Şimdi Ara

pratik fatura kesme programı aıryorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok pratik, kolay kullanımı olan fatura kesme programı arıyorum
    yani muhasebe programı değil, sadece fatuta kessin yeterlidir.

birde hp lazer yazıcım var, A4 olarak çıktısını almak isterim faturanın. fatura için özel mürekkep püskürtmeli yazıcı almak istemiyorum.

ikinci sorum ise şudur : diyelimki böyle bir program buldum, fatura kağıtlarını matbaada nasıl yaptırmam lazım?
    A4 antetli kağıt fatura olarak mı?

fikir verirmisiniz lütfen

• Program olarak bilmiyorum ancak excel kullanabilirsin. Fatura içinse a4 antetli bastırırsın kaç nüsha istiyorsan o kadar istersin.
    Fatura için formlar mevcut , KDV hesaplaması yapan tutarı yazı ile yazan formüllü excel sayfaları bolca var internette bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 14 Mayıs 2012; 12:23:08 >
  • exa veresiye vardı ona bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Program olarak bilmiyorum ancak excel kullanabilirsin. Fatura içinse a4 antetli bastırırsın kaç nüsha istiyorsan o kadar istersin.
    Fatura için formlar mevcut , KDV hesaplaması yapan tutarı yazı ile yazan formüllü excel sayfaları bolca var internette bulabilirsin.

yani fatura için A4 kağıt yaptırabiliyorum değilmi, maliye onaylı matbaalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

quote:

Program olarak bilmiyorum ancak excel kullanabilirsin. Fatura içinse a4 antetli bastırırsın kaç nüsha istiyorsan o kadar istersin.

Fatura kağıdını yazıcı basmaz bence.El ile yazılan fatura varsa onları araştır
  • sanırım yok öyle birşey

http://www.ayrax.com/muhasebe-extra-detay.html

ayrax ücretsiz muhasebe programı ilede kesebilirsiniz, yada eta logo gibi prof prog kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 14 Mayıs 2012; 12:38:54 >
  • Antetli olacak matbada bastırıp tabi maliye bakanlığı onaylı resmi

Sonra fatura geldiği zaman bir fotokopisini alıp üzerinde denemeler yaparsınız

Wordde kendiniz de ayarlayabilirsiniz yada google den fatura örnekleri deyip matbaadan size gelen faturay en uygun formatı bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet yaptırabilirsin. Biz bu şekilde kullanıyoruz. Normal A4 kağıda üç nüsha şeklinde. Bir problem olmaz.
  • quote:

fatura kağıdını yazıcı basmaz evet o doğru
    benim sorum şuydu aslında. normal A4 kağıdı şeklinde fatura yapabiliyormuyuz maliye onaylı matbaalarda. onu öğrenmek istedim

forum.alomaliye.com/index.php?topic=47424.0

Burada cevap var.Sırasını karıştırmayıp,her nüshasını ayrı ayrı zaman harciyarak basarsan olurmuş.
  • Ancak çok sayıda müşterin varsa ve hep aynı kişilere fatura kesiyorsan bir muhasebe programı kullan her seferinde müşteri bilgilerini girmek zorunda kalmazsın. Online satış yapıyor ve çoğunlukla ayrı ayrı müşterilere fatura kesiyorsan excel de kendine göre form hazırla onu kullan. Ben de faturayı lazer yazıcıdan basıyorum. A4 kağıda basılı fatura sayfaları,3 nüsha olarak basıldı. Bir faturayı yazdırmak için her nüshayı ayrı ayrı yazıcıdan çıkarıyorum. Sorun yok.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Selamlar,

Online olarak çok pratik bir çözüm var. Hemen kendi faturanı tarayıp üzerinde alanları bir defa için yerleştiriyorsun. Sonrasında istediğin kadar kullan.

faturaniyazdir.com
  • Levent Saygın L kullanıcısına yanıt

Reklam yapmak için 8 yıllık konu mu hortlattın. Buradan müşteri bulmayı mu umuyorsun gerçekten? E yuh!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.