünün 5V 1A çıkışı var. Dualshock'un giriş değerleri 5V 800 mAh. 5V olduğundan dolayı sıkıntı olmaz hatta %25 daha hızlı şarj eder. Yanlışım varsa düzeltin.

• Konu biraz eski ama nette ararken buldum, iphone adoptoru ile edebilirz o zaman kollari sarj? Yada bekleme moduna alinca usb ozelligini actim konsolumun (ps4) otomatik kapanmayida ayarlarsam 1 saate mesela , 1 saat sarj etmesi yeter mi? Sonrada otomatik kapanir heralde konsol.

Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.