Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (832. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.952
Cevap
113
Favori
612.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final gayet güzeldi sizede birşey beğendirilmiyor arkadaş

Neyse bölüm yorumuna geçelim.
    Bölüm başını hiç kimse bilememiş. Sarışın kadın vurulacak sözü daha fragman gelince yanlış olduğu anlaşılmıştı. Bizim iyi adam öldü ya. Üzüldüm onun adına. Gerçi en son hastanedeydi ya. Hiç belli olmaz yaşar belki. Micheal'in eline yaptığı yüz şekli ne kadar yok artık dedirtse de hiç mantıklı gelmedi. Adamın nasıl dövmecisi varsa artık

Whip'in öleceği fragmanda belliydi daha. O yüzden şaşırmadım ama yine de üzüldüm. Micheal'in son isteği de süper oldu ama. Jacob direk T-Bag'in kucağına gitti. T-Bag'i seveceğim hiç aklıma gelmemişti vay be. Bu arada T-Bag-Whip konuşmaları da çok güzeldi.

Yalnız bekledim durdum ne zaman ortaya çıkacak diye ama
    Kellerman bi türlü çıkmadı ortaya. Demekki bir dahaki sezona kaldı. Yoksa gerçekten öldü mü? Hayır hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: maybe4you

Güzel bölümdü bence. Umarım bir sezon daha gelir. Çünkü
    bildiğin mutlu sonla bitti. Prison Break tarihinde bu bir ilk. Vay canına. Bölüme dahil olmasa da son anda Sheba'yı görmek yine de sevindirdi

Neyse bölüm yorumuna geçelim.
    Bölüm başını hiç kimse bilememiş. Sarışın kadın vurulacak sözü daha fragman gelince yanlış olduğu anlaşılmıştı. Bizim iyi adam öldü ya. Üzüldüm onun adına. Gerçi en son hastanedeydi ya. Hiç belli olmaz yaşar belki. Micheal'in eline yaptığı yüz şekli ne kadar yok artık dedirtse de hiç mantıklı gelmedi. Adamın nasıl dövmecisi varsa artık

Whip'in öleceği fragmanda belliydi daha. O yüzden şaşırmadım ama yine de üzüldüm. Micheal'in son isteği de süper oldu ama. Jacob direk T-Bag'in kucağına gitti. T-Bag'i seveceğim hiç aklıma gelmemişti vay be. Bu arada T-Bag-Whip konuşmaları da çok güzeldi.

Yalnız bekledim durdum ne zaman ortaya çıkacak diye ama
    Kellerman bi türlü çıkmadı ortaya. Demekki bir dahaki sezona kaldı. Yoksa gerçekten öldü mü? Hayır hiç sanmıyorum.

Kellerman'i ben de bekledim. Yılların profesyonel katilini, o kadar deneyimli adamı bildiğin iki tane kendini bilmez ajana öldürdüler.

Australian Dream
  • Final sahnesi süperdi. 9 bölüme göre tatmin edici konu seyri sundu. 20+ bölümlük sezonlar dileğiyle

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • 5.Sezon çok hızlı bir şekilde oldu bittilerle bitti.Yine her bölümü ayrı bir keyifti.6.sezonun olması çok iyi olur.
  • Rahat bırakın Scofield abimizi mutlu son bitmeli bence artık.

fakat bence michaelin son isteğini biraz açık bırakmış olabilirler belki başka birşeydi ve çıkaracakları sezona bağlayabilirler. poseideonun gözlüklü bilişim uzmanı adamda fazla çabuk ötmemişmi resmen bizimkini özzgür bırakan onun verdiği ifade oldu
    “Her namaz kılmayan kafir olmaz, ama kafirler de namaz kılmaz” (İmam-ı Azam Ebu Hanife)

Dh RasKoLNiKov
  • 2X17

Çok güzel bir bölümdü. Çok dramatikti. Franklin'in çaresizliğini hissettim resmen. Kızın hastalığı ilerledi mal Franklin yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Whip üzdü.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • 5. sezonun türkçe altyazılarına nereden ulasabilirim :(

http://dosya.co/iymu8yvhutvj/PB_Sequel.rar.html

Orijinalden alıntı: tahago

9 bölümde bitmiş sanırım çok saçma

tam izleyeyim dedim bölümleri hazır fakat altyazılar netten silinmiş varmı yardımcı olabilecek ?

avs ve killers

http://sinema.yedincigemi.com/7g-95951-Prison-Break-Resurrection.html

Orijinalden alıntı: Akay-1905

5. sezonun türkçe altyazılarına nereden ulasabilirim :(

http://sinema.yedincigemi.com/7g-95951-Prison-Break-Resurrection.html ben buradan aldım hepsini sıkıntısız ve net uyumlu izledim bir dene istersen yoksa ben atayım elimdekileri...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.