Şimdi Ara

PressReader kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.pressdisplay.com sitesinin uygulaması herhalde.

Site ve uygulama güzel ama, gazete satın almak ücretli olduğu ve gazetelerin internet siteleri bu kadar yaygın olduğu için, çok yaygın kullanılmıyordur. Tabi Ipad ile çok daha kullanışlı bir uygulama haline geldiğini söylemeye gerek yok.

Pressdisplay sitesinde gazetelerin ilk sayfalarını ücretsiz olarak görebiliyorsunuz, tamamını okumak için o sayıyı satın almanız gerekiyor.
  • ilk kurulum da 7 indirme hakkı veriyor.1 tane indirdim..tüm sayfalar var ve zoom yapınca gerçekten çok iyi oluyor..çok net

6 hakkın kaldı
  • bunun bir yolu yok mu ?
  • İhlassondakika uygulamasinda da gazetelerin ilk sayfası var. Bilginize.
  • Gazetelerin ilk sayfaları için Ipad için de bir program vardı, içeriği netgazete sitesinden aldığını yazıyordu programın içinde. Solda ve üstte sadece gazete isimlerini içeren bir menü çıkıyordu ve gazete ismine dokununca, taranmış da olsa gayet okunaklı şekilde 15-20 gazetenin ilk sayfalarını gösteriyordu. Programın adı Gazete ile başlıyordu ama tam olarak hatırlayamadım. Zamanında en çok indirilen 10 ücretsiz uygulama arasındaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.haber7.com/gazete-sayfalari.php

safari yada benzeri tarayıcılarla [ (icabmobile) tavsiye ederim] bu adrese girince gerçekten güzel oluyor ama..pressreader gerçekten muhteşem bi uygulama.tüm sayfaları çok kaliteli olarak veriyor..

üye olmadan halledebilsek şu işi..yada devamlı hesap açarak devam edicem kullanmaya..yeni üye olanlara 1 haftalık deneme veriyormuş

http://itunes.apple.com/us/app/icab-mobile-web-browser/id308111628?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 3 Ocak 2011; 16:10:31 >

• 7 indirme hakkım bitti.uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim ..yemedi
  • Son yıllarda gördüğüm en başarılı uygulama ama biraz tuzlu aylık 30dolar yada gazete başına 1 dolar. Gazetelerin kendi uygulamalarıyla karşılaştırılamaz bile. Direk gazeteyi alıyorsunuz bunda =)
  • arkadaşlar hürriyet gazetesini açtım 0.99 dolar yazdı indir dedim,indirdi okudum. şimdi bu ücreti nereden kesti??
  • Bende uygulamayı ipad2 de kullanıyorum, jb yaptıysanız udidfaker ile pressreader udid random yapıp silip tekrar yükleyip tekrar 7 indirme hakkına sahip olabilirsiniz, bu yöntemle nerdeyse her gün bütün ilgilendiğim gazeteleri okuyorum. Zaten bence gazetelerin ipad uygulamaları bedava olmalı , matbaadan tasarruf edip reklamdan kazanıyorlar nede olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Bende uygulamayı ipad2 de kullanıyorum, jb yaptıysanız udidfaker ile pressreader udid random yapıp silip tekrar yükleyip tekrar 7 indirme hakkına sahip olabilirsiniz, bu yöntemle nerdeyse her gün bütün ilgilendiğim gazeteleri okuyorum. Zaten bence gazetelerin ipad uygulamaları bedava olmalı , matbaadan tasarruf edip reklamdan kazanıyorlar nede olmazsa.

tam olarak nasıl yapılıyor bu olay?
  • Bilmiyorum belki fazladan bir adım da yapıyor olabilirim ama yaptıklarım örnek olarak 7tane indirme hakkım ister doldurayım ister doldurmayayım programı siliyorum appstoredan tekrar indiriyorum programı açmadan udidfaker ile random udid alıyorum sonra pressreader ı açıyorum, 7 tane indirme hakkım tekrar geri geliyor.
  • quote:

Bilmiyorum belki fazladan bir adım da yapıyor olabilirim ama yaptıklarım örnek olarak 7tane indirme hakkım ister doldurayım ister doldurmayayım programı siliyorum appstoredan tekrar indiriyorum programı açmadan udidfaker ile random udid alıyorum sonra pressreader ı açıyorum, 7 tane indirme hakkım tekrar geri geliyor.

hemen deniyorum
  • Udidfaker dan sadece pressreader için random udid almayı unutma.
  • quote:

Udidfaker dan sadece pressreader için random udid almayı unutma.

mükemmel
     PressReader kullanan var mı?

ifile ile gazeteyi bilgisayara çekebilir miyiz acaba? pdf formatındaysa.bununla uğraşmak lazım.
    sende ipad var senin için çok zor olmaz
    ipod da ufak ekranda sıkıntı yaratır bunada şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 22 Ağustos 2011; 18:24:57 >

• Nereye kaydettigini bende bulamadim , bulsam farkli bir yere arsiv yapardim , cünkü yeni indirme hakki alabilmek icin programi silmek gerekiyor haliyle gazetelerde siliniyor. sadece okuyup silmek icin güzel yöntem, günlük gazete almaktan kurtariyor.
  • ifunbox ile baktım ; bende bulamadım
  • Bu programı bilen veya ne işe yaradığını bilen fazla insan yok herhalde, bedavadan türk gazetelerini okuyabiliyorsunuz hemde orjinal formatta, tabi bedava olması için jb li olması lazım cihazınızın ve anlattığım yöntemi uygulamanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.