Ev sineması için 5.1 true surround kulaklık
Selamlar, bir süredir surround bir ses sistemi kurmak istiyorum ama kulaklıklar da hem kablo karmaşasını engellemesi hem de fiyatları sebebiyle ilgi alanımda.
Şimdi benim istediğim 5.1 ses veren ve dolby atmos, dts gibi sesleri destekleyen bir kulaklık. Piyasada bu şekilde arayınca çıkıyor. Ama merak ettiğim, benim bunun yanında ekstra bir reciever'a ihtiyacım var mı? Bunu bağlayacağım yer, xiaomi mi projector 2 pro. Bu aletin arkasında optik çıkış, hdmi arc, stereo jack var. Normalde kendi içindeki android tv ile filmleri açıp izliyorum ama farklı önerilere de açığım, içindeki sistem atmos destekliyor mu ondan da emin değilim açıkçası.
Şimdi örnek olarak, Razer tiamat 7.1 mesela. Bunun çıkışında her kanal için ayrı jack var, bilgisayardaki ses kartı gibi bir alet lazım sanırım?
Xbox wireless headless var farklı bir kulaklık, bunu alırsam bluetooth ile mi bağlayacağım? (xbox'ım var)
Sony MDR-HW700DS gibi bir kulaklık çıkıyor yine aramalarda, bunun yanında bir receiver da geliyor ama oldukça eski bir kulaklık, sanırım atmos desteği de yok
Sennheiser rs 175 ve bir üst modeli rs 195 de çıkıyor yine önerilerde. Ana bunlarda da dolby atmos desteği yok sanırım.
Bir de şu sitede biraz kulaklık listelemişler ama genelde oyun odaklı kulaklıklar gibi gördüm:
Özetle true surround verecek, dolby atmos, dts gibi sesleri destekleyecek bir kulaklık arıyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Xiaomi Mijia projeksiyona ses sistemi
Merhaba, en anlamadığım konu olan ses konusunda yardıma ihtiyacım var. Elimde bir Mijia projector var şu linkteki: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mijia-android-tv-box-akilli-lazer-dlp-projeksiyon-500-ansi-lumen-1080p-pm-HBC000002K8WV?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-projeksiyon&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwh5qLBhALEiwAioods9Rgc-c4o4nhW0ELw0hySnLgswPIzc-PhvR5Z5Yfatc02yRk8vUH2RoCFVYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Şimdi bir ses sistemi bağlamak istiyorum ama arkasında sadece tek bir 3.5'luk kulaklık girişi ve bir de hdmi var.
5.1 bir ses sistemi alırsam bu projeksiyona bağlayabilir miyim? Yoksa bir receiver mi gerekiyor, receiver gerekiyorsa onu nereden bağlayacağım?
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Philips 49PUS7002 USB'den video sorunu
|
250 GB ssd tavsiyesi
|
SSD, PSU'ya bağlanan slotu değiştirmeden görmüyor.
|
Mikrofonlu kulaklık
|
Web serviste xml ile request yapma
|
|
SSD'yi Sata 3'ten okutamıyorum
|
bad sector geçmişi
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 452
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 6.356 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware