Şimdi Ara

Premiumu kredi kartsız almak için - Game Sultan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 gün önce silver premium aldım cafelerden birinden. Yüklerken siteden yüklediğim için bronze gibi yüklendi bug a girdi yani. Ama sağolsun gamesultan bayağı bir ilgilendi telefonda fln görüştük bana k2 ye mail atacağını düzelteceğini söyledi. Şimdide oyundan çık düzeltecekler dedi olacak gibi inş
    Herkese tavsiye ederim (id nizi veya şifrenizi vermek zorunda değilsiniz parayı verip kodu almanız yeterli)

birde silver yada gold preyi siteden yüklemeyim pus dan yükleyn

• Arkadaşın sorunu halledildi bu arada.

Game Sultan'a güvendiğiniz için teşekkür ederiz.

quote:

Orjinalden alıntı: pew

2 gün önce silver premium aldım cafelerden birinden. Yüklerken siteden yüklediğim için bronze gibi yüklendi bug a girdi yani. Ama sağolsun gamesultan bayağı bir ilgilendi telefonda fln görüştük bana k2 ye mail atacağını düzelteceğini söyledi. Şimdide oyundan çık düzeltecekler dedi olacak gibi inş
    Herkese tavsiye ederim (id nizi veya şifrenizi vermek zorunda değilsiniz parayı verip kodu almanız yeterli)

• quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

Arkadaşın sorunu halledildi bu arada.

Game Sultan'a güvendiğiniz için teşekkür ederiz.

quote:

Orjinalden alıntı: pew

2 gün önce silver premium aldım cafelerden birinden. Yüklerken siteden yüklediğim için bronze gibi yüklendi bug a girdi yani. Ama sağolsun gamesultan bayağı bir ilgilendi telefonda fln görüştük bana k2 ye mail atacağını düzelteceğini söyledi. Şimdide oyundan çık düzeltecekler dedi olacak gibi inş

ewt sorun halledildi teşekkürler

• Artık Bu Konu Üst Konu olsun derim! Ve rica ederim :))
  • daha önce hiç pre almamıştım, pre nasıl olunur hiç bi topice de bakmadım. oyunda sinirlendim gecenin bi vakti, aldım kredi kartımı clickbuy üyelik işlemim, pre alışım vs hepsi taş çatlasa 15 dk içinde bitti. ne fax ne telefon açma hiçbişey yok. c&b çok kolay bi yöntem. yalandan yere 2 kat para vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 13 Ekim 2006; 8:26:37 >

bang! bang!
  • quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

FORUMDA YTL İLE SATIŞ YASAK

evlat okul saatin gelmis hadi canim okuluna ogretmenin bekler hay Allah im ya

hocam guzel aciklamissin saygilar bizim burdaki cafelere aciklarim durumu

• Bi de pazar kurup Premium satıom deseydin
    Günün ipucu: Knight "kınayt diye okunmaz" "nayt diye okunur".. :)
  • konu hala ust konu olmadı yaw

NERELERDEN SATIN ALABİLİRİM

1) Baharbilgisayar ve internet / etiler mah.850sok muratcan apt.no:15/8 antalya
    2) Jasmin Bilgisayar Bilişim / Yenidoğan mah. Şehit Komiser Günaydın cad. no:95 Zeytinburnu/İst
    3) KORNET İNTERNET CAFE / Cumhuriyet cd. Halıcılar apt altı. No:17 / kaleiçi / EDİRNE
    4) ilker internet cafe / çakır ağa mah.katip muslıhittin sok. fatih//istanbul
    5) bahane internet cafe / 753 sok.4/c hamidiye mahallesi. /AKSARAY
    6) Triatek / Triatek Bilişim Turizm Gıda Ltd Şti 16 eyl. mah. 3048 sk. 5/1 / ÇEŞME / İZMİR
    7) Cafe Geveze / Gazcılar Sakarya Mah. Gedikli Sok. NO:16/B / Osmangazi / BURSA
    8) Mavi Internet / Sivrihisar cad. 91/A Merkez/Eskişehir / MERKEZ / ESKİŞEHİR
    9) TRIP INTERNET CAFE / CAFERAĞANIN SOL YANINDAKİ OTOPARKIN SONUNDAKİ APT.ALTI / KADIKOY İST
    10) Pasha NET İnternet Cafe / Murat Paşa Mah. Kamil Cad. No:15 Bayrampaşa/İstanbul
    11) Ece İnternet Cafe / İhsaniye Mah. Kemer Cad. No:33 Nilüfer / BURSA
    12) Dynamic Internet Cafe - G.Antep
    13) İstanbul İnternet Cafe - Aptiçelebi mah Demirci Osman sok no:68 KocamustafaPaşa-Fatih/istanbul
    14) Sörf İnternet Cafe - Sakaraya mah. M.Aksoy Caddesi no:24 - Biga - Çanakkale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 13 Ekim 2006; 19:25:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.