|
Bu linkteki priz regülatör bir işe yarar mı? Bugün PSU mefta oldu. Bilgisayarım açık ve boştaydı hiçbir şey yapmıyordum yük altında değildi. 4lü prizime monitör, kasa takılıydı ve ekstradan şarj aleti(20w) taktım 1dk geçmeden PSU 'dan patlama sesi geldi. 4lü prizde sıkıntı yok, o sırada takılı olan monitör ve şarj aletinde de sorun olmadı, sigorta da atmadı fakat binanın elektrik hattının dandik olduğunu biliyorum. PSU 'yu servise yollayacağım fakat bu patlamanın tam olarak neyle ilgisi vardır bilemedim. PSU da veya kasanım başka bir yerinde yanık kokusu yok bu arada, sadece patlama sesi geldi ve bilgisayara bir daha elektrik gelmedi. Bu linkteki ürün voltaj dalgalanmalarını engeller mi bir işe yarar mı yoksa UPS tarzı şeylere mi yönelmeliyim? Ya da bu patlamanın bunların hiçbiriyle alakası olmayabilir mi? PSU Tier B kalitesinde gayet iyi bir PSU. Highpower Performance Gold 800W Cata Ct 9187 Akım Korumalı Priz Regülatör Fiyatı https://www.hepsiburada.com/cata-ct-9187-akim-korumali-priz-reglatr-p-HBCV000005Y015?ftid=sqym7z50ospsyrr8&magaza=Uzman+Grup+Elektrik+Pano+Tasar%C4%B1m+Tic.Lmt&url_src=and-product-detail< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı