bu skill için + bir şey istiyor mu arkadasım 70 skilinin açık olması gerektigini söyledi fakat ben emin olmak istedim suan 70 lvl charım var carnacta debuff 60 heal 60 2point bekliyor//bu sekilde dagıttım skill pointi cnk 68 de açmıstım masteri 72 de tekrar ceviririm diye düşündüm bu yzden 70 skili hakkında bir bilgim yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Creatos
bu skill için + bir şey istiyor mu arkadasım 70 skilinin açık olması gerektigini söyledi fakat ben emin olmak istedim suan 70 lvl charım var carnacta debuff 60 heal 60 2point bekliyor//bu sekilde dagıttım skill pointi cnk 68 de açmıstım masteri 72 de tekrar ceviririm diye düşündüm bu yzden 70 skili hakkında bir bilgim yok...
Helish Master 12 yani 72 skillidir.+ bişey istediğini sanmıyorum.Master skillerde sadece taş ve kagıd kullanılır.72 skilli judgement gibi kağıdda istemez.
Birşey istemiyor sadece master açık olsun mastera 12 ver taşında olsun yeter.
Üstüne Sadece Priest 62 Taşi Alarak Vurabilirsin
teşekkürler
taş gereklimi?
72 ol 12 mastera ver çantandada 1 tane master stone olsun yeter
Taş dediğin ne ki 5xx coin sundries'te alın onu da artık..
quote:
Orjinalden alıntı: K@sToR
birtane yetmez... her vurduğunda 1taş gider.... Kastor sen pathostaki kastormusun ? eğer öyleysen dex 16 hp3 belti ben aldım senden
quote:
Orjinalden alıntı: b1gRepublic
quote:
Orjinalden alıntı: K@sToR
birtane yetmez... her vurduğunda 1taş gider.... Kastor sen pathostaki kastormusun ? eğer öyleysen dex 16 hp3 belti ben aldım senden
en son bugdaydı 72 skill i taş yemiyodu vurdukça . patosta hiç oynamadım bu arada .
Arkadaşlar öncelikle eski bi konuyu canlandırdığım için özür dilerim..
Priestin 70 jobu ne işe yarıyor ? 70 jobu için 7-8 gb'ye ihtiyaç var kronosta,5 adet tail of lesath falan istiyor.. 70 jobunu yapmadan helis vuramıyorsun dedi sorduğum 2-3 priest .. Olayın aslı nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Restless-
Arkadaşlar öncelikle eski bi konuyu canlandırdığım için özür dilerim..
Priestin 70 jobu ne işe yarıyor ? 70 jobu için 7-8 gb'ye ihtiyaç var kronosta,5 adet tail of lesath falan istiyor.. 70 jobunu yapmadan helis vuramıyorsun dedi sorduğum 2-3 priest .. Olayın aslı nedir ?
Cevaplayabilecek kimse yok mu ?
Yok öyle bişi sadece bir adet stone of priest inventoryde olsun yeter.Priest oynamayan adam gelip cevap veriyor ondan sonra kafası karışıyor herkesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Yok öyle bişi sadece bir adet stone of priest inventoryde olsun yeter.Priest oynamayan adam gelip cevap veriyor ondan sonra kafası karışıyor herkesin.
Bir adet derken sayısından mı bahsettin? Eğer öyleyse, yanlış biliyorsun.Her bir vuruş için taş gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: BNYZ
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Bir adet derken sayısından mı bahsettin? Eğer öyleyse, yanlış biliyorsun.Her bir vuruş için taş gerekli
Arkadaşım ben kullanıyorum o skili her vuruş için taş gitmiyor bir tane olması yeterli.
hellis tas harcamıyor. 70 skill ininde acık olması gerekmiyor. ver master a 12. o kadar. baska birsey gerekmiyor.
Saolun cevaplar için ..
mastere 12 defa vermen yeterli olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme