Şimdi Ara

Prison break de ölen avukat yeni sezonda???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Prison Break yeni sezonda Robin Tunney - Veronica Donovan
    kadroda gözüküyor ölmemişmiy di o

• o kafa belki fakeydi sarah gibi güzel bi kızı öldürmesinler zaten
  • - Az Biraz Spoiler içerir -

@cashinsoft
    sara dan bahsetmiyor veronica dan bahsediyor yada yazdığını ben yanlış anladım

@nihathet
    veronica yani robin tunney ile ilgili prisonbreak forumlarında haberler dolaşıyordu spoilerlar geziyordu belki imdb ondan yazmış olabilir imdb nin yanlışlarını sonrada düzelttiğini biliyoruz ayrıca şu ana kadar 7-8 tane promo çıktı hiçbirinde yoktu ayrıca silahla vurulan kadını getirmeleri olmaz 2.sezonun başında öldü hadi sara neyse 3.sezonda öldü ve nasıl öldüğünü vs. göstermediler bu öylede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 31 Temmuz 2008; 22:40:37 >
  • Saranın geri dönceğini biliyoruz zaten nasıl öldüğünü filan da göstermedi ama Veronica silahla vuruldu
  • şimdi aklıma geldi de
    belki yeni sozon için çekilmiş flashbacklerde oynayabilir eğer varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihatnet

şimdi aklıma geldi de
    belki yeni sozon için çekilmiş flashbacklerde oynayabilir eğer varsa

araştırdım ve veronicayı 4.01 bölümünde seninde dediğin gibi göreceğiz ama flashback olarak, flashback in eski olacağını tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. Crowley

Saranın geri dönceğini biliyoruz zaten nasıl öldüğünü filan da göstermedi ama Veronica silahla vuruldu

ama lj telefonda babasına sarayı gözümün önünde öldürdüler demiyo mu?bide kafa nasıl feyk olabilir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prison Break - The Zombies
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Saranın geri dönceğini biliyoruz zaten nasıl öldüğünü filan da göstermedi ama Veronica silahla vuruldu

ama lj telefonda babasına sarayı gözümün önünde öldürdüler demiyo mu?bide kafa nasıl feyk olabilir ki?

evet gözümün önünde kestiler dio. linc saranın kafasına çok fazla bakmıyo ama hemen kapatıyo gibi bi şey belki de o değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan* -- 1 Ağustos 2008; 16:00:12 >
  • quote:

quote:

Benim yanımda kestiler ama bakamadım, çığlıklarını duydum diyor, yani kestiklerini o da görmedi.

• Birinci sezondan sonra dizi beni tatmin etmedi. Son zamanlarda çıkan haberlerle zaten iyice suyunu çıkaracaklarını belli ettiler.
  • Bahsedilen Sara değil ki herkes Sara'yı konuşmuş.

Prison Break bir şekilde adından bahsettirmeye çalışıyor. Benim fikrim de bir flashback olacağı yönünde...Zaten Veronica çok basit öldürülmüştü...
  • Flashback olur heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

quote:

quote:

Benim yanımda kestiler ama bakamadım, çığlıklarını duydum diyor, yani kestiklerini o da görmedi.

ya süpersin.dogru diyosun benimde günlerdir aklımı kurcalıyodu bu.çok mantıklı.vay be ne sezon olcak hee.

kesin gretchen sara yı michael a karşı koz olarak kullancak.oda zeki kadın biliyo peşine düşüceğini...

• quote:

quote:

Gözümün önünde öldürdüler diye birşey demedi . Yanımda öldürdüler görmedim ama sesini duydum dedi .
    Konuya gelirsek Veronicayı flashback olarak görebiliriz .

• quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

quote:

Gözümün önünde öldürdüler diye birşey demedi . Yanımda öldürdüler görmedim ama sesini duydum dedi .

tamam ya o konuyu anladım.kafa nasıl feyk olabilir?güzel sezon olcak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

quote:

tamam ya o konuyu anladım.kafa nasıl feyk olabilir?güzel sezon olcak.

Valla o kadar şeyi yapabilen kişilerin, sara'ya benzeyen manken kafa da yapabileceğini düşünüyorum. Ha, Lincoln nasıl farketmez onu derseniz, Lincoln zaten kutuyu açtı kafayı görür görmez bıraktı. Anlamaması gayet normal. Sara ve Lj'i kaçıranlarınki de iyi numara, hem yeni sezonda Michael'e karşı kozları var hem de numara da olsa Lincoln'ü gaza getirmeyi başardılar.

• Sara ile ilgili sorulan soruları ve prison break ile ilgili birçok konu hakkında prison break ana başlığında paylaştım oradan okuyabilirsiniz nasıl döneceğini.

- Spoiler gibi de değil gibi de-
    artık gretchenın yani susan b. nin ne michael ile nede sarayla işi kaldı istediği whistlerdı ve aldı artık sarayı michaela koz olarak kullanacağını düşünmüyorum.sarayı michaela verecek ki zaten michael ve saranın birlikteyken olan promoları çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 1 Ağustos 2008; 21:56:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri
    ...Zaten Veronica çok basit öldürülmüştü...

''Avukatım, her yere burnumu sokarım'' yaparsa, böyle olur.
  • MERAKIM KAÇTI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.