Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
137.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benturkler

arkadaşım o yeşil yaratıkta yere oturttuktan sonra ustune cıktıgında speedkill i tam zamanında yap sonra kılıcı kafasına soktugunda onunla gezmege cıkacan yanı o yurumeye basladıgında yon vercen saga sola kapıları teker teker kıracan ii oyunlar...

Alıntıları Göster
    yaw speed kill nasıl yapılıyo.Ben harrada hurrada bütün tuşlara basıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

yaw speed kill nasıl yapılıyo.Ben harrada hurrada bütün tuşlara basıyom

Alıntıları Göster
    yok dostum o devin ustune çıkmaya başladıktan sonra hiçbir tuşa basma ve bekle aynı ilk devde oldugu gibi sonra ekran siyah beyaz olunca speedkill yapıp bıçagını sok omuriligine(oraya saplıyo gibi görunuyo) sonra yönlendirmeye başla ve ahşap kapıları kıra kıra geç oraları.yönlendirme basit aynı araba yarıslarındaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

yok dostum o devin ustune çıkmaya başladıktan sonra hiçbir tuşa basma ve bekle aynı ilk devde oldugu gibi sonra ekran siyah beyaz olunca speedkill yapıp bıçagını sok omuriligine(oraya saplıyo gibi görunuyo) sonra yönlendirmeye başla ve ahşap kapıları kıra kıra geç oraları.yönlendirme basit aynı araba yarıslarındaki gibi

Alıntıları Göster
    Yaa beyler benim b,ilgisayar her defasında pop t2t i açarken restart yapıyo bunu nasıl düzeltcem bileniniz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: *YUSUF*

Yaa beyler benim b,ilgisayar her defasında pop t2t i açarken restart yapıyo bunu nasıl düzeltcem bileniniz varmı?

Alıntıları Göster
    yusuf dostum mds dosyasını daemont toolsa mount edip dene bide eger yine restart ederse bilgisayar açılır açılmaz bidaha dene bu sefer olur

• quote:

yusuf dostum mds dosyasını daemont toolsa mount edip dene bide eger yine restart ederse bilgisayar açılır açılmaz bidaha dene bu sefer olur

Alıntıları Göster
    sağol oldu

Alıntıları Göster
    Prince Of Persia oyununun o ilki vardı ya hani yandan görünümlü klasik oldu artık onu internette bulabilirmiyim arkadaşlar hangi linkten pm bekliyorum bu yenisinide alıcam ama eskiyide özledik yani

• quote:

Orijinalden alıntı: form

Prince Of Persia oyununun o ilki vardı ya hani yandan görünümlü klasik oldu artık onu internette bulabilirmiyim arkadaşlar hangi linkten pm bekliyorum bu yenisinide alıcam ama eskiyide özledik yani

Alıntıları Göster
    form@dostum sen sands of time ı bitirdinmi ve ayrıca warrior withini bence bu oyunları bitirmeden bu serisine başlama derim sana çunku hikayeyi anlamazsın ve buda oyun için buyuk bi eksiklik olur.eger imkanın varsa en başından başla derim dos oyunlarından.bu arada link ver demişsin ben link bilmiyorum emule kullandıgım için linkle fazla işim olmuyo ama eger bulamazsan bana söyle ben emuleden indirip sana yollayabilirim

• quote:

form@dostum sen sands of time ı bitirdinmi ve ayrıca warrior withini bence bu oyunları bitirmeden bu serisine başlama derim sana çunku hikayeyi anlamazsın ve buda oyun için buyuk bi eksiklik olur.eger imkanın varsa en başından başla derim dos oyunlarından.bu arada link ver demişsin ben link bilmiyorum emule kullandıgım için linkle fazla işim olmuyo ama eger bulamazsan bana söyle ben emuleden indirip sana yollayabilirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu speedkill olayını ıyıce tarif edeyim şimdi.. herhangi bir canavarın yanına yaklaştıgınızda size uyarı gelecek ekranda beyazlıklar ve hoparlorlerden sesler (vuv vuv die) o anda e tuşuna basın bu speedkill in baslangıcı ve ondan sonra ekran her siyah beyaz oluşunda mause'nin sol tuşunu klik liyorsunuz bu kadar basit... ama ekran siyah beyazlıgından once veya sonra sol tuşa klik yaparsanız bu iş olmaaaazzzz.... tam zamanında yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: benturkler

arkadaşlar şu speedkill olayını ıyıce tarif edeyim şimdi.. herhangi bir canavarın yanına yaklaştıgınızda size uyarı gelecek ekranda beyazlıklar ve hoparlorlerden sesler (vuv vuv die) o anda e tuşuna basın bu speedkill in baslangıcı ve ondan sonra ekran her siyah beyaz oluşunda mause'nin sol tuşunu klik liyorsunuz bu kadar basit... ama ekran siyah beyazlıgından once veya sonra sol tuşa klik yaparsanız bu iş olmaaaazzzz.... tam zamanında yapın.

Alıntıları Göster
    evet zamanlaman çok önemli bu yuzdende yolda normal düşmanlarla pratik yapın hep speedkillle öldurun onları yoksa asıl bosslarda çok zorlanırsınız çunku bossları geçmenin temel yolu speedkillden geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantbaytam

selbal ben geçtim orayı hemen anlatayım sanada yapacağın şey şu:

kılıçla olan herifa combo yapıp saldıracaksın.arkadaki baltalı herifte sana doğru saldıracak sen hemen yana doğru kaçacaksın baltalı olan herif baltası yere saplanacak hemen baltalıya saldıracaksın arkadaki kılıçlıyıda kolla manyak saldırrılar yapıyo aynı çşekilde baltalı ayağa kalkınca yine kılıçlı olana saldıracaksın zarar veremiyosun kılıçlıya bu yolla ama öbürküsünün baltası yere saplanıyo ona saldırıyorsun bu şekilde 2-3 defa tekrarlarsan yine speed kill olacak kendiliğinden kılıçlıyıda vuracak speed killde sonra ikiside haklanmış olacak canım çıktı geçene kadar.gameoad 2-3 defa yerlerde dolandı inşallah bişey olmamıştır yada şu oyunu bitirene kadar sağlam kalır

ben ondan sonrada baya bi ilerledim takılanlar olursa elimden geldiği kadar yardım ederim.

Alıntıları Göster
    beyler biride bana yardım etsin herşeyi denedim ama çalıştıramıyorum cd rom power çıkarmayı denedim o zaman da bilg. çalışmıyo bi yardım edin lütfenn

• quote:

Orijinalden alıntı: blackguess

beyler biride bana yardım etsin herşeyi denedim ama çalıştıramıyorum cd rom power çıkarmayı denedim o zaman da bilg. çalışmıyo bi yardım edin lütfenn

Alıntıları Göster
    pm at bana dostum bakalım neler yapabiliriz senin için problemini yaz

pm at bana dostum bakalım neler yapabiliriz senin için problemini yaz

Alıntıları Göster
    Walla saolun speed kill i de siz sölemeden yeşil adamda örendim Şimdi ''The King's Road'' bölümündeyim oyun baya sardı beni, canım sıkıldıkça oynuyorum...

Orijinalden alıntı: OziiX

Walla saolun speed kill i de siz sölemeden yeşil adamda örendim Şimdi ''The King's Road'' bölümündeyim oyun baya sardı beni, canım sıkıldıkça oynuyorum...

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar acil yardım lütfen..
    bilg.format attım ve bütün kayıtlarım gitti elinde p.of percia WARRİOR WİTHİN'İN kayıtları olan warsa lütfen yardımcı olsun..ya..

pm'e atarsanız ve oyun kayıtlarını nereye yapıştırıyoruz tam olarak ızah edrseniz çok sevinirim..
    şimdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mhny

ya arkadaşlar acil yardım lütfen..
    bilg.format attım ve bütün kayıtlarım gitti elinde p.of percia WARRİOR WİTHİN'İN kayıtları olan warsa lütfen yardımcı olsun..ya..

pm'e atarsanız ve oyun kayıtlarını nereye yapıştırıyoruz tam olarak ızah edrseniz çok sevinirim..
    şimdiden teşekkürler ...

Alıntıları Göster
    pm attım sana dostum gelen kutuna bak

• quote:

pm attım sana dostum gelen kutuna bak

Alıntıları Göster
    Yahu bi oyunu açmak bu kadar zor mudur kardeşim starforce nightmare yi kurdum disable cd disbale node dedim sonra disable ata diince mavi ekran çıktı sonr pc yi yeniden başlattım enable ata dedim bi daha mavi ekran çıktı bi daha reset attım Allah'tan pc ye bişey olmadı.İllaha söktürcek bana cd-romları yahu.

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Yahu bi oyunu açmak bu kadar zor mudur kardeşim starforce nightmare yi kurdum disable cd disbale node dedim sonra disable ata diince mavi ekran çıktı sonr pc yi yeniden başlattım enable ata dedim bi daha mavi ekran çıktı bi daha reset attım Allah'tan pc ye bişey olmadı.İllaha söktürcek bana cd-romları yahu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benimde bi sorunum var bende prince hastasıyım 1 ve 2 yi bitirdim ama 3 ü bi türlü yükleyemedim cdler sorunsuz çalışıyo dayımlarda yükleniyo ama benim bilgisayarda yüklemeye çalıştığımda hep 3. cdde aynı yerde muhtemelen disk dolu dio ve okuma hatası veriyor ama disk dolu değil 10 gb boş yer var cdrom ve cd rw ın tüm kablolarını çekerek yüklemeye çalıştım yine olmadı ve yine aynı yerde hata verdi dayımların harddisk sata benimki değil sorun bundanmı kaynaklanıyor nedir bi yardım eden olursa cd leri kırmayacam herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 16 Şubat 2006 12:23:31 >

• ya yardım eden yokmuuuuuuuuuuuuuu
    stafrforce yazılımı yüzünden oyunu oynuyamıyom ya
    sfnightmareyi denedim olmuyo
    aygıt yöneticisinden kapadım olmuyo
    biosdan denedim olmuyo
    deamon u yeşil yaptım olmuyo
    ne bu yardım edin biri pm atsın lütfennnnnnnnnnn
    ya
    tam bir hayranıyım oyunun ama oynuyamıyom
    tüm pirince of persiaları oynamışlığım var
    pm pls. beyler bi yardım arkadaş çatır çatır oynuyo
    ben bilgisayara böyleyapmadan önce yardım edin
    oyunu oynayıp bitirince party vericem
    bide oyunun şifreleri varmış üst üst alt alt sağ sol sağ sol üst alt üst alt yapıyon eline testere geliyomuş

yardım edinde o vezirle bi dövüşeyim
    çok ballandıra balandıra anlatıyonuz ya
    yardım edin ya bu
    starforceyide ben şimdi

atlı bölüm de güzel ama oynuyamıyom
    starforceyi duvarını aşamadım
    yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Arkadaslar su oyunu ne zamandan berii bekledim bekledim en sonun da buldum oynuyorum cok iiyi oyunu bildigimi iddaa ediyorum ediyordum diyorum artık da dene bilir :D cünki takıldım kaldım SU ARENA daki devde abi ne o yaa nerde ne okuduysam ne yaptıysam en seyy olmuyoo abii beceriksiz de diyebilirsiniz ama yok abii deilim gecen bir arkadas varsa bekliyorum...

Saygılarımla;

Crâzÿ§§ Øñ¦ïÑè

Crâzÿ§§ Øñ¦ïÑè
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyssonline

Arkadaslar su oyunu ne zamandan berii bekledim bekledim en sonun da buldum oynuyorum cok iiyi oyunu bildigimi iddaa ediyorum ediyordum diyorum artık da dene bilir :D cünki takıldım kaldım SU ARENA daki devde abi ne o yaa nerde ne okuduysam ne yaptıysam en seyy olmuyoo abii beceriksiz de diyebilirsiniz ama yok abii deilim gecen bir arkadas varsa bekliyorum...

Saygılarımla;

Crâzÿ§§ Øñ¦ïÑè
    oyunu açamayanlar için tekrar söyluyorum daemona mount etmeniz gereken image dosyası mds uzantılı olandır çogunuz o yuzden oyunu açamıyordur.ayrıca arenayı geçemeyen arkadasım devin sırtına çıktıktan sonra hiçbi tuşa basma sadece ekran siyah beyaz oldugunda(speedkill anında) attack tuşuna bas ve hançeri sapla böyle böyle 2 gözunude kör et sonra ayaklarına vurarak öldur onu.geçtikten sonra kendi kendine "ulan bu kadar kolaymıymış beaaa" diceksin eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyssonline

Arkadaslar su oyunu ne zamandan berii bekledim bekledim en sonun da buldum oynuyorum cok iiyi oyunu bildigimi iddaa ediyorum ediyordum diyorum artık da dene bilir :D cünki takıldım kaldım SU ARENA daki devde abi ne o yaa nerde ne okuduysam ne yaptıysam en seyy olmuyoo abii beceriksiz de diyebilirsiniz ama yok abii deilim gecen bir arkadas varsa bekliyorum...

Saygılarımla;

Crâzÿ§§ Øñ¦ïÑè
    önceki sayfalarda yazıyo bende çok okudum takıldım denedim olmadı.sonra geçtim. ama arkadaş çok ayrıntılı bi şekilde yazmış onları okursan geçersin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.