arkadaşlar foruma yeni üye oldum sorunuma yardımcı olursanız sevinirim bilgisayara format atmadan önce PRENHA webcam,ın kayıt proğramı AMCAMP ve WİNDOWS MOVİE MAKER proğramında kamera çalışıyordu.bilgisayara format attıktan sonra kameranın önce yazılımlarını kurdum.sonra webcamı bilgisayara bağladım driverlerini kurdum .AMCAP ve WİNDOWS MOVİE MAKER proğramını açtığımda ERROR DURİNG CAPTURE ,ERROR CODE 00000000 diye hata veriyor webcam çalışmıyor ne yapmam lazım yardımlarınız için teşekkürler sistem: xp pro sp3
Öncelikle foruma hoşgeldin.. Kamera ile ilgili kurduğuın tüm prog. kaldır sora kamerayı tak tanıt. Daha sonra yazılımını yükle. Birde böyle dene.. Birde amcamp dada movie makerdada dediğim şekilde kurulumu yapdıkdan sonra kamera seçme kısmında bağlı olan webcamı seçmeyi unutma...
webcam driverlarını aygıt yönetisinden tanıtırsan direk daha iyi olur ozman eskisi gibi kulanabilrisin bir sorunla karşılaşmazsın bazen cd den tanıttığın zaman sorun yaşıyorsun
bilgisayarım özellikler donanım aygıt yöneticisi burdan tanıtğın zaman bir sorun olmaz
arkdaşlar dediklerinizi uyguladım sorun devam ediyor
İlköncelikle merhaba bu sorunu bende yaşıyorum.sorunun nedenini kendi kendime buldum sorunun nedeni videoyu kaydettiğin klasörde veya diskte yeterli yer (hafıza) yok demek istiyor.Bu sorunun çözümü için videoyu kaydettiğin diskin alanını çoğalt yada yeterli hafıza olan başka bir diske veya klasöre kayder. Yardımcı olduysam sevindim