Şimdi Ara

Pril gold 70 adet 37 TL hepsiburada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tanesi 50 kuruşa mı gelmiş oldu.ne zaman aldın ve hangi kampanya bu.habarımız olaydı bizde alırdık..
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Evet 09.11.2019 saat 21:00 de trendyol sattı. Bitmesi 2-3 dk sürdü zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Şunu da bırakayım şöyle:)

Fiyat gerçekten çok iyi, hatta kuponsuz olarak "GÖRÜLMEMİŞ FİYAT" kategorisinde ama sahte olmasın sakın? Satıcıya güveniyor musunuz? Bana pek güven vermedi. Ben bu tür çok iddalı indirimler kuponsuz ise (yani sitenin verdiği kupon indirimleri haricindeki indirimler ise) ve satıcıda resmi site/ resmi satıcı değil ise biraz şüpheyle bakıyorum.

İster sitemez soruyorum; Happy center diye bir satıcı kimden nasıl bukadar ucuza almış ki bu fiyata satıyor bu ürünü? Toptancı mı da çok yüksek miktarda uygun fiyattan ürün çekti deposuna, bence değil. Çok büyük bir mağaza mı (hepsiburada gibi trendyol gibi) fairy ile anlaşmayı yaptı da ucuza aldı, bence değil. Happy Center kim? Garip bir internet siteleri var, web tasarım hazılık sınıfı öğrencisini okuldan kaçırıp zorla yaptırmışlar gibi duruyor. Bana pek güven vermedi. Belkide fiyatı yanlış yazıp sonra düzelttiler, Ozamanda çamura yatıp göndermezlerdi. Bilemedim. Bu fiyata görsem alırmıydım, evet alırdım ama ince eleyip sık dokurdum orjinal ürünle yan yana koyup incik cincik incelemeden kullanmazdım.

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Pril gold 70 adet 37 TL hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm söylediğim Bu tüe indirimleri yapabilmek için daha çaplı olmak lazım en az 10-20 mağaza. Tam tarif etmek gerekirse marka ismini sahte birşey satarak riske edemeyevek bir çapa sahip marka mı? Öyle çaplı bir yerin öyle internet sitesimi olur olmaz. Ama öbür tarafından merdiven altı satıcısıda değil o da bir gerçek. Zaten merdiven alto satıcısı olsa kesin sahtedir alınmaz derdim, O yüzden kararsız kalırdım dedim. Bilemedim sadece çok güvenemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Onu gördüm söylediğim Bu tüe indirimleri yapabilmek için daha çaplı olmak lazım en az 10-20 mağaza. Tam tarif etmek gerekirse marka ismini sahte birşey satarak riske edemeyevek bir çapa sahip marka mı? Öyle çaplı bir yerin öyle internet sitesimi olur olmaz. Ama öbür tarafından merdiven altı satıcısıda değil o da bir gerçek. Zaten merdiven alto satıcısı olsa kesin sahtedir alınmaz derdim, O yüzden kararsız kalırdım dedim. Bilemedim sadece çok güvenemedim.
    Zaten öyle hocam. Birçok üründe ara ara gerçek sıcak fırsatları oluyor

Hocam ürün orjinal de 11.11 adına yapılan reklam gibi birşey. Adamlar 99₺ ye new balance sattılar onunla birlikte fairy sattılar benim aldığımı. Kampanyanın başladığı ilk gün bu iki fırsat bomba fırsattı. Bundan başka düzgün kampnya olmadı.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Evet direk satışta pek efsane fırsat yoktu ama asıl fırsatlar n11 de kuponlardaydı. 444 Tl ye 888 lik kupon alan forumdan bir üye 1034TL ye 1TB nvme SSD alıp SSD yi 590 TL ye getirmiş oldu. Aldığı SSD nin normal piyasadaki fiyatı en iyi indirimle 1000Tl ye iniyordu (birkaç aydır takip ediyordum almak için). Bu ve bunun gibi birçok fırsat vardı aslında. Bende aynı SSd nin 512GB olanını kuponla 445 TL ye aldım buna ek olarak +54 TL de de bonus yüklendi bu alışverişimle. Araç motor yağı ile birleştirdim kampanyayı daha makul bir üründe kullansaydım daha da ucuza gelebilirdi. Başka bir örnek Stanley 1,9 Lt termosu 275 TL ye aldım. Dikkat edin 1,9 LT. bu normalde en iyi fiyatlarla bile 350 TL nin altında satılabilen bir ürün değil.
    Hocam ben çok alışveriş yaptım happy den, sorun yaşamadım. Ara ara piyasanın çok altında ürün denk geliyor

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Daha önceden satıcıyı tanımışlığınız varsa diyecek birşey yok, gerçekten çok güzel fiyatmış kaçırmışız ozaman diyorum Fairy için süper fiyat ama stok yapmanızı tavsiye etmem sadece tablet değil jel - toz karışımı bir yapısı var ve ambalajın üzerinde SKT üretimden itibaren 18 AY yazıyor. Bende 2 hafta önce A101 den almıştım (tablet başına 68 kuruşa gelmişti), Prilin kuru deterjan olduğu için bozulmayacağını tahmin ediyordum ama bu konuda da yorumları da okuyunca Prilleri beklemeye al dedim eşime Fairy'i kullanmaya başladık. Zaten bu son aldığım prille birlikte 3-4 yılı görürüz biz heralde
  • Beyler hanıma sormadan almayın boşa masraf etmeyin. Fairyciler bunu beğenmez. Kar yapacağım derken paranızı sokağa atmayın
  • Kesinlikle, ben hem hanımdan, hem anneden onay alırım Çok tecrübeliyim bu konuda; bikere migrosta kasa önü indirimi işte 20 lira yerine 10 liraya 20 tablet calgonit powerball iteledler, tanesi 50 kuruş iyidir heralde zaten ufak paket dedim, arkadan biriside iyi güzel deterjanı dedi gazladı beni derken 2 paket aldım. Eve geldim hakikaten hiç yıkamıyordu meret ön yıkama filan hiç kar etmedi. Anneme götürdüm belki onun makinesinde iş görür diye yok olum hiç yıkamıyor o dedi o da veto etti. Yanında prilin yarım kapsül deterjanı ile kullana kullana 1 paketi zor bitirdik 1 tane 20li paket hala açılmamış olarak duruyor isteyen olursa verebilriz.

Bizim makine de en iyisi pril ile fairy imiş, öyle öğrendik. Aslında bütün makinaların yıkama süre - tipinden sıcaklığında suyun kireçlilik miktarından ve buna bağlı olarak kullandığız tuza göre bütün deterjanların performansı değişiyor. Tercihlerde bu yüzden değişiyor kimisi fairy iyi diyor kimisi pril.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Kesinlikle, ben hem hanımdan, hem anneden onay alırım Çok tecrübeliyim bu konuda; bikere migrosta kasa önü indirimi işte 20 lira yerine 10 liraya 20 tablet calgonit powerball iteledler, tanesi 50 kuruş iyidir heralde zaten ufak paket dedim, arkadan biriside iyi güzel deterjanı dedi gazladı beni derken 2 paket aldım. Eve geldim hakikaten hiç yıkamıyordu meret ön yıkama filan hiç kar etmedi. Anneme götürdüm belki onun makinesinde iş görür diye yok olum hiç yıkamıyor o dedi o da veto etti. Yanında prilin yarım kapsül deterjanı ile kullana kullana 1 paketi zor bitirdik 1 tane 20li paket hala açılmamış olarak duruyor isteyen olursa verebilriz.

Bizim makine de en iyisi pril ile fairy imiş, öyle öğrendik. Aslında bütün makinaların yıkama süre - tipinden sıcaklığında suyun kireçlilik miktarından ve buna bağlı olarak kullandığız tuza göre bütün deterjanların performansı değişiyor. Tercihlerde bu yüzden değişiyor kimisi fairy iyi diyor kimisi pril.
    Ondan ziyade çeşitleri var hocam. Aynı marka olsa da mesela Finish'te Powerball eşittir çöp onun bir üstü hepsi bir arada onun da üstü quantum. Şimdi siz de hak vereceksiniz ki quantum ile powerball aynı yıkamaz. Powerball için parlatıcı vs de koymanız lazım mesela ama quantumda öyle bir şey yok.

• Bu henkel in ürünleri genel olarak hiç iyi değil ya. Pril, vernel vs hiçbirinden memnun değilim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.