Şimdi Ara

Premiumu kredi kartsız almak için - Game Sultan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal bronz 12.5 ytl burdaki 18 ylt ama guvencesi var ve bankalara guven var

5 milyonun lafını yapcaksan bronz alma daha iyi

gerekli bi topic upppp

9,4$ ediyor. (1USD=1,5 YTL)

şuan bronz 14,1 YTL

quote:

Orjinalden alıntı: FaNight

normal bronz 12.5 ytl burdaki 18 ylt ama guvencesi var ve bankalara guven var

5 milyonun lafını yapcaksan bronz alma daha iyi

gerekli bi topic upppp

game sultanı zaten söyledık yıne yıne burda bunları degısık nıcklerle yazmasına anlam veremıyorum abartıyosunuz ...

çok amatorce bı yaklasım açgözlü bir eğilim ...

kimseye id pass vermek zorunda dıılsınız alcak olanlar ıcın soyluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 12 Ekim 2006; 0:51:27 >

Bu yüzden en başından beri taraflı bir şekilde bize isteyerek ya da istemeyerek çamur atıyor.

KESN sisteminde account ya da şifre vermek gib bir uygulama yok!

http://www.gamesultan.com/cafe.asp de (Knight Cash) Kodunun Etkinleştirilmesi nde resimli anlatım var.
    PUS dan ya dawww.knightonlineworld.com (resmi site) dan, bizim tarafımızdan size mail ile gönderilen kodu sisteme giriyorsunuz.

Aynı linkde hepsini açıklıyor!!!

KO oynayan birinden bunu isteyip de boyle bir işe kim başlar onu da aklı başına bir arkadaş cevaplasın!

Filozof bu şelide yanlı mesaj atacaksan seni adminlere şkayet edeceğimi de belirtmek isterim!!!

quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

ohaa ben kardesim bir kişinin sırtından neredeyse premiumun çeyreği kadar para kazanıyorsunuz
    bu aç gözlülük değilde nedir.

%10 kar falan anlarım hadi %15 olsun da %25 kar marjı cok ayıp bir sey

sebest piyasa ekonomisi diyceksiniz ama sizinki resmen fırsatçılık

sizin gibi fırsatcılara

ayrıca bir de türkiye şartlarında bankacılık sektorunun oturmamış oldugunu internet bankacılıgının bile yaygın olarak kullanılmasına ragmen
    internetten yapılan işlemlerdeki ücretlerin bile fahiş oldugunu... bankalardan yapılan işlemlerde komisyonların
    zaten fahiş oldugunu göz önunde bulunduracak olursak
    bronz almak isteyen bir son kullanıcının cebinden banka havale masrafları da dahil olmak üzere yaklaşık
    25 ytl civarında para cıkacak (eger bu işlemi banka şubesinden yapıyor ise)
    yani yaklaşık 10 ytl fazladan para cıkacak
    birde eger bu tip seylerle ugraşmam benkafeden falan alırım derseniz
    kim bilir kafecile bronzu kaca satacak
    FIRSATCILARA KAPILAR AÇILDI
    KARAR SİZİN BENCEN UYARMASI

ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM TAM BİR FIRSATCILIK BU ...
    PREMİUM ALABİLMEN İÇİN BU ADAMLARA KULLANICI BİLGİLERİNİ VERMEK ZORUNDASIN KİM GÜVENİR BÖYLE ÖNÜNE GELENE
    CAFELER ŞİFRELERİNİZİ ALABİLMEK İÇİN TÜRLÜ YÖNTEMLER DENİYO BUDA ÖYLE BİR ŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 12 Ekim 2006; 2:47:21 >

• Tekrar ediyorum..
    Yok oyle birşey..

Size

ESN Kodu: ir6x-43i2-3g3g-d5rx-xw1h-lqck
    ESN Sifre: uxh1-tdl3

gibi bir kod gonderiyoruz. (geçersiz bir koddur)

Bu kodu KESn de giriyorsunuz. Bu kadar basit

KESN: PUS dan alım yaparken alternatif ödeme seçeneği olarak çıkan ibare (Click&Buy in yanında logoyu gorebiliriniz)

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Şimdi ben sizden Premium almak istesem Karekterın ID ve Password'unu size vermek zorundamıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

Bu arkadaş muhtemelen satış yapmamızdan rahatsız olan biri.
    (Ticari sebeplerden dolayı ya da bizle bir sorunu var, en iyimser tahminim yaşı sanırım 9-10)

Bu yüzden en başından beri taraflı bir şekilde bize isteyerek ya da istemeyerek çamur atıyor.

http://www.gamesultan.com/cafe.asp de (Knight Cash) Kodunun Etkinleştirilmesi nde resimli anlatım var.
    PUS dan ya dawww.knightonlineworld.com (resmi site) dan, bizim tarafımızdan size mail ile gönderilen kodu sisteme giriyorsunuz.

KO oynayan birinden bunu isteyip de boyle bir işe kim başlar onu da aklı başına bir arkadaş cevaplasın!

Filozof bu şelide yanlı mesaj atacaksan seni adminlere şkayet edeceğimi de belirtmek isterim!!!

quote:

quote:

ohaa ben kardesim bir kişinin sırtından neredeyse premiumun çeyreği kadar para kazanıyorsunuz

sizin gibi fırsatcılara

ayrıca bir de türkiye şartlarında bankacılık sektorunun oturmamış oldugunu internet bankacılıgının bile yaygın olarak kullanılmasına ragmen
    internetten yapılan işlemlerdeki ücretlerin bile fahiş oldugunu... bankalardan yapılan işlemlerde komisyonların
    bronz almak isteyen bir son kullanıcının cebinden banka havale masrafları da dahil olmak üzere yaklaşık

PREMİUM ALABİLMEN İÇİN BU ADAMLARA KULLANICI BİLGİLERİNİ VERMEK ZORUNDASIN KİM GÜVENİR BÖYLE ÖNÜNE GELENE

ADMİNE ŞİKAYET EDECEKSEN DURMA ET... YANLIŞ VEYA FORUM KURALLARININ DIŞINDA BİR YAZIM YOK...
    SEN RAHATSIZ OLDUYĞUN İÇİN DE ADMİNLERDE BENİ BANLAYACAK DEĞİLER...
    YASDIĞIM KONULARI OKUR BAKARLAR VARSA Bİ SORUN GEREĞİNİ YAPARLAR...
    VE AYRICA KULLANICI BİLGİLERİNİ ( KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ) ALMADAN KİMSEYE PREMİUM ALAMAZSIN...
    BEN 6 AYDIR BRONZ ALIYORUM KENDİME VE YAKIN BİRKAÇ ARKADAŞIMA...
    NASIL ALINDIĞINI VE NELER GEREKTİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYORUM ...
    SEN DAHA ÖNCE BUNA BENZER TPİCKLER AÇMIŞSIN.
    AÇTIĞIN TOPİCLER SİLİNMİŞ VE ŞİMDİ YENİ BİR İSİMLE AYNI KONUYU AÇIYOSUN AYIP YANİ...
    NORMALDEN FAZLA FİYATLARA PREMİUM SATIYOSUN
    KAR EDİP GELİR ELDE EDİYOSUN... PEKİ FATURA VEYA BENZERİ BİR ŞEY VERİYOMUSUN...
    VARMI VERGİ NUMARANIZ VERGİ LEVHANIZ...
    HARAM YOLDAN PARA KAZANIYOSUNUZ....
    YAZIK RAMAZAN AYINDA BİLE UTANMADAN BUNLARI YAZMAYA DEVAM EDİYOSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 12 Ekim 2006; 4:17:58 >

• Ne Mankafa insanlarsınız!! Adamlar ne id nede pass istiyor! Adamlar Sadece K2networkten Hazır Kodlar Alıyorlar!
    Sizde bu kodları üyeliğinizde kullanıp premium yada cash sahibi oluyorsunuz! Fatura mevzusuna gelince k2network bu insanlara gerekli faturayı çıkartıyorlar! Dilersen sende o faturayı alabilirsin! Lütfen KESN Dalgasını öğrenmeden Yorum yapmayın! Fiyatlara gelince biraz 3-4 m fazla gelebilir! Fakat click Buy'in da senden aldığı komisyonla aynı bence!!! Olur Bu kadar Diyorum!

Ve bu topicin Üst Konu olmasına Destek Çıkıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralikatil -- 12 Ekim 2006; 4:44:35 >
  • Olay aslında çok basit kazı konuş kartı alıp kontör yüklemek gibi bunda büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Yaygara yapanlarında kesin bir menfaati engelleniyorda ondan kuyruğuna basmışcasına agresif biçimde bağırıp çağırıyorlar. Kendi fikrimi sorarsanız ben c&b derim komisyon falanda almıyor öyle bir şey yok ama tabi kredi kartı olmayan 18- arkadaşlar için iyi bir uygulama olabilir. Diğer bir açıdan bakıncada çoluk çocuk it çakal ne kadar bebe varsa pre alıp oyunu dahada berbat edebilir ama herhanlde artık herkes çirkin olaylara karşı önlemini almıştır.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Hala çamur ataya devam ediyorsun!

1) şikayet ettim. çamur atıp okuyucuları yanlış yönlendiriyorsun çünkü. taktir adminlerin. karar ne olursa saygı duyarız.

2)Senden rica etsem PUS a girip Kcash recharge etme işlemi yapar mısın? C&B ın yanında KESN yi goruyor musun? İşte oraya gireceğin kodu sana veriyoruz arkadaşım! Şimdi sana ben kod vermiş olsam senin accountuna ihtiyacım olur mu soyle.. bak zorlanma diye şık veriyorum.

a) Hayır.. gerek yokmuş
    b) Ben anlamadım, NOBRAN ım.

3) daha önce boyle bir topc actığımızı hatırlamıyorum.. En azından bu şekilde..

4) Hangi fiyata satacağıma karışamazsın. Almama hakkına sahipsin sadece.

5) Allah'a çok şükür illegal hiçbir sistemimiz yok. Game Sultan dan alınan her ürüne K2 tarafından invoice kestiriyoruz. Ama sen şimdi invoice da nedir bilmessin. Biz komisyon tutarımızı K2 e fatura ediyoruz. Asıl sen şunu sormalısın. Cafeden alırken (olur da) %18 KDV öedemen gerektiğinde faturanı isteyip %18 ödüyor musun? Yoksa faturasız mı alıyorsun? Game Sultan - Sihirli Kule Medya ve Eğitim'e ait bir markadır! Vergi Levhası ve Vergi Numarası tabi ki vardır!!!

6)Mübarek ramazan da bile bilip bilmediğin bir konuda ahkam kesip çamur atıyorsun. Dinimizdeki en büyük günahlardan birini işleyip kul hakkı yiyorsun!!!

Bu gibi arkadaşlara gereken cevabı verenler arklara da tşk'ü bir borç biliyorum.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

Bu arkadaş muhtemelen satış yapmamızdan rahatsız olan biri.
    (Ticari sebeplerden dolayı ya da bizle bir sorunu var, en iyimser tahminim yaşı sanırım 9-10)

quote:

quote:

sizin gibi fırsatcılara

ADMİNE ŞİKAYET EDECEKSEN DURMA ET... YANLIŞ VEYA FORUM KURALLARININ DIŞINDA BİR YAZIM YOK...
    SEN RAHATSIZ OLDUYĞUN İÇİN DE ADMİNLERDE BENİ BANLAYACAK DEĞİLER...
    YASDIĞIM KONULARI OKUR BAKARLAR VARSA Bİ SORUN GEREĞİNİ YAPARLAR...
    VE AYRICA KULLANICI BİLGİLERİNİ ( KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ) ALMADAN KİMSEYE PREMİUM ALAMAZSIN...
    BEN 6 AYDIR BRONZ ALIYORUM KENDİME VE YAKIN BİRKAÇ ARKADAŞIMA...
    NASIL ALINDIĞINI VE NELER GEREKTİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYORUM ...
    SEN DAHA ÖNCE BUNA BENZER TPİCKLER AÇMIŞSIN.
    AÇTIĞIN TOPİCLER SİLİNMİŞ VE ŞİMDİ YENİ BİR İSİMLE AYNI KONUYU AÇIYOSUN AYIP YANİ...
    NORMALDEN FAZLA FİYATLARA PREMİUM SATIYOSUN
    KAR EDİP GELİR ELDE EDİYOSUN... PEKİ FATURA VEYA BENZERİ BİR ŞEY VERİYOMUSUN...
    VARMI VERGİ NUMARANIZ VERGİ LEVHANIZ...
    HARAM YOLDAN PARA KAZANIYOSUNUZ....
    YAZIK RAMAZAN AYINDA BİLE UTANMADAN BUNLARI YAZMAYA DEVAM EDİYOSUN...

• BANA "KULAHAKKI YİYORSUN" DEMİŞSİN VE " Hangi fiyata satacağıma karışamazsın" DİYOSUN

DAHA FAZLA BİRŞEY SÖYLEMİYORUM...

BEN KİMSENİN KÖTÜ SONUÇLAR KARŞILAŞMAMASI İÇİN HERKESE GÜVENMEMELERİNİN GEREKTİĞİNİ ANLATMAK İSTİYORUM...
    ZAMANLA ANLARIZ NEYİN NE OLDUĞUNU...

NOT: SENİ ZATEN ŞİKAYET ETMİŞTİM...

Senin artık Kötü niyetli değil sadece iş ticaret vs.. konusunda deneyimsiz, tecrübesiz olduğunu düşünüyorum .

Dediğin gibi zamanla sistemimizin ileride ne olduğu anlaşılınca, kullanlardan olumlu geri dönümleri duydukça bu tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu göreceksin.

quote:

BANA "KULAHAKKI YİYORSUN" DEMİŞSİN VE " Hangi fiyata satacağıma karışamazsın" DİYOSUN

DAHA FAZLA BİRŞEY SÖYLEMİYORUM...

BEN KİMSENİN KÖTÜ SONUÇLAR KARŞILAŞMAMASI İÇİN HERKESE GÜVENMEMELERİNİN GEREKTİĞİNİ ANLATMAK İSTİYORUM...
    ZAMANLA ANLARIZ NEYİN NE OLDUĞUNU...

NOT: SENİ ZATEN ŞİKAYET ETMİŞTİM...

• Arkadaşlar gerçekden bilgisizliğiniz yüzünden kişilere çamur atmanız çok ama çok ayıp,bakın arkadaş anlatmış,üstte Lancer'da açıklamış..Bu bir nevi Cep Telefonuna Kontor alma olayi gibi bir sey.Lütfen sistemi iyice anlayın ve sonra gerekli düşüncelerinizi belirtin.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnighTR -- 12 Ekim 2006; 8:01:43 >

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Hocam sen çoluk çocuğa bakma tamam gerekli bir topictir kredi kartı olmayan c&b üyeliği olmayanlar yararlanabilirler gayet güvenli olduğunu umuyorum ama fiyatların pahalılığını geçemicem.
    Allah'tan kendi premizi kendimiz alıyoruz yoksa halimiz fena baksana bir bronze ne kadar.

de get sende boş boş konuşma...
    gerekli topicmişte bimem neymiş...
    forum kurallarını oku da gel....

Forum kurallarını senin gibi oturduğum tarafımla okumuyorum aslanım üslubuna dikkat et.
    Premium satan cafelerle ilgili topic üst konu oluyorsa hangi cafe ne şekilde premium satıyor ne kadara satıyor insanların bilmeye hakkı var kraldan çok kralcı kuraldan çok kuralcı olma kıllık yaratma.
    Sen daha forumda ikinci el dışında neden ytl ile satışın yasak olduğundan haberdar değilsin ahkam kesiyorsun.

İşte KAPAK

BEDAVASIDA WAR

• evet zaten ust konuda özellıklede belırttım bu cafeyı ama cafedekılerın bırbırınden haberı yok zurna nıcklı bırısı acıkladı sonra bır daha ayrı bır baslıkla ne anlamı var

ayrıca fıyatların yuksek ...
    Peki Nasıl sahip oldum, çok kolay sadece [email protected] adresine bana yardımcı olurmusunuz diye bir mail atıcaksınız! Size bir form göndercekler (Exel tabanında) Sizde bunu doldurup geri gönderiyorsunuz!
    İşlem onaylandıktan sonra, Ptt den 18m Size denilen hesaba yatırmanız! Arkasından Dekontu scanleyip Gönderdikten sonra, Kontor şifreniz (Yani Kesn Üyelik numarası) girdikten sonra Pam! Premium
    Ben denedim gördüm. Sonuna Kadar Destek Çıkıyorum!!!!

Burada lütfen arkadaşlara çamur atmayın! Bilincsizce Post atıyorsunuz!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralikatil -- 12 Ekim 2006; 14:08:18 >

• Size Zorla Alın Diyen Yok..... iStiyorsanız aLmayın.... Şahsen Alacam Ben.. Uğraşamam Ckick&Buy la falan.... fazladan 3-5M veririm alırım.... iSteyende aLmaz... Adamlar Yazmıs sadece herkez bir agızdan harala gürele vay efendim su kadar kar alıyomus suymus buymus... Yaw Ne cok muhalefet adam var bu forumda herşeye muhalefet etmeye bayılıyolar... valla ölelerine sinir oluyorum o yüzdende bu aralar sadece okuyorum forumu cevap dahi yazmıyorum(bu bir istisnadır)

Herkeze Sevgilerimle
    Günün ipucu: Knight "kınayt diye okunmaz" "nayt diye okunur".. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.