Şimdi Ara

Predator: Badlands (7 Kasım 2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film çok güzeldi ama imax izlemeyin kesinlikle yani eğer 3d olmayan imax varsa izleyin . 3d olayı yüzünden filmden tam keyif alamadım keşke düz sinemada izleseydim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Film çok güzeldi ama imax izlemeyin kesinlikle yani eğer 3d olmayan imax varsa izleyin . 3d olayı yüzünden filmden tam keyif alamadım keşke düz sinemada izleseydim
    Hocam nerde izlediniz istinye imax e gitmeyi düşünüyordum bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

3d ise hiç gitme bence ben 2d izlesem daha çok keyif alırdım eminim
    Doğrudur ama sinemadan sinemaya değişiyor diye biliyorum bazı 3d ler karanlık oluyor görüntüler

Uzun zamandır izlediğim en iyi bilim kurgu aksiyonu, hayranı olduğum seriye de güzel şeyler katmış bence, Predatorlar gelişmiş teknolojik bir medeniyet olduğunu ilk filmden ve çizildiğinden beri biliyorduk, bu filmde onların toplumlarına da göz atılıyor ki bu çok doğal ve olması gerekendi artık, filme hiç spoiler yemeden çok bir şey izlemeden gittim gerçekten güzel sürprizli ilerliyor bazen gülümsetip bazen de germeyi başarıyor, Elle Fanning çok iyi oynanış ayrıca filme büyük şey katmış, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ...

Marmara Forum IMAX de gittim perde çok iyi gerçekten, yeterli aydınlığı da var ama film tam olarak IMAX lik değil, görüntü boyutu yeteri ölçüde film edilmemiş, bu yüzden hafif bulanıklık vardı... "Gravity" den bu yana gerçek IMAX performansı görebilmiş değilim maalesef

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.