Şimdi Ara

Prenses Perfinya ( FOX'tan yeni bir bomba ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • bence ülke çapında kampanyalarla böyle dizileri protesto edelim.bunlar yerine belgesel verilse ülkemiz daha çabuk gelişirdi

Yazan : seda keskin |Tarih : 2008-06-22 11:05:54
    prenses perfenya çok güzel ayrıca sihirli bir dizi ben sihirli dizilei hyatta kaçırmam dizide güzele benziyor sanırım burda iyilikle kötülük savaşıyor ama ben biliyorum sonunda prenses perfinya yenecek bu diziyi mutlulukla izleyeceğim

zuhaha koptum ya

Ölümü İnkar Ediyorsan UYUMA,Dirilmeyi İnkar Ediyorsan Uyuduktan Sonra UYANMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeeLsoBaD

quote:

prenses perfenya çok güzel ayrıca sihirli bir dizi ben sihirli dizilei hyatta kaçırmam dizide güzele benziyor sanırım burda iyilikle kötülük savaşıyor ama ben biliyorum sonunda prenses perfinya yenecek bu diziyi mutlulukla izleyeceğim

zuhaha koptum ya

• biz mi uzayda yaşıyoruz yoksa bu tür dizileri izleyenler mi bir dürlü anlayamıyorum...
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

biz mi uzayda yaşıyoruz yoksa bu tür dizileri izleyenler mi bir dürlü anlayamıyorum...

Küçük yaştaki insanlar izliyor.
  • Bu ne demek ya.Tamam bizde küçük olduk ama hiç unutmam ortaokulda the simpsons falan izlerdim ben.İnsanın birazda o bilinçte olması lazım artık.Yok perfinyaymıs zartmus zortmus.Üniversitedeb yeni mezun olmuş kıçı kırık 2-3 senarist bi taraflarından adlar uydurup dizi yapıolar.Utanıyorum gercekten bunun gibiler yüzünden.
    Katılım zamanı: 17 Şubat 2007
  • bakk bakk bakkk banel mişşş irenç miş dogru konuş len çok güzel ben şahsen 20 yaşındayım hala izliyorum bişey mi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börtü -- 14 Temmuz 2008; 17:13:44 >
  • Çocuklar böyle dizileri bayıla bayıla izliyor.Tamam çocuklara yönelik diziler yapılsın ama şu sihir,büyü konularını kullanmaktan vazgeçsinler.Ama şu da bir gerçek yetişkinler de bu tarz konulara ilgi duyuyor.Birçokları için kıyas yapmak doğru olmaz belki ama benim gözümde Harry Potter,Yüzüklerin Efendisi vs. gibi filmlerin bu dizilerden pek de aşağı kalır yanı yok ama izleyen kesime bakarsanız yaş ortalaması o kadar da küçük değil.

Orjinalden alıntı: Manoℓya

Çocuklar böyle dizileri bayıla bayıla izliyor.Tamam çocuklara yönelik diziler yapılsın ama şu sihir,büyü konularını kullanmaktan vazgeçsinler.Ama şu da bir gerçek yetişkinler de bu tarz konulara ilgi duyuyor.Birçokları için kıyas yapmak doğru olmaz belki ama benim gözümde Harry Potter,Yüzüklerin Efendisi vs. gibi filmlerin bu dizilerden pek de aşağı kalır yanı yok ama izleyen kesime bakarsanız yaş ortalaması o kadar da küçük değil.

Harry Potter da saçmadır ama kitap uyarlamasıdır onda ışınlanarak dünyadan cehenneme cennete uçmazlar sadece sopalarla uçup sihir yapıyorlar ama türk film yapımcıları bunu saçma bir şekilde dozunu ayarlayamadan yapıyor.
  • ÇOK SAÇMA Bİ BÖLÜM İZLEDİM AMA İĞRENEREK

Orjinalden alıntı: s£stavina

Diziye mi dil uzatayım yoksa yorumlara mı şaşırdım .

Yazan : gül ağarlı |Tarih : 2008-06-21 16:13:01
    prenses perfinya bence güzel bir dizi olacak

Yazan : selin altunsoy |Tarih : 2008-06-21 17:45:17
    bu diziyi gerçektem merak ediyorum inşallah hep devam eder

Yazan : gülbahar |Tarih : 2008-06-21 19:03:45
    merhaba ben bahar prenses perfinya güzel bir diziye benziyo inşallah çok yakında başlar perfinya çok güzel bir kız

Yazan : DİLA ESER |Tarih : 2008-06-22 10:09:28
    ÇOK GÜZEL

Yazan : berna ocak |Tarih : 2008-06-22 11:18:40
    prenses perfinya güzel bir dizi olcak ,umarım çok yakında başlar , başlamasını merakla bekliyorum

Yazan : otmjmhn |Tarih : 2008-06-22 11:36:48
    selenaya benzetim selena sezon finaline girdi prenses perfinyayı izleriz güzel bir diziye benziyor

Yazan : rümeysa OCAK |Tarih : 2008-06-22 12:11:55
    bence perfinya çok güzel bir dizi olacak onu kaçırıcağımı sanmıyorum

Yazan : kübra menekşe |Tarih : 2008-06-22 13:48:51
    bence perfinya güzel bir diziye benziyo hemde perfin ya çokkkk güzel bir kız yaniiiiiii

Yazan : pınar özdemir |Tarih : 2008-06-22 14:38:50
    ayyy! çok merak ediyorum acaba nasıl olacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Yav bu türkiyedeki fox'un bu prison break'ı yayınlayan fox ile bi alakası yok mu arkadaş?

TR'deki saçma sapan diziler veriyor. Asıl fox ise mükemmel

Benim bildiğim Abd'de ki Fox ile alakası var. Zaten Abd'de ki Fox, Tgrt'yi alıpta ismini Fox yaptı diye biliyorum. Ama ne hikmetse Asıl Fox Tv'nin kaliteli dizilerini, bizim Türkiye kanalında göremiyoruz. Herkes Fox büyük patlama yapacak diyordu ama elimizde patladı.

Çoluk çocuk dizileri var :D
    Çocukları can sıkıntısından kurtarıyor

• Bence çok saçma Ben Şuan Türkiye'nin haline gülmelimiyim ağlamalımıyım çocukların beynini sulandırıyorlar 8 yaşında bir kardeşim var geliyor bişey bozulunca abi perfinyayı,selenayı,nanayı çağıralım diyor halimiz iyiye benzemiyor

Orjinalden alıntı: Satan_blade

Bence çok saçma Ben Şuan Türkiye'nin haline gülmelimiyim ağlamalımıyım çocukların beynini sulandırıyorlar 8 yaşında bir kardeşim var geliyor bişey bozulunca abi perfinyayı,selenayı,nanayı çağıralım diyor halimiz iyiye benzemiyor

Benim zamanımda ruhsar vardı 5 yaşındayken izlemek olsun diye izlerdim kardeşinin beyni sulanmış bence kurtarmaya bak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.