Şimdi Ara

Prandelli kötü hoca değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler maçtan sonra bu adama çok sövdük ama şöyle usturupluca düşününce prandelli aslında kötü bir hoca değil taktik olarak oldukça bilgili ama niyeyse bizim oyuncularımızı hiç tanımıyor arsenal maçında resmen aptal cesuru oynadı zannetiki arsenal e tek kale oynayacağız.

Açıkcası Mustafa denizli gelincede birşey değişeceğini sanmıyorum.Bu sene prandelli ile bu işi götürüp maksimum verimi almalıyız olmazsa mancini gibi sene sonu vedalaşırız.Prandelli nin en büyük problemi hala bizim oyuncularımı tanımayışı.

Arsenal maçına şu kadroyla çıksaydık gerçekten arsenalden beraberlik alabilirdik.

Prandelli kötü hoca değil

DUA EDELİM PRANDELLİ HATASINDAN DERS ALMIŞTIR BİZDE İLERDE ARSENAL'E YENİLDİK AMA ADAM AKILLANDI DERİZ.

• hala hatasından dönmemiş prandelli hoca moca değil bruma kadroda yok erciyes maçında
  • kendisi kötü hoca değil berbat bir hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

hala hatasından dönmemiş prandelli hoca moca değil bruma kadroda yok erciyes maçında

Bruma kadroda değilse o zaman ortasaha da selçuk yok.
  • kötü değil çok kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar umutluydum ama şu an hiç ümit vermiyor. Fener derbisini kaybedersek şutlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

hala hatasından dönmemiş prandelli hoca moca değil bruma kadroda yok erciyes maçında

Bruma kadroda değilse o zaman ortasaha da selçuk yok.

ne alaka ? selçuk oynadığı zaman bruma oynamıyor ki zaten.. bruma yok bu maçta yine 3lü ortasaha yapar bu italyan.. yahu arkadaş bir tane adam gibi hoca gelmeyecek mi şu takıma her gelen bir fantazi deniyor. yahu koy kanat şu takıma uçar uçar.. beşiktaşa bakın dün olcay ve töre kanatları nasıl kullandı elinde malzeme var adam oynatmıyor yahu böyle bir kafa yok. resmen kovulmak için geliyorlar 3 tane ortasahayla oynayıp ne yapmak istiyor bu adam! selçukta oynamasın bi zahmet şu maç o zaman ama ben tırsak oyun istemiyorum bol pozisyonlu oyun görmek istiyorum tutturmuş 3-5-2 diye artık gülecekler rakipler iplemeyecekler koskoca galatasaray'ı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse Prandelli'nin kötü bir hoca olduğunu iddia edemez ancak bizdeki performansı yeteri kadar iyi değil bunu kabul etmemiz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi kötü hoca değil, hoca değil
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Ben hala iyi bir hoca olduğunu ve sabredilmesi gerektiğini savunuyorum.

• Bu zamana kadar oyuncuları tanıyamadıysa sıkıntı daha çok.madem tanımıyorsun neden riske giriyorsun. Tanımadan bu riske girdiyse buna cahil cesareti denir. İlk geldiğinde çok umutluydum ama beklentilerimin çok altında kaldı ve cesur olamıyor, taktı 3 tane merkez orta sahaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kadroda Pandev yerine Burak'ı, Hamit yerine Tarık'ı, Tarık yerine de Tellesi koy benim kafamdaki ideal kadro.

Pandev tek forvet etkili olacağını sanmıyorum. Gerçi Burak'ın yapıp da Pandev'in yapamayacağı iş yoktur ama..
  • kendisi gerçekten de kötü bir hoca değildir.. kendisine kötü hocadır diye Allah çarpar..

binaaleyh kendisi hoca değildir.
  • Yeni yönetim kendisine biraz sabrederse bu lafları size yedirecektir keza sene başı prandelli geldi diye sevinenler burada ona sovuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    ince ve güzel
  • Baya ders almış Bruma kadroda yok.

• çevresi kötü değil mi
  • İtalya milli takımına sınıf atlattı. Her td'ün bir sistemi var. Adamın sistemi 3-5-2. 3-5-2 oynayacak kadron yoksa italyan td almayacaksın.
  • Kötü hoca değil diyorsun bir senin yazdığın kadroya bak birde adamın çıkardığı kadro ve dizilişe bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.