Bildirim
Prins Lpg Kitine Uygun Lpg Yakıtı İzmir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben kendi aracımda shell yada aygaz kullanmaya özen gösteriyorum. bir kaç ustadan total'in de gazının iyi olduğunu duydum ama hiç denemedim. shell ve aygaz tavsiyemdir. -
Pek fark yaratacagini sanmiyorum.En kotu ihtimalle icine hava basarlar herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
130bin km dir kullanmadığım yakıt yok en ucuz hangisi ise onu kullanırım. Sistem vsi 1 keihin enjektör.
Shell veya Aygaz.
Az önce totalden aldım gaz. 45 kilometre yol yaptım ve resmen arabanın kişiliği değişti.
Yarım debriyajla zarzor patiye düşen araç, rolanti devri 1. Viteste gaza yüklenmemle yerinde durmamaya başladı.
Şehiriçi altdevirlerdeki sarsıntı gitti ve araç ataklaştı.
Ancaaaak otogaz maksimum 2.63ken total 2.73. Hakediyor mu? Kesinlikle
Ben Shell, Total, Opet, Milangaz hiç farketmeksizin düzgün benzinliklerden yakıt alıyorum. Bugüne kadar bir performans farklılığı veya çalışma farklılığı hissetmedim. 2.0 Boxer motora Prins Vsi2 kit uygulandı. Durum bu. Bence yakıt temiz olduğu sürece çok sıkıntı yok. -
Benzinlik yakıttan çalmadığı sürece sıkıntı olmaz.
Ben Opet ve Güven-Al'dan alıyorum. İkiside güzel ama Güven-Al ucuz -
quote:
Orijinalden alıntı: olorinthewhite
Benzinlik yakıttan çalmadığı sürece sıkıntı olmaz.
Ben Opet ve Güven-Al'dan alıyorum. İkiside güzel ama Güven-Al ucuz
Güven al yakıt istasyonu izmirde nerede bulabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: okanttnc
Güven al yakıt istasyonu izmirde nerede bulabilirim?
Güven Al'ın internet sitesindeki iletişim den öğrenebilirsiniz.... -
Tüplü araçlarımız oldugu zamanlarda babam aygazdan şaşmazdı ve arabanın gıdısınde gozle gorulur fark oluyordu buldukça aygazdan şaşma derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X