Şimdi Ara

Pril gold 70 adet 37 TL hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fairy Orijinal Hepsi Bir Arada 270 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Özel Seri (90*3) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/deterjan-temizlik-urunleri/bulasik-yikama/bulasik-makinesi-deterjani/fairy-orijinal-hepsi-bir-arada-270-yikama-bulasik-makinesi-deterjani-kapsulu-ozel-seri-90-3-497032785

İllede fairy diyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostum dostum -- 11 Kasım 2019; 23:9:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane aldım teşekkürler . Piyasadan gayet uyguna geliyor . Eritemeyenler sıcak suda çözdürüp içine dökün yada makinanızı değiştirin

• MaSSive1 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl erimiyor hocam ? 2 paket kullandım, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • @sco84
    Fırsat bildirimi için teşekkürler. 2 tane attım sepete

@economist52
    2Sene değil geçen seneydi belkide ben yanlış hatırlıyorum ama borcamı düşünmezsen tanesi 50 kuruşa yakın geliyordu. Bu sene için bu fiyat gerçekten süper sadece borcam yok..

Bu arada fairy denen şeyin adı çıkmış oda güzel mutlaka da bu belki daha iyi diyebilirim. Hanım ve annem öyle diyor daha doğrusu )

Makinede erimiyor diyen makinesinin resistansını kontrol ettirsin hep 55te kullanmamıza rağmen 1 kere bile denk gelmedi öyle bir durum. daha geçen yıl stokladığım bitmedi )) Bu fiyata da alıştık artık 50 kuruş üzerine almam heralde bi 5 sene

Bu arada ilk aldığımda paketi inceledim son kullanma tarihide yok. O sebeple geçen sene 4 paket almıştım. Bir kere daha indrime girmişti ozamanda aldım derken buda sıraya girdi. Hiç alıpta bozulan oldu mu? Eğer hiç bozulmuyorsa 2 paket daha alabilirim

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Bizde 4 senedir bu ürünü kullaniyoruz hanımdan hiç bir şikayet almadım.

• Çiziyor, erimiyor diyenler makinalarınızın tuz ve parlatıcı bölmelerini doldurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

@sco84
    Fırsat bildirimi için teşekkürler. 2 tane attım sepete

@economist52
    2Sene değil geçen seneydi belkide ben yanlış hatırlıyorum ama borcamı düşünmezsen tanesi 50 kuruşa yakın geliyordu. Bu sene için bu fiyat gerçekten süper sadece borcam yok..

Bu arada fairy denen şeyin adı çıkmış oda güzel mutlaka da bu belki daha iyi diyebilirim. Hanım ve annem öyle diyor daha doğrusu )

Makinede erimiyor diyen makinesinin resistansını kontrol ettirsin hep 55te kullanmamıza rağmen 1 kere bile denk gelmedi öyle bir durum. daha geçen yıl stokladığım bitmedi )) Bu fiyata da alıştık artık 50 kuruş üzerine almam heralde bi 5 sene

Bu arada ilk aldığımda paketi inceledim son kullanma tarihide yok. O sebeple geçen sene 4 paket almıştım. Bir kere daha indrime girmişti ozamanda aldım derken buda sıraya girdi. Hiç alıpta bozulan oldu mu? Eğer hiç bozulmuyorsa 2 paket daha alabilirim
    Asla eskimiyor, ithal kozmetik ürünlerinde olduğu gibi muhafaza koşulları iyiyse kolay kolay bozulmaz...

Bulaşığımız çoksa veya kirliyse, evde hasta birisi varsa 70 derecelik yoğun programda Pril Gold kullanıyoruz ve çok memnunuz. Pril Hepsi 1 Arada tabletlerini alt programlarda kullanıyorum ve sorun yok...

Tablet kutunuz ıslaksa hemen çözünme özelliğinden kutuda reaksiyon başlatıp yapışıyor, sizin hatanız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• economist52 kullanıcısına yanıt
    2 sene onceye gore kaziklanmissiniz hocam 2 yilda neler oldu ulkede:))

• www.hepsiburada.com
    Selpak Kağıt Havlu 12'li Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/selpak-kagit-havlu-12-li-p-ZYECZACI9671015?magaza=Hepsiburada

Selpak Kağıt Havlu 12'li
    Selpak

%19 indirim
    44,25 TL
    35,90 TL
    SEPETTE %31
    24,90 TL
    buda iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 12 Kasım 2019; 14:5:19 >
  • Kaptık teşekkür ederim.
  • @tubytube
    Bizde hiç çözünmeme problemi olmadı. Olanlar var ise dediğiniz gibi ya rutubet aldığı için tablet rutubet ile reaksiyona girip etkisini kaybediyordur yada makina yeteri kadar ısıtamıyordur yada yeteri kadar su dolaşımı sağlayamıyordur. Eşime sordum hiç oldumu eritemediği diye 1 kere başına gelmiş oda bulaşıklardan birisi deterjan kapağının açılmasına engel olmuş tablet dışarı çıkamamış o sebeple olmuş. Ve ne olursa olsun aşırı kirli kurumuş olmadıkça hep 55 te kullanıyoruz.

Mail attım müşteri hizmetlerine pek bir dönüş beklemiyorum ama yine de bakalım. Dediğniz gibi şimdilik 1 senede hala kullanılmayanlar var ve sağlam. Tabi mutfakta değil daha kuru bir ortamda saklıyorum kullanılmayanları.

@akfk78
    2 yıl değil geçen sene arkadaş yanlış hatırlıyor sanırım. Haklsın bende onu demeğe getirdim ama yanında borcamda vardı borcam olmasaydı evet kazıklanmış derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

https://www.hepsiburada.com/selpak-kagit-havlu-12-li-p-ZYECZACI9671015?magaza=Hepsiburada

Selpak Kağıt Havlu 12'li
    Selpak

%19 indirim
    44,25 TL
    35,90 TL
    SEPETTE %31
    24,90 TL
    buda iyi fiyat
    Bence değil geçenlerde geçenlerde tanesi 1,5 liraya gelecek şekilde satıldı. yine iyi bir markaydı belki solo...
    Örneğin yine geçen ay A101 de 6lı Selpak kağıt havlu 9,90TL idi. tanesi 1,65. Yine n11 de kupon kullanılarak tuvalet kağıdını tanesi 65 kuruş familia plus 3 katlı ve papia 80 kuruş, havlu kağıda da Selpak tanesi 1,5 Tl den aldım. Bunlarla kıyaslayınca iyi değil hatta normal satış fiyatına bile yakın. Zaten süpermarketlerde iyi kalite havlu kağıtlar 2 - 2,5 TL / rulo gibi fiyatlarda satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Çiziyor, erimiyor diyenler makinalarınızın tuz ve parlatıcı bölmelerini doldurun.
    Ne avantajı kaldı o zaman. Hepsi bir arada varken böyle uğraşılmaz unutursun tam ayarlayamazsın tüm bulaşıklar çizilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Ne avantajı kaldı o zaman. Hepsi bir arada varken böyle uğraşılmaz unutursun tam ayarlayamazsın tüm bulaşıklar çizilir.

Alıntıları Göster
    ben fairy platinum kullanıyorum. hepsi bir arada olmasına rağmen. makineye tuz ve parlatıcı koyduğumuz zaman çok daha iyi verim alıyoruz.
  • Geçen gün trendyol da 40 lı fairy platinum plus 20 liradan 2 paket aldım efsaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 12 Kasım 2019; 17:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddogu

Geçen gün trendyol da 40 lı fairy platinum plus 20 liradan 2 paket aldım efsaneydi.
    bize niye habar vermedin acaba cok merak ediyorum hacı tıstısman
  • ozellıkle faıry kullanırken 1 paket alıp denedım.. aynı etkıyı gozlemledık

3 paket daha aldım

faıry ve quantum reklam gıderlerını eklıyorlar ustune.. aynı fiyata fairy denk gelene kadar pril yeter
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Pril gold 70 adet 37 TL hepsiburada

• Şunu da bırakayım şöyle:)

• 1 paket aldık teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.