Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar most wanted car dosyaları icindeki C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CARRERAGT/textures.bin dosyasını biri bana upload edebilir mi lutfen arkadaslar cok acil lazım
  • bu sorunla karsilasan ve nasil cozuldugunu bilen warsa bana Pm atarbilirmi yada varsa cozum linkini verebilirmi....dun calisan oyun bugun calismior...key hatasi yapior....

• oh be foruma kavusmak ne güzelmış abi bence tarih derslaerinin içine iranın gecmişini de koymalılar yani cocuklar prensle buyumeli

Bu arada erhancım kesin deil ne zaman cıkacaı ben vizyona girecek sinema kanalında izledim haziran 2007 yılında cıkması bekleniomus
  • kerem nolduki neden forumdan ayrılmıştın ki yeniden kavusma şerefine nail oldun. bu arada sinema olayına gelince 2007 çok geç ya bari ilk çeyreginde çıksa
  • YA abi internet hatlarında sıkıntı wardı onun için. film guzel olsun da ben beklemee razıyım
    beklediimiz gibi olsa cunku oyunun senaryosu cok guzeldi yani yuzuklerin efendisi gibi olmaz iisallah kitabı ayrı filmi ayrıydı umarım kafalarına gore bişi ekleyip de guzelim senaryoyu bozmazlar erhancım
  • bende winrardan çıkarırken verdiği hatalar:
    eğer winrardan tek tek çıkarmaya çalışırsam:[img=http://img110.imageshack.us/img110/7057/ss6wh.th.jpg]
    eğer winrar kendi otomatik çıkarırsa:[img=http://img110.imageshack.us/img110/8578/ss25fd.th.jpg]

bu arda diskte boş yer var ve cdler sağlam bilgisi olan arkadaşlar paylaşşınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 17 Şubat 2006 11:32:58 >

• arkadaşlar bir virüs sayesinde bilgisayarın tarihi 1 yıl önceye alınmış bu yüzden popt2t oyununa girdiğimde savelerimin kaybolduğunu gördüm tarihi düzelttim fayda etmedi ayrıca save dosyalarıda silinmemiş acaba bu saveleri geri getirmenin bir yolu var mı bilen varsa bir yardım edebilir mi?
  • ya bırakın sahteyi korsanı artıkk
    bilgisayar çökecek göreceksiniz korsan popt2t yi
  • bunun korsanla ne alakası var sorun oyunda değilki?
  • exe kardeş bende format atmadan önce program files taki popun klasöründeki ''POP3Profiles'' ın yedeğini aldım.Format attıktan sonra yeniden kurdum o dosyayı yine aynı yere kopyaladım şimdi format atmadan önceki save lerimle oynuyorum sende yedeğini al.D: ye felan kopyala ''POP3Profiles'' klasörünü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

bende winrardan çıkarırken verdiği hatalar:
    eğer winrardan tek tek çıkarmaya çalışırsam:[img=http://img110.imageshack.us/img110/7057/ss6wh.th.jpg]
    eğer winrar kendi otomatik çıkarırsa:[img=http://img110.imageshack.us/img110/8578/ss25fd.th.jpg]

bu arda diskte boş yer var ve cdler sağlam bilgisi olan arkadaşlar paylaşşınlar lütfen

Kaç kere sölicemki sana ?

''Pop3 ü oynayabilmek için C: veya D: nin ntfs olması gerekiyor..!Bi progla fat32 yi ntfs e çevirebiliyodun veri kaybetmeden partation magic mi öle bişidi hatırlamıom''

• quote:

Orjinalden alıntı: benturkler

utkan s. arkadaşım aynı hata bendede olmuştu bilgisayarını kapat cd rom (rw dvd rw vs.) nin kablolarını çek güç kablolarını sonra aç makınanı oyunuda acabilirsin artık.

laptop
  • ozaman şansına küz ne diyeyim ama vardır mutlaka bi çozümü erhan bilgisayar başında degil herhalde akşama dogru bakar senin problemine biliyodur tahminim o
  • bana pm atabilirmi acaba sen soylesen
  • soylememe gerek yok zaten o gorur mesajları sana yardımcı olmaya çalışır merak etme. olmazsa beraber anlatırız durumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: benturkler

soylememe gerek yok zaten o gorur mesajları sana yardımcı olmaya çalışır merak etme. olmazsa beraber anlatırız durumu

• Arkadaşlar prince of persia T2T yi indirdim bir haftada.Kurdum ama no-cd hatası veriyo..Deamon Tools la denedim yine olmuyor bir türlü birileri yardım edermi bana acaba.İki haftadır uğraşıyorum..Kasayı götürmediğim bilgisayarcı kalmadı arkadaşlar..Bi yardım edin bea
  • bazı kaynaklara göre oyunun filimi 2005 in kasım ayının 14 de çıkması bekleniyooo
    duyrulur

• orjinal al gecer
  • kinay arkadaşım deamon tools v4.0 olması gerekiyor birincisi 2.cisi ise daha once soledıgım gıbı cd rom ların power kablolarını cıkarmanda gerekebilir.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.