Şimdi Ara

Predator: Badlands (7 Kasım 2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film çok güzeldi ama imax izlemeyin kesinlikle yani eğer 3d olmayan imax varsa izleyin . 3d olayı yüzünden filmden tam keyif alamadım keşke düz sinemada izleseydim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Film çok güzeldi ama imax izlemeyin kesinlikle yani eğer 3d olmayan imax varsa izleyin . 3d olayı yüzünden filmden tam keyif alamadım keşke düz sinemada izleseydim
    Hocam nerde izlediniz istinye imax e gitmeyi düşünüyordum bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

3d ise hiç gitme bence ben 2d izlesem daha çok keyif alırdım eminim
    Doğrudur ama sinemadan sinemaya değişiyor diye biliyorum bazı 3d ler karanlık oluyor görüntüler

Uzun zamandır izlediğim en iyi bilim kurgu aksiyonu, hayranı olduğum seriye de güzel şeyler katmış bence, Predatorlar gelişmiş teknolojik bir medeniyet olduğunu ilk filmden ve çizildiğinden beri biliyorduk, bu filmde onların toplumlarına da göz atılıyor ki bu çok doğal ve olması gerekendi artık, filme hiç spoiler yemeden çok bir şey izlemeden gittim gerçekten güzel sürprizli ilerliyor bazen gülümsetip bazen de germeyi başarıyor, Elle Fanning çok iyi oynanış ayrıca filme büyük şey katmış, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ...

Marmara Forum IMAX de gittim perde çok iyi gerçekten, yeterli aydınlığı da var ama film tam olarak IMAX lik değil, görüntü boyutu yeteri ölçüde film edilmemiş, bu yüzden hafif bulanıklık vardı... "Gravity" den bu yana gerçek IMAX performansı görebilmiş değilim maalesef

IMAX with Laser (Marmara forum) varken neden Xenon IMAX'a gidiyorsunuz ?

marmara foruma gittim zaten, cinezone, imax de sorun yok ama film imax e göre iyi yapılmamış bence yada dev ekranlara göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2025; 15:37:0 >

Dogrudur. Film IMAX'a gore cekilmedi. "Filmed for IMAX" ibaresi yok. Bu yuzden ust ve alttan siyah bantlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Dogrudur. Film IMAX'a gore cekilmedi. "Filmed for IMAX" ibaresi yok. Bu yuzden ust ve alttan siyah bantlar var.

Bant yoktu işte benim izlediğimde tam perdeye yaymışlar kalite düşmüş haliyle

• Filmi izledim. Hatta Prey ile birlikte art arda izledim. Güzel, eğlenceli tam bir popcorn filmi olmuş. Ama Predator bu değil yahu. Prey gibi sinemada yayımlanmamış bir film bile bundan bin kat daha iyiydi. Küçük komiklikler mi dersiniz, şakalaşmalar mı dersiniz. Üstüne Star Wars pofuduk sevimli yaratıklarından koymuşlar. Hani benim Karanlık, her anı geren Predatorum. Lore hakkında bir şey öğreneceğiz diye ümitlendik, hayallerimizle kaldık..

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Birde üstüne devam filmi için açık kapı bırakmışlar. Umarım böyle bir hata yapmazlar. Babası neydi ki Anası ile kapışacağız birde.

Yönetmen abimizi severim, seriyi de tekrar ayağa kaldıran isim oldu. Ama umarım farklı PG saçmalıklarına girmeden Predator filmleri çekmeye devam eder. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Yeni bir AvP evreni kurmaya çalışıyorlar, o yüzden hem bunun devamı niteliğinde hem de kurmaya çalıştıkları AvP evrenini destekleyecek şekilde iki, üç film daha gelecektir.

Evet hocam, ilk fragmanını izledikten sonra aynısını yazmıştım bende hatta. Ama PEGI saçmalıkları ile doldurup, üstüne de Predator Team oluşturma çabası ile olmaz o işler. Romulus gayet eli yüzü düzgün bir Alien filmiyken Earth ise s.çıp sıvamıştı. Bu kez Prey ve Killer of Killers sağlam birer Predator filmiyken bu film gişe çekingeleri ile doldurulmuş. Birebir devamı gelecek ise de özüne yakın olmaları lazım bence.

• AVP evreni böyle kurulur çok mantıklı ilerliyorlar, teknolojide çok ileri bir ırk olduğunu bildiğimiz Predatorlar anca insanların dediğini tekrar etmekten aciz papağanlar olarak hiç düşünmedik ki ilk baştan beri hep bir klanları sosyal yaşamları olduğunu biliyorduk, onlarıda sonunda yavaş yavaş görmüş olduk nerdeyse 40 sehe sonra biri bunu yazıp çekebildi ...

Benim düşüncen oki Predatorlar bu teknolojileri esir tuttukları bir mühendis gezegeni aracılığı ile sağlıyorlar böyle bir yerden bağlanırsa tam olarak evrenler birleşmiş olur

@evohan ‘ın yazdıklarından sonra merak ettim. Adamın pp Predator yani sana inanmayacağız da kime inanacağız :)

Ekleme: @evohan Gerçi Prey’i de övmüşsün ama bilemedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 31 Aralık 2025; 10:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Prey filmi iyiydi ama bunlar tarz olarak farklı filmler o film daha çok ilk film tadında bence evet Predator ları bende iyi kimse tanıyamaz burada :)

yeni bir gezegen, yeni yaratıklar, gezegenin iklimi-bitki örtüsü-hayvanları...

fantastik kurgu + bilim kurgu.

Orijinalden alıntı: Heather Mason

6 Ocak'ta Dijital'e geliyor.
    Gelmemiş dijitale

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.