Şimdi Ara

Prandelli'ye 7.000.000 EUR Tazminat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtığı davayı kazanmış ve 7m eur tazminat alacak diyorlar.

Edit: Konuyla ilgili GS kap açıklaması yapıp durumu yalanladı. konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 17 Mayıs 2018; 14:25:2 >

• Şl parasının yarısı gitti desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

ulan dursun, yine yalan söyledi galiba

http://www.webaslan.com/futbol/ozbekten-prandelli-mujdesi-anlastik-SXHBQ77456SXQ
    yalan vs de olsa prandelli'yi dursun mu getirdi? dursun mu kovdu?

Terimden kurtulmak adına her türlü oyunları yapan Ünal aysal'a sormak lazım bunları
  • Veririz prandelli de bi dur simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli'nin alacakları hakkında çıkan haberler doğruyu yansıtmıyor. Prandelli'nin alacakları yapılandırıldı ve daha önce ödendi. Ardından imaj hakkı ve menajerinin alacakları için tekrar dava açtı. Bunun için 500 bin € daha ödedi. Şu an açılmış ve kulübe gelen bir dava yok.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/444583

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 17 Mayıs 2018; 12:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

yalan vs de olsa prandelli'yi dursun mu getirdi? dursun mu kovdu?

Terimden kurtulmak adına her türlü oyunları yapan Ünal aysal'a sormak lazım bunları

Alıntıları Göster
    terim kovulmak için taklı attı, kovuldu. aynı milli takımdan kovulmak için takla atıp kovulduğu gibi geri gelmesi gibi. ayrıca hocaları karıştırmışsın. terim tekmeyi yedikten sonra mancini geldi 5 kuruş almadan gitti. canlı yayında prandelliyi aşağılayıp ertesi günü evine mektupla kovuldun diyen albayrak, o yönetimin mali işlerden sorumlu yöneticiside dursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

terim kovulmak için taklı attı, kovuldu. aynı milli takımdan kovulmak için takla atıp kovulduğu gibi geri gelmesi gibi. ayrıca hocaları karıştırmışsın. terim tekmeyi yedikten sonra mancini geldi 5 kuruş almadan gitti. canlı yayında prandelliyi aşağılayıp ertesi günü evine mektupla kovuldun diyen albayrak, o yönetimin mali işlerden sorumlu yöneticiside dursun

Alıntıları Göster
    Terim kovulmak için takla mı atmış ? O zaman niye Aysal durup dururken Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst gibi Terim'e en yakın olan yöneticileri yönetiminden çıkardı ? Niye Terim'e 'faydalı eleman' dedi ? Ayrıca şunu da hatırlatalım Dursun Özbek bir Ünal Aysal bombasıdır. Aysal'ın 2.dönemindeki yönetim kurulu listesinde Dursun yer alıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 17 Mayıs 2018; 12:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Terim kovulmak için takla mı atmış ? O zaman niye Aysal durup dururken Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst gibi Terim'e en yakın olan yöneticileri yönetiminden çıkardı ? Niye Terim'e 'faydalı eleman' dedi ? Ayrıca şunu da hatırlatalım Dursun Özbek bir Ünal Aysal bombasıdır. Aysal'ın 2.dönemindeki yönetim kurulu listesinde Dursun yer alıyordu.

Alıntıları Göster
    arkadaş listede yer alsa ne olur aysal ın kendini seçtirecek oy potansiyeli yok dursun a yol versin kaldı ki aidat ödemediğinden yoktu yönetiminde.terim i kovacak adam seçime gidip seçildiği gibi kovardı PARATOR damatlıkları giyip sabahın köründe tüpçünün kapısına gittikten sonra değil

• quote:

arkadaş listede yer alsa ne olur aysal ın kendini seçtirecek oy potansiyeli yok dursun a yol versin kaldı ki aidat ödemediğinden yoktu yönetiminde.terim i kovacak adam seçime gidip seçildiği gibi kovardı PARATOR damatlıkları giyip sabahın köründe tüpçünün kapısına gittikten sonra değil

Alıntıları Göster
    Sen Aysalsporlusun anlaşılan. Aysal, o parator dediğin adam sayesinde futboldaki tüm başarılarını elde etti. Terim gittikten sonra Aysal nasıl transferler yaptı, kaç kupa kazandı ? Mancini'yi getirdi Drogba, Melo, Sneijder'li üst düzey kadro ile FB'den 9 puan fark yiyerek ikinci olduk. Prandelli'yi getirdi gelenden geçenden 4 yedik. Aysal büyük başkan olarak anılıyorsa yatsın kalksın Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Fatih Terim'e dua etsin. Uzun lafın kısası: Terim gitti Aysal bitti.

• Galatasaray'ın o 2 yıllık başarısının eseri Aysal değil Terim'dir. 2013-2014 sezonunda yapılan transferler sonrasında yediğimiz Avrupa cezasının temelini atmıştır. Aysal'ın verdiği mesajları hatırlayın. Eleman laflarını unutmayın. Terim'in etrafını bir bir boşaltıp yalnız bıraktı. Terim'i bıktırmak için elinden geleni yaptı. Terim'in hataları oldu mu olmuştur tabi ama Aysal'ın hataları çok daha fazlaydı.

Prandelli konusu ise eğer haber gerçek dışı ise kim servis etti bu haberi ? Amacı belli zaten de kim yapmış ona bakılsın.
  • quote:

Sen Aysalsporlusun anlaşılan. Aysal, o parator dediğin adam sayesinde futboldaki tüm başarılarını elde etti. Terim gittikten sonra Aysal nasıl transferler yaptı, kaç kupa kazandı ? Mancini'yi getirdi Drogba, Melo, Sneijder'li üst düzey kadro ile FB'den 9 puan fark yiyerek ikinci olduk. Prandelli'yi getirdi gelenden geçenden 4 yedik. Aysal büyük başkan olarak anılıyorsa yatsın kalksın Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Fatih Terim'e dua etsin. Uzun lafın kısası: Terim gitti Aysal bitti.

Alıntıları Göster
    ft işssiz gezerken kulağından tutup getiren isimde aysal dı totosuna tekmeyi vurup gönderende, sırf süren dönemi nasıl satıp gittiğini hatırlamayanlara nasıl biri olduğunu hatırlatması bile benim için efsane başkan olmasına yeter

• quote:

ft işssiz gezerken kulağından tutup getiren isimde aysal dı totosuna tekmeyi vurup gönderende, sırf süren dönemi nasıl satıp gittiğini hatırlamayanlara nasıl biri olduğunu hatırlatması bile benim için efsane başkan olmasına yeter

Alıntıları Göster
    Fatih Terim düşmanıyım diyorsun yani. O zaman bildiğin iyi biri varsa söyle de onu getirelim madem. Şuan şampiyonluğun en büyük favorisiysek, Donk-Selçuk ikilisiyle potanın içinde kaldıysak bu Terim sayesindedir. Neyse ki Mustafa Cengiz, Aysal'a benzemiyor adamda gram ego kırıntısı yok. Fatih Terim ile uyumu gayet iyi. Allah'ın izniyle seçimi kazanacak ve uzun yıllar Terim ile büyük başarılara koşacak. Fatih Terim eğer bizi satacak kadar Galatasaray'ı sevmeyen biri olsaydı Dursun bakkal varken ve kulüp maddi olarak zor durumdayken gelmezdi.

• Şu yalan haberleri gerçek olarak algılayan ne çok cahil taraftar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fatih Terim düşmanıyım diyorsun yani. O zaman bildiğin iyi biri varsa söyle de onu getirelim madem. Şuan şampiyonluğun en büyük favorisiysek, Donk-Selçuk ikilisiyle potanın içinde kaldıysak bu Terim sayesindedir. Neyse ki Mustafa Cengiz, Aysal'a benzemiyor adamda gram ego kırıntısı yok. Fatih Terim ile uyumu gayet iyi. Allah'ın izniyle seçimi kazanacak ve uzun yıllar Terim ile büyük başarılara koşacak. Fatih Terim eğer bizi satacak kadar Galatasaray'ı sevmeyen biri olsaydı Dursun bakkal varken ve kulüp maddi olarak zor durumdayken gelmezdi.

Alıntıları Göster
    aynen nefret ediyorum ama sırf kişiye nefretim yüzünden galatasaray başarısız olsun omurgasızlığında değilim, yağlı surat başkanken alınan eurocup a bile sevindim
    bu arada şu an şampiyonluğa oynamamızdaki en büyük pay PARATORUN TOTOSUNA TEKMEYİ VURUP KOVAN TÜPÇÜDÜR YOKSA HALA ONUN ELEMANIYDI hala bu heriften neden nefret ettiğimi kupa aldı adam kazandı diye açıklamaya çalışma ya, sen ve senin gibiler bunu anlayamaz aynı yağlı surat 40m saçınca üst üste 3 galibiyet alınca büyük başkan diye ortada gezenler gibi

• quote:

aynen nefret ediyorum ama sırf kişiye nefretim yüzünden galatasaray başarısız olsun omurgasızlığında değilim, yağlı surat başkanken alınan eurocup a bile sevindim
    bu arada şu an şampiyonluğa oynamamızdaki en büyük pay PARATORUN TOTOSUNA TEKMEYİ VURUP KOVAN TÜPÇÜDÜR YOKSA HALA ONUN ELEMANIYDI hala bu heriften neden nefret ettiğimi kupa aldı adam kazandı diye açıklamaya çalışma ya, sen ve senin gibiler bunu anlayamaz aynı yağlı surat 40m saçınca üst üste 3 galibiyet alınca büyük başkan diye ortada gezenler gibi

Alıntıları Göster
    Senin gibi FT düşmanı Aysalsporlular da benim dediklerimi anlayamıyor ne yazık ki. Neyse kapatalım konuyu. Bu konu üzerinde uzlaşmaya varamayız seninle. Galatasaray başarılı olsun gerisi önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 17 Mayıs 2018; 13:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Galatasaray'ın o 2 yıllık başarısının eseri Aysal değil Terim'dir. 2013-2014 sezonunda yapılan transferler sonrasında yediğimiz Avrupa cezasının temelini atmıştır. Aysal'ın verdiği mesajları hatırlayın. Eleman laflarını unutmayın. Terim'in etrafını bir bir boşaltıp yalnız bıraktı. Terim'i bıktırmak için elinden geleni yaptı. Terim'in hataları oldu mu olmuştur tabi ama Aysal'ın hataları çok daha fazlaydı.

Prandelli konusu ise eğer haber gerçek dışı ise kim servis etti bu haberi ? Amacı belli zaten de kim yapmış ona bakılsın.
    e eleman, ne var bu lafta da unutulmaması lazımmış ? para karşılığı iş yapan herkes para aldığı yerin elemanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

e eleman, ne var bu lafta da unutulmaması lazımmış ? para karşılığı iş yapan herkes para aldığı yerin elemanıdır.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım çıldırmamak elde değil. Adam aysalı savunuyor diye aysalsporlu diyor ama kendi fatihi savunuyor diye galatasaraylı. Aysal kaç kez açıkladı. Terim kendisine ben kalıyorum dedikten sonra gidip Demirörenle sözleşme imzaladı dedi. Hala kalkıp aysal’ı terimi göndermekle suçlamanız saçmalık. Aysal’ın tek hatası Tulun denen adama güvenmesidir. Aysal döneminde zarar gelen başarılara göre çok azdır. Size dursun gibi adamlar müstehak!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Allahım çıldırmamak elde değil. Adam aysalı savunuyor diye aysalsporlu diyor ama kendi fatihi savunuyor diye galatasaraylı. Aysal kaç kez açıkladı. Terim kendisine ben kalıyorum dedikten sonra gidip Demirörenle sözleşme imzaladı dedi. Hala kalkıp aysal’ı terimi göndermekle suçlamanız saçmalık. Aysal’ın tek hatası Tulun denen adama güvenmesidir. Aysal döneminde zarar gelen başarılara göre çok azdır. Size dursun gibi adamlar müstehak!!!!
    Boş yapıyor zaten. Sneijdersporlu ve Terimsporlu arkadaş. Dursunsporlu oluyo mu bak onu bilmiyorum . Belki Cengizsporludur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.