Eğer bu oyun bole giderse we presizlerde oyuna devam ederse Ben insan oldugunz dan şüpe duyarım. Bugun belki zar zor girior.Ya etesi gun ya yeni patch geldiginde Biz eski sine o kdar laf ediorduk bakın şimdi ben bu saate o3 girmek icin parmak kası yaptım. Ama sonuc yine giremedim.Ne iştir bu .Bu na bu gunlerde son wermessen durumumuz vahim.Artık zamanı geldi.Rica ediorum oyalanacak baska bisey bulan we su oyunu oynamama ya 1 hafta dayanın.Lutfen.1 Hafta once 1 hafta dayansaydın bugun bolemi olurdu. Adamlar coştu artık. İyice saçmaladılar.Onlara bole bir sistem yaptıkları için pişman edelimmm. LUTFENNNN
tamamda nasıl pişman etcez????
İnsanlığımıza ne olursa olsun laf edemezsin hele hele böyle basit bir konu için!:@
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_faruk
Oyunu 0 kişi oynarsa pişman olmazlarmı. %80 presiz war.Presizler oynamasa.Preliler oynarmı sanıosun?
quote:
Orjinalden alıntı: Koxpakarşıelele
quote:
Oyunu 0 kişi oynarsa pişman olmazlarmı. %80 presiz war.Presizler oynamasa.Preliler oynarmı sanıosun?
prelerin çoğu devam eder niçin oyun rahatlar dahada memnun olurlar adamlar lag yok dc yok bosslar onlara kalmış ohh ne güsel bea
quote:
Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk
İnsanlığımıza ne olursa olsun laf edemezsin hele hele böyle basit bir konu için!:@
Basit konu dedidigin adamı 2 saat ugrastırıor.1 haftada son wermek warken bu sorunu her gun katlananardan ben şüpe duyarım açıkcası
HARBİ YA PRESİZLER OYNAMASSA PRELİLER NAPSIN HER YER BOMBOŞ Bİ PAZAR KURARSIN EN EN CAZİP İTEM 5-6 SAATTE GİDER OLE OYUNMU OLU CZ BOMBOŞ ESLANT BOMBOŞ SEEKİNG PARTY BOMBOŞ YAPMAK LASIM BİRAG GREV
herkesin girmemesini sağlamak imkansızzzz herkesi bıraktım çoğu kişi yine girecektir
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
quote:
quote:
prelerin çoğu devam eder niçin oyun rahatlar dahada memnun olurlar adamlar lag yok dc yok bosslar onlara kalmış ohh ne güsel bea
Saçmaladıgının farkındamısın sen.Sen neden oyuna zaman harcıosun .Rekabet icin.Az kişide neyin rekabeti olacak.Neden oynuorsun oyunu .Daha iyi olmak icin.Kimden daha iyi olacaksın oyunda adam yoksa.Az kisiyle oyunmu oynanır.Np kasacan dielim.Nasıl parti kurucan.Nasıl adam kesiceksin.Cz de adammı arıcan.Her tarafı tektek.Ne kadar cok kisi olursa o kadar daha iyi olur.Ex parti bulamassın Bea.Yatıın dielim.Preli adamlardan rez olanını nasıl bulacan.Savaslar dielim.HEEE oyunun %20 si savasamı girecek. hani 1k elmorad oldu 1k karus oldu felan yazıor ya .Onlar 3-5 mi yassın? PEEEH KAFANI CALISTIR AZ KAFANII?
doğru peresizler oynamassa ne olacak preliler czde kimi kesecek presizler girmesse oyun zaten boşalır o zamanda preliler boşuna para vermez bir daha pre almaz wesair wesair wesair...
bencede sen ucmuş durumdasın bu oyun için kimseyi zolamıolar rekabet ortamı her şekilde yartıılır sıkma canını premiumluar girer oyun iice düzelir kıwamına geldiine premium alımıda artar kişi sayısıda illa ben ooynıcam diosan artık adamlar işi resmen paraya döktü el mahkum gibi istemiosan oynama diolar batarlarmış sacmalamaaın adamlar takmıo bile bunu adamlar yeterli premium sayısına ulaştılar demekki şimdi daha cok premiumlu istiolar we böle yollara gidiolar buda paraya açlık olsa gerek
isteyen girer isteyen girmez kardesim !
ewt yaa bu ne ke çıkmadan önceki zamanları hatırlıyom tüm 1. server lara sorunsuz alıyodu walla acayip şey değişti yine eskisi gibi olmasını kim istemez demi ama
yaw k2nin bu dawranışları sıktı başka oyuna geçmeyi bile düşünüom
Ya bu iş nasıl olurki ya.Pre almayın pre almayın pre almayın derim dha başka bi care yook.
yakında premiumsuz gırenlere madalya verılcek
ya bence bu 1 hatadan kaynaklanıo çünkü oyunun %60 ı presiz eer herkes bırakcak olsa herifler batar
quote:
Eğer bu oyun bole giderse we presizlerde oyuna devam ederse Ben insan oldugunz dan şüpe duyarım. Bugun belki zar zor girior.Ya etesi gun ya yeni patch geldiginde Biz eski sine o kdar laf ediorduk bakın şimdi ben bu saate o3 girmek icin parmak kası yaptım. Ama sonuc yine giremedim.Ne iştir bu .Bu na bu gunlerde son wermessen durumumuz vahim.Artık zamanı geldi.Rica ediorum oyalanacak baska bisey bulan we su oyunu oynamama ya 1 hafta dayanın.Lutfen.1 Hafta once 1 hafta dayansaydın bugun bolemi olurdu. Adamlar coştu artık. İyice saçmaladılar.Onlara bole bir sistem yaptıkları için pişman edelimmm. LUTFENNNN
kardeş ben presizim ama baya rahat giriom hatta daha demin tek tık girdim