< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraswatichandra -- 7 Ağustos 2020; 10:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraswatichandra -- 7 Ağustos 2020; 10:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe'dekilere İTÜ'ye koşulsuz şartsız geçme fırsatı versen fakültede 1(bir) tane öğrenci kalmaz. Hacettepe yazacaksın herhalde???
|
Ben daha da ileri gidiyorum diş,hukuk,ceng için bile üni etiketi çok önemli.kendini geliştirme mevzusu havada kalıyor çok klişe yani.
|
hayatımda bu kadar cahili aynı konuda görmemiştim. İTülu öğrenciler kendi okulunu eleştirdiği için bu okulun prestij kaybettiğini sanan avel dolmuş ortalık. İTÜyu şu an top 5 hariç geçebilecek üniversite yok mühendislik alanında.
|
itünün bu kadar boklanması asıl biz öğrencilerin suçu. itüde birçok sıkıntı var ama o sıkıntılar bütün top okullarda var. özellikle de odtüde. ama adamlar öyle bi odtüyü tutuyo ki okulun bütün sıkıntılarını görmezden geliyor. biz ise tam tersi en ufak yanlışta okulu yerin dibine gömüyoruz. sonra da çoluk çocuğun ağzına sakız oluyor, hacettepeyle falan kıyaslıyor.
|
Ytü için söylediklerinde haklısın fakat İtü için fazlasıyla yanılıyorsun hocam. Hiç gerek yok bu toplara girmene. Hacettepe’nin kıyaslanacağı okul Yıldız’dır. Zaten hep öyle olmuştur.
|
Saçmalama birader
|
![]() |
bi kaç tane daha hayatında üni görmemiş ya da liseyi daha yeni bitiren velet burda neyin tatavasını yapıyor anlamadım gitti. demişler ki hacettepe ytüden itüden daha iyi diye. la geri zekalı insan düzgün bir kıyas yapar, komple okul kıyaslanır mı cahil? bölümleri bile tam olarak kıyaslayamazsınız, her bölümde anabilim dalları olur, bunları anca kıyaslarsın. mesela ben kendi alanım olan ısı proses hakkında konuşursam ytü ısı proseste ülkedeki bütün ünileri döver, tokatlar, gebertir, ancak itünün mekaniği, odtünün konstrüksiyonu bizi ve herkesi SADECE VE SADECE O ALANDA döver. hacettepe tıp ülkenin en iyisidir, odtü ee ülkenin en iyisidir, boun sözel bölümlerde en iyisidir, kıyaslama ancak böyle yapılabilir, ki ee tıp ve sözel bölümler bile kıyas yapmak için çok geniş bir aralıktadır, yapılması akıl karı değildir. önce bi gidip neye göre kıyas yapılıp yapılmayacağını öğrenin ondan sonra burda tatava yapın. hayatınızda daha üni kapısı görmemiş insanlarsınız, burda okul kıyası yapıp başkasının okuluna bok atacağınıza iki üç bişey öğrenin kendi alanınızla ilgili olan ki kendinize faydası olsun. salak salak gidip okulları bütün olarak kıyaslamayın, taşak geçerler sizle sonra iş hayatına atılınca.
|
Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği mezunuyum. Ben bölüme girdiğimde (yıl 2004) sıralamam 14 bin küsürdü ve üniversite alt seviye bir üniversiteydi. Mezun oldum aradan yıllar geçti, akademisyen oldum ve şu an İngiltere'deyim. Mezun olan arkadaşlarıma bakıyorum, çoğu dünyanın en iyi şirketlerinde (Siemens, Airbus vs.) ve Türkiye'deki iyi şirketlerde (Arçelik, Vestel, Aselsan vs.) çalışıyorlar. Benim gibi araştırmacı olup Stanford'da çalışan bile var. Memur olanlar da var, kendi işini kuranlar da.
Prestijli üniversite size başlangıçta çok şey katacaktır, zira artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Rekabet çok başka bir boyuta taşındı, ama prestijli bir üniversitede eğitim görmezseniz de üzülmeyin. Sevdiğiniz, seveceğiniz işi yapmaya çalışın. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 3 Ağustos 2020; 13:30:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 3 Ağustos 2020; 14:24:40 > |
|
|