Şimdi Ara

Premiumu kredi kartsız almak için - Game Sultan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Game Sultan yetkilisi olarak bunları yazıyorum. Umarım reklam muamelesi görmez bu yazı.

Zaten bu konuyla ilgili başka bir başlığın olması + bu yazıda cafe yönlendirmeleri yapılmasına izin verildiğini gözönünde bulundurup (adminlerin anlayışına sığınarak) yazıma devam ediyorum. Tüm merakınızı giderecek ayrıntılı bir yazı olacak:) umarım okumaktan sıkılmazsınız.

-----------------------------------------------------

Şuanda Türkiye'de yanılmıyorsan 4 yetkili firma Knight Online'in kod dağıtım / satış hakkını almış durumda. Ben bu yazıda Game Sultan'ın sistemini açıklamaya gayret edeceğim.

Arkadaşlar,
    Game Sultan, KO'nun premium üyeliklerini
    -Bronz, Silver, Gold
    ve
    Her tür Knight Cash

ürünlerini hem son kullanıcıya hem de internet cafelere satıyor.

-------------------------------------------------

Açıklamak gerekirse

I) SON KULLANICILAR'a alışverişi şu şekilde yapıyor.

A) Havale / EFT
    1)www.gamesultan.com 'a girin.

2) Formu doldurunuz.

- E-mail adresinizi MUTLAKA doğru yazın. Cafe değilseniz ve gizli bilgimdir diyorsanız tel numaralarınızı doğru vermeyebilirsiniz. Çünkü son kullanıcıya telefon açılmıyor. Sadece mail atılıyor. Gelen mailde size excelde bir sipariş listesi mailleniyor.

Fiyatlar
    Bronz :18,00 YTL.
    Silver :40,25 YTL.
    Gold :50,75 YTL.
    Kcash500 :10,25 YTL.
    KCash1000 :20,25 YTL.
    KCash1500 :30,50 YTL.
    KCash2100 :40,25 YTL.
    KCash2650 :50,50 YTL.
    KCash3250 :60,00 YTL.
    KCash4500 :75,00 YTL.

3) Sipariş formunu doldurup gönderin.
    4) Siparişinizin onayı ile ilgili bir mail gelecektir.
    5) Ödemeyi yapın. Ödeme bilgileri gelen fiyat listesinde yeralmaktadır.

Ödemeler HALAVE/EFT**[/simage] yöntemiyle alınmaktadır. Çalışılan bankalar DENİZBANK ve Yapı Kredi Bankası şuan için.

**Yaşı ufak olan üyelerimiz için açıklama gereği duyuyorum

(havale: Aynı Banka şubesinden başka şubesine yapılan para transferine denir Denizbank Şişli>> Denizbank Kadıköy / Havale edilen para oldukça hızlı ve saat gözetmeksiniz yapılabilir.)
    (EFT: Başka Bankaların birbirlerine yaptığı para transferidir. Denizbank Şişli>> İşbankası Kadıköy. EFTler saat 15:30-16:00 dan sonra yapıldıında ertesi gün hesaba yansır.)

ARKDAŞLAR DÜZELTME.. HAVALE / EFT SORUNUNU ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUZ. ARTIK TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN HAVALE MASRAFINIZ SADECE 1 YTL!!!! SİTEMİZDEN FORM DOLDURAN ARKADAŞLAR MAIL YOLUYLA KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ALACAKLARDIR.

6) Ödeme hesabımıza geçer geçmez gönderiğiniz sipariş formu kodla beraber size geri yollanır.
    Önemli Not: Havaleden kurtulmanın en güzel yolu internet bankacılığı olan bir tanıdığınızla bu işlemi yapmak! (int. bankacılığında komisyon bedeli bazı bankalarda yok, diğerlerinde max 1milyon diye biliyorum)

B) Gittigidiyor.com
    www.gittigidiyor.com dan da satın alabilirsiniz. (Knight Online diye arama yapmanız yeterlidir)
    Gittigidiyordaki sistemde açık arttırma usulüdür.
    Ancak tanıtım amacıyla ürün açıklamalarında da gördüğünüz üzere ilk teklif verene ürünü satıyoruz. Bu esnada gittigidiyor sizden onay isteyecektir. Bu şekilde yapılmasının sebebi şudur:

Hemen AL! (açık arttırma olmaksınız belirtilen ücreti verenin aldığı sabit fiyatlı satıştır) sadece kredi kartı olanlar kullanablir. Bu sistemi kredi kartı kullanamayanlar tercih edeceği için bunu kullanmıyoruz.
    Ama ben kredi kartıyla değil c&buy ile sorun yaşıyorum diyorsanız ggidiyordaki hesabımıza hemen al ile satın almak istiyorum demeniz yeterli.

Biz aslında manuel olarak Hemen AL! yapıyoruz.
    Teklif geldiği anda Gittigidiyor'a msg atıyoruz ve teklif veren kişinin onayı ile o ürün kişiye kazandırılıyor.
    Bu yüzden açık arttırmanın bitmesine yakın değil dilediğiniz anda teklif verebilirsiniz.
    Erken bitirilen ürünlerde oldu da biri teklif verirse üzerinize teklif verenlerin teklifleri iptal edilecektir!
    Ayrıca gittigidiyorda satıcı kişinin profiline bakarak da ne kadar güvenilir olduğunu görebilirsiniz. (%100 olumlu dönüş / 21 işlem)

Ürün için tarafınızdan ödeme geldiği zaman ggidiyor bize bir mesaj yolluyor. Alıcı ödemenizi yaptı ve ödeme şuan bizde! Lütfen ürünüzü gönderiniz.

Bu ibareden sonra kanıt olması açısından şifreler gittigidiyordaki mesaj kullanılarak size ulaştırılır.

Kodları aldığınızda kullanıp tamamdır dendiği anda ödemeyi onaylıyorum diyebilirsiniz. Yani ggidiyor sizin ona verdiğiniz parayı bize aktarıyor. 3 gün içerisinde siz onay vermesenizde "ürünle ilgili bir şikayetiniz olması dışındaki durumlarda" ödeme otomatikman bize aktarılıyor.

Açıkcası gittigidiyor da satış üzerinden %10 komisyon ve listeleme bedeli ödüyorsunuz. Çok kârlı olmasada bizim için bu sistemi kullanmanızdaki en büyük avantaj satış sonrası yorumunuz. Güvenirliği bir şekilde onaylamış oluyorsunuz.
    Biz kendimizden emin olduğumuz icin bizce sorun yok :)

Örnek:tribal45 (8 ) KNIGHT ONLINE 2 ADET BRONZE ( tribal45' e özel) 16:13:35 02/10/2006 S
    Yorum: Hizli Kargo - Guzel Servis! Tessekkullerrrrr

ÖNEMLİ NOT: TRADE YAPARKEN EN BÜYÜK SIKINTI GB ITEM GIBI PARA AKTARIMI VE GÜVENLİKTİR. GİTTİGİDİYOR BU KONUDA BİÇİLMİŞ KAFTAN ARKADAŞLAR!!! KOMİSYON ORANLARI SİZİ KURTARIYORSA DÜŞÜNMEYİN DERİM!!! KONUYLA İLGİLİ YETKİLİLERE MAIL ATARAK ILGILI BIR BOLUMUN DE AÇILMASINI RİCA ETTİK!!! (BILGISAYAR > PC OYUNLARI > ONLINE OYUNLAR > KNIGHT ONLİNE GIBI

C) SIK GİTTİĞİNİZ INTERNET CAFELERİ BİZE YÖNLENDİRİN
    BEN HALA dediklerinden hiçbirşey anlamadım diyorsanız sık gittiğiniz ya da mahallenizde size yakın olan bir internet cafeye gidin. Sistemimizden bahsedin.www.gamesultan.com a girmelerini ve formu doldurmalarını soyleyin. Bu şekilde cafe sahibine ek gelir kazandırın, hem de çevrenizde bu problemi yaşayanların bu problemden kurtulmasına ön ayak olun

------------------------------------------------------------------

II) INTERNET CAFELERE SATIŞ

1)www.gamesultan.com 'a giriniz.
    2) FORMU EKSİKSİZ VE TAM OLARAK DOLDURUN!! GEÇERSİZ BİLGİ VERİLDİĞİNDE ÖZELLİKLE TELEFON FORM CEVAPLANMAYACAKTIR!
    3) Vergi Levhanızı ve Ruhsatınızı [email protected] a scanleyip gönderiniz.
    4) Bunlar tamamlandıktan sonra size arkadaşlarımız ulaşacak ve size özel fiyat listesi alacaksınız. Ödeme bilglieri de bu formun içinde bulunmaktadır.
    5) Arkadaşlarıız size ulaştığında her türlü konuda size bilgi vereceklerdir.
    6) Anlaşma sağlanması halinde sipariş formunuzu yollayıp onay bekleyeceksiniz. Stoklar kontrol edilip size siparişinizin onayı / düzeltmesi hemen verilecektir. (stoklarda kalmaış bir ürüne para yatırmanızı istemeyiz )
    7) Ödemeleriniz banka yolu ile yapılacaktır. Eğer ciddi bir alıcı iseniz ve düzenli alımlar yapmayı düşünüyorsanız Denizbankdan bir hesap açmanızı ve internet bankacılığı kullanmanızı öneririz. Denizbank bizim de çalıştığımız banka olduğu için öneriyoruz. 3 gün içerisinde internet bankacılığınız elinizde oluyor.
    8) Para hesabımıza düşer düşmez kodlar ilgili yerlere mail yoluyla ulaştırılıyor.
    9) Alınan kodların nasıl girileceği sitemizde Sistem nasıl işliyor>cafe sahibiyim in aldında bulabilirsiniz.

Uzun gibi gelsede sistemini oturmuş bir cafe yaklaşık 25 dak içinde siparişini vermiş, parasını yollamış ve kodlarınıalmış oluyor

---------------------------------------------------------------------------

NE MERET BU KESN SİSTEMİ, AVANTAJLARI NE?????

1) Kısıtlı üyelik alım kabusu ortadan kalkıyor. Sınırsız alım!!!
    2) Kredi Kartınızı internette kullanma riski ortadan kalkıyor.
    3) Msn / Skypea / Telefon / Email ile yetkili arkadaşlarımızdan yardım alabiliyorsunuz
    4) Kredi kartı ile alınan alışverişlerden kesinlikle daha güvenli!!!
    - Çok güvendiğiniz bir cafenin sahibinin kredi kartını kullanarak premium aldınız. Ancak charınız çalındı.. %99 cafe sahibinin günahı yoktur.
    Olay şu. Kredi kartını kullandığınız anda gizli sorunuzu değiştirmenin veya GMlerden şifreleri istemenin tek yolu kredi kartınızın son 4 rakamını GMLere vermek. Aynı kredi kartıyla yapılan alışverişlerde doğal olarak tüm güvenlik şifreleri aynı oluyor. Kendi şifresini öğrenmek bahanesiyle istediği 4 numarayı arkadaşının ya da gözüne kestirdiği birinin şifresini çalmak için kullanıyorlar! Bu oldukça sık başa gelen birşey!!!
    -Ancak KESN sisteminde ker kodun karşılığında işlem bittiğinde 4 haneli yeni bir şifre veriliyor. Kredi kartının son 4 rakamı ile aynı işleve sahip oluyor.
    5) Bu kodları çevrenizdeki cafelere de satma şansını ve ek gelir elde etme şansını doğuruyor.
    6) Game Sultan ailesine katılarak ileride yapılacak projelere şimdiden dahil oluyorsunuz. (Bu bilgiler oldukça gizli şuan.. Ama 2007 yi bekleyin derim)
    7) kodların nasıl girileceğiniwww.gamesultan.com dan öğrenebilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------

NERELERDEN SATIN ALABİLİRİM

1) Baharbilgisayar ve internet / etiler mah.850sok muratcan apt.no:15/8 antalya
    2) Jasmin Bilgisayar Bilişim / Yenidoğan mah. Şehit Komiser Günaydın cad. no:95 Zeytinburnu/İst
    3) KORNET İNTERNET CAFE / Cumhuriyet cd. Halıcılar apt altı. No:17 / kaleiçi / EDİRNE
    4) ilker internet cafe / çakır ağa mah.katip muslıhittin sok. fatih//istanbul
    5) bahane internet cafe / 753 sok.4/c hamidiye mahallesi. /AKSARAY
    6) Triatek / Triatek Bilişim Turizm Gıda Ltd Şti 16 eyl. mah. 3048 sk. 5/1 / ÇEŞME / İZMİR
    7) Cafe Geveze / Gazcılar Sakarya Mah. Gedikli Sok. NO:16/B / Osmangazi / BURSA
    8) Mavi Internet / Sivrihisar cad. 91/A Merkez/Eskişehir / MERKEZ / ESKİŞEHİR
    9) TRIP INTERNET CAFE / CAFERAĞANIN SOL YANINDAKİ OTOPARKIN SONUNDAKİ APT.ALTI / KADIKOY İST
    10) Pasha NET İnternet Cafe / Murat Paşa Mah. Kamil Cad. No:15 Bayrampaşa/İstanbul
    11) Ece İnternet Cafe / İhsaniye Mah. Kemer Cad. No:33 Nilüfer / BURSA
    12) Dynamic Internet Cafe - G.Antep
    13) İstanbul İnternet Cafe - Aptiçelebi mah Demirci Osman sok no:68 KocamustafaPaşa-Fatih/istanbul
    14) Sörf İnternet Cafe - Sakaraya mah. M.Aksoy Caddesi no:24 - Biga - Çanakkale

VE ONLARCA YENİ CAFE...(ŞUAN TOPLAM 29 - KYIT AŞAMALARI BİTMEDİĞİ İÇİN YAYINLAMIYORUZ)

-----------------------------------------------------------

HERŞEY GÜZEL DE SİZE NASIL ULAŞACAĞIZ?
    ONDELİKLE LUTFENWWW.GAMESULTAN.COM A GİRİP YAZILANLARI OKUYUN. BİLİYORUZ SİTENİN ÇOK EKSİĞİ VAR AMA EN KISA ZAMANDA ADAM EDİLECEK.. GERÇEKTEN ÇOK ACELEYE GELDİ..

iletişim için

MSN DESTEK [email protected]
    SKYPEA [email protected]
    mail [email protected]

-------------------------------------------------------
    NE KADAR GÜVENİLİRSİNİZ?
    Türkiye'nin en prestijli yerlerinde haberlerimizi görebilirsiniz.
    Türkiyenin en büyük online oyun dergisiwww.merlininkazani.com da
    yeni sayısında ise LEVEL oyun dergisinde yer alacağız.
    Dileyen C&buy'i arasın.
    Kredi kartı ile KO üyeliği alamadığını, yönlendirme veya alternatif sunmanız mumkun mu diye sorsun.
    Çekinmeden bizim sitemizi söyleyeceklerdir.

-----------------------------------------------------------------

SON OLARAK DA SİZLERİ MAĞDEM BU KADAR YORDUK EĞLENCELİ BİR ŞEY PAYLAŞMAK İSTERİM:)
    MMOG OYUNLARININ ÇILGINLIK DERECESİNE GÜZEL BİR ÖRNEK..
    SOUTHPARK SEVENLER SAKIN KAÇIRMAYIN

İNGİLİZCE AMA İDARE EDİN ARTIK:) (BİRİ ALT YAZILISINI YAPIP SİTEYE KOYARSA İY OLUR ASLINDA)
    KARŞINIZDA SOUTHPARK WARCRAFT :)

http://www.youtube.com/watch?v=0mgIQLroQKM / 1. bölum
    http://www.youtube.com/watch?v=l_Q36GCLKUI / 2. bölum
    http://www.youtube.com/watch?v=byGORePbAbs / 3. bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 13 Ekim 2006; 19:24:16 >

• FORUMDA YTL İLE SATIŞ YASAK

• Forumda YTL ile satış yapmıyoruz. Yönlendirme yapıyoruz. Kaldıki bu K2 tarafından onaylanmış bir sistem.
    YANİ hali hazırda satılan bir sistemi KO oyuncularına açıklıyoruz ve yönlendiriyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 11 Ekim 2006; 4:04:47 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • ohaa ben kardesim bir kişinin sırtından neredeyse premiumun çeyreği kadar para kazanıyorsunuz
    bu aç gözlülük değilde nedir.

%10 kar falan anlarım hadi %15 olsun da %25 kar marjı cok ayıp bir sey

sebest piyasa ekonomisi diyceksiniz ama sizinki resmen fırsatçılık

sizin gibi fırsatcılara

ayrıca bir de türkiye şartlarında bankacılık sektorunun oturmamış oldugunu internet bankacılıgının bile yaygın olarak kullanılmasına ragmen
    internetten yapılan işlemlerdeki ücretlerin bile fahiş oldugunu... bankalardan yapılan işlemlerde komisyonların
    zaten fahiş oldugunu göz önunde bulunduracak olursak
    bronz almak isteyen bir son kullanıcının cebinden banka havale masrafları da dahil olmak üzere yaklaşık
    25 ytl civarında para cıkacak (eger bu işlemi banka şubesinden yapıyor ise)
    yani yaklaşık 10 ytl fazladan para cıkacak
    birde eger bu tip seylerle ugraşmam benkafeden falan alırım derseniz
    kim bilir kafecile bronzu kaca satacak
    FIRSATCILARA KAPILAR AÇILDI
    KARAR SİZİN BENCEN UYARMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 11 Ekim 2006; 16:19:40 >

• Bence gerekli bir topic
    bu topıs ın üste tutulması gerekli UP
    Daha Fazla Göster
  • cok guzel hazırlanmış bi konu. ( bu forumda ne zamandır boyle yararlı topic gormediydim )
    umarım herkesin işine yarar..tabi biz kimsenin bir oyuna para vermesinin taraftarı deiliz de . benim merak ettiğim bişey var bu yazıyı hazırlamışsın emek harcamışsın saygı duyuyorum lakin , 2 tanede msj ın var bunu hangi firma adına yaptın onu merakettim senin bu işten karın ne. ( sakın bunu paylaşım adına yaptım deme )

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Hocam sen çoluk çocuğa bakma tamam gerekli bir topictir kredi kartı olmayan c&b üyeliği olmayanlar yararlanabilirler gayet güvenli olduğunu umuyorum ama fiyatların pahalılığını geçemicem.
    Allah'tan kendi premizi kendimiz alıyoruz yoksa halimiz fena baksana bir bronze ne kadar.

de get sende boş boş konuşma...
    gerekli topicmişte bimem neymiş...
    forum kurallarını oku da gel....

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

quote:

Hocam sen çoluk çocuğa bakma tamam gerekli bir topictir kredi kartı olmayan c&b üyeliği olmayanlar yararlanabilirler gayet güvenli olduğunu umuyorum ama fiyatların pahalılığını geçemicem.
    Allah'tan kendi premizi kendimiz alıyoruz yoksa halimiz fena baksana bir bronze ne kadar.

Forum kurallarını senin gibi oturduğum tarafımla okumuyorum aslanım üslubuna dikkat et.
    Premium satan cafelerle ilgili topic üst konu oluyorsa hangi cafe ne şekilde premium satıyor ne kadara satıyor insanların bilmeye hakkı var kraldan çok kralcı kuraldan çok kuralcı olma kıllık yaratma.
    Sen daha forumda ikinci el dışında neden ytl ile satışın yasak olduğundan haberdar değilsin ahkam kesiyorsun.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• quote:

quote:

quote:

Forum kurallarını senin gibi oturduğum tarafımla okumuyorum aslanım üslubuna dikkat et.
    Premium satan cafelerle ilgili topic üst konu oluyorsa hangi cafe ne şekilde premium satıyor ne kadara satıyor insanların bilmeye hakkı var kraldan çok kralcı kuraldan çok kuralcı olma kıllık yaratma.
    Sen daha forumda ikinci el dışında neden ytl ile satışın yasak olduğundan haberdar değilsin ahkam kesiyorsun.

İşte KAPAK

• quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

quote:

İşte KAPAK

HARBİ GAZOZ KAPAĞI

• iyide bu fiyatlar iki misli fiyatlar değilmi? bence bu k2 nin onayladığı sistem değil,evet belli bir kar marjı olabilir ama 2 misli fiyat çok saçma ve düzenbazlık,ben gidipde ordan premium almam kendim alabiliyorum sorun değil ama bu yapılan premium alamayan çocukların yemeyip icmeyip para biriktirip buralardan premium almasına yol açıcak,inanmıyorum ben aklı başında bir insanın bu fiyatlara alıcagını sadece çocuklar alıcakdır ve bu 50 ytl yi yani goldu almak icin tahminen ya harclıklarını biriktiricekler yada anne babalarının cebinden yürütücekler..bence kaldırın şu sistemi alabilecek olan zaten alıyor alamıyacak olanda almak icin illegal yollara başvurucaktır eminim..

bir işi yapıyorsanız son kullanıcıyı düşünün fahiş fiyatlar ile karşımıza cıkmayın
    kaybolun şimdi hadii yallah baska forumaaa

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

quote:

İşte KAPAK

harbi kapak olmuş he

bu arada chatlak internet cafede 15ytl
    ben mersinde bi kafeye sordum adam 22 ytl dedi ve adamın kendi pcsinden id ve şifre yazmam gerekiyorumuş, oldu canım dedim görürsem söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untouch -- 11 Ekim 2006; 11:52:58 >

• Selam,

Bazı açıklamalarda bulunayım, gereksiz tartışmalar son bulsun...

Yukarıda verilen fiyat listesi SON KULLANICI fiyatlarıdır. (Son kullanıcı >>> parekende müşterisidir.)

Yani Cafeler, bu fiyatlar üzerinden iskontolu bir şekilde alım yaparlar.

Ancak bizim asıl hedef müşterilerimiz cafe sahipleri.
    Onları korumak adına diyoruz ki biz son kullanıcılardan biri bize gelirse ve almak isterse biz 18 YTL ye satacağız, haberin olsun.
    Sana da bu fiyattan satmanı öneriyoruz (bronze 18 YTL) ama sen bilirsin!

Bu cümlelerden internet cafe sahiplerinin 18 den almadığını anlamışsınızdır. Tam tersi 18'e satmalarını öneriyoruz.

"NetKing_ Tarih 11 Ekim 2006; 11:28:17
    boyle sahtekarlara güvenmeyin premium almayın
    gidin bazı kafelerden güvenli olan kafelerden alın
    onlar bile daha insaflı ve daha az kar marjı ile pre alıyorlar

bir işi yapıyorsanız son kullanıcıyı düşünün fahiş fiyatlar ile karşımıza cıkmayın
    kaybolun şimdi hadii yallah baska forumaaa "

Yukarıda yazılanlara aslında biz de katılıyoruz:)
    Bkz. Son kullanıcı 3. alma metodu.. Sık gittiğiniz cafeyi bize yönlendirin.

Güvenmeyin konusuna gelince.. yukarıdaki arkadaşa click&buy ı aramasını ve kredi kartıyla alım yapamadığını alternatif çözüm olarak ne önerebilirsiniz diye sormasını rica ediyorum. Bize yönlendireceklerine şüphesi olmasın!!!
    -----------

Bu bağlamda piyasada şuanda 20-25 YTL ye satılan bronzun fiyatında indirim yapıyoruz ve ileriki aylarda bu fiyatların daha da düşeceğini garanti ediyoruz!!!!

Lütfen yazılan yazıyı dikkatli okuyun ve agresif cevaplar vermeyin. Çünkü bu işi insanlar para kazanmak için yapıyor ve paralarını bağlıyorlar. Kimse silah zoruyla da alın demiyor.

Ben Game Sultan da çalışan biriyim. Bu yazıyı da bu yüzden yazdım (Yukarıdaki yazıda bir arkadaş sormuştu)

Sorularınız olursa cevaplamak icin hazırım..
    msn [email protected]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 11 Ekim 2006; 12:09:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

Selam,

Verilen fiyatlar SON KULLANICI fiyatlarıdır. Son kullanıcı parekende müşterisidir.

Cafeler bu fiyatlar üzerinden iskontolu bir şekilde alım yaparlar.

Ancak bizim asıl müşterilerimiz cafe sahipleri. Onları korumak adına diyoruz ki biz biri bize gelirse (son kullanıcı) 18 YTL ye satacağız, haberin olsun. Sana da bu fiyattan satmanı öneriyoruz (bronze 18 YTL) ama sen bilirsin!

Bu cümlelerden internet cafe sahiplerinin 18 den almadığını anlamışsınızdır. Tam tersi 18'e satmalarını öneriyoruz.

Bu bağlamda piyasada şuanda 20-25 YTL ye satılan bronzun fiyatında indirim yapıyoruz ve ileriki aylarda bu fiyatların daha da düşeceini garanti ediyoruz!!!!

Lütfen yazılan yazıyı dikkatli okuyun ve agresif cevaplar vermeyin.

Ben Game Sultan da çalışan biriyim. Bu yazıyı da bu yüzden yazdım (Bir arkadaş sormuştu)

yazılarını burdaki gibi acıklayıcı yazarsan kimse agresif olmaz

• ASLINA BAKARSAN İLK YAZIDA BUNLAR ZATEN YAZIYORDU FAKAT SANIRIM DİKKATLİ OKUMAMIŞSIN

BEN SADECE YARDIMCI OLMAK İÇİN TEKRAR AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUM.

YİNE DE İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

Selam,

Verilen fiyatlar SON KULLANICI fiyatlarıdır. Son kullanıcı parekende müşterisidir.

Cafeler bu fiyatlar üzerinden iskontolu bir şekilde alım yaparlar.

Ancak bizim asıl müşterilerimiz cafe sahipleri. Onları korumak adına diyoruz ki biz biri bize gelirse (son kullanıcı) 18 YTL ye satacağız, haberin olsun. Sana da bu fiyattan satmanı öneriyoruz (bronze 18 YTL) ama sen bilirsin!

Bu bağlamda piyasada şuanda 20-25 YTL ye satılan bronzun fiyatında indirim yapıyoruz ve ileriki aylarda bu fiyatların daha da düşeceini garanti ediyoruz!!!!

Lütfen yazılan yazıyı dikkatli okuyun ve agresif cevaplar vermeyin.

Ben Game Sultan da çalışan biriyim. Bu yazıyı da bu yüzden yazdım (Bir arkadaş sormuştu)

yazılarını burdaki gibi acıklayıcı yazarsan kimse agresif olmaz

• Arkadaslar ben normalde bu foruma uye degildim. Sirf bu mesaja cevap yazabilmek icin uye oldum.

Fiyatlarin pahaliligi veya ucuzlugu konusunde birsey diyemiycem ama Click and Buy alisveriste problem yasayanlari Gamesultana yonlendiriyor.

Bazi kaynaklardan aldigim bilgiye gore Gamesultan , Click & Buy un alt kurulusuymus zaten ama bu iki sirketin paralel calismalari uygun olmayacagi icin bunu gizliyolarmis. Yakinda cikar kokusu.

Guven konusunda bi problem olacagini zannetmiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.