Şimdi Ara

Prima Bebek bezine yapılan fahiş zamlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuklu her ailenin en temel ihtiyaçlarından olan bebek bezlerinde P&G firması tarafından son 1 yıl içerisinde fahiş zamlar uygulanmıştır. Kullandığımız Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 150 adetlik bebek bezi Temmuz 2017 de 64 TL iken, her ay yapılan zamlar ile bugün (Haziran 2018) 105 TL’ye satılmaktadır. Bu zamların kurdaki artış ile açıklanması da mümkün değildir. Aynı dönemde Euro kurundaki artış oranı 31% iken, bezdeki fiyat artışı %61 olmuştur. Ayrıca Türkiyede belli oranda TL maliyetleri ile üretilen bir üründe daha düşük zam oranı beklenir. Firmanın fiyat politikasını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Konu ile ilgili change.org üzerinden kampanya başlattım. Desteğinizi bekliyorum.

    https://www.change.org/p/prima-prima-bebek-bezi-fiyatlar%C4%B1ndaki-fahi%C5%9F-zamlar?recruiter=587361980&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çocuğa çişini tuvalete yapmayı öğretmek lazım artık sanki.. Prima bebek bezi kullanmayınca çocuğun poposu mu yanıyor, başka marka alın. Yok çok kaliteli başka marka ile olmuyorsa da bence gayet mantıklı bir iş yapıyorlar fiyat arttırıp. Ticaret yapıyor adamlar serbest piyasada, istemeyen almasın.
  • 04-08-2018 tarihinde jokerden 99.89TL ye almış olduğum Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden Midi Aylık Fırsat Paketi 204 adet bebek bezi şuan hepsiburada 286,90 TL extra indirim ile 184,89 TL satılmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rvawli -- 18 Eylül 2018; 13:38:46 >
  • Yurtdışından gelen ürünlere zam yapılmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba, dolar kaç para oldu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rvawli R kullanıcısına yanıt
    Yıkanıp tekrar kullanacak bez yapın çok para geliyorsa. Herşeyi hazır alıp löp löp yutmak zorunda değiliz sonuçta.
  • goon 4 no kulot bez 42 li 26 liradi..dun almaya gittim 26 li olani 26 lira..bnde molfix aldim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıdaki bazı yorumları görünce aklıma gelen atasözünü sizinle paylaşmak istedim. "Bekara karı boşamak kolaydır." arkadaşlar kimse keyfinden en azında biz! ailecek keyiften bu ürünü kullanmıyoruz. yenidoğan bebeklerde olabilecek bazı rahatsızlıklara karşı önlem almak adına yapılan tercihtir bu bez markası. örneğin yenidoğan bebeğin mantar olma riskine karşılık en iyi tercih bu bez markasıdır. ya da bebeğiniz atopik dermatit olarak doğmuşsa mutlaka bu bez markasını denemeniz gerekir. çünkü başarısı azımsanmayacak kadar yüksektir. ha başka bezlerde de iyi sonuç alamazmıyız? tabiki olabilir. fakat zaten sizin dünyanıza yeni ayak basmış ve alışma süreci geçiren o minik melekler için kesinlikle alamayacağınız bir risk bu. "Yurtdışından gelen ürünlere zam yapılmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba, dolar kaç para oldu ?" diyen arkadaşada buradan seslenmek istiyorum. ürün gebze fabrikasında üretiliyor. imalattan paketlenmesine kadar burada yapılıyor. fırsatçılık yok mu? var dibine kadar var. sever bizim millet düşmüşe bir tekmede kendisi atmayı. ama bu kadar olmamalıydı. ayrıca kademeli bir artıştan bahsetmiyorum. 3 ayda herşey değişti. bir iki büyük firma fiyat arttırınca arkası geldi ve kimse dur demiyor. birilerinin buna el atması lazım. fakat ilgilenen yok. sadece bebek bezine değil. birçok ürün kaleminde bu sıkıntı var. konu burada bebek bezi olduğu için dile getiriyorum.




  • eskiden prima mı vardı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.