Şimdi Ara

PPF hakkında soru işaretiniz varsa benim deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Temmuz başında araç aldım ve alır almaz ppf düşünmeye başladım, buradaki kriterim paraydı açıkcası.

Ancak bir önceki arabamda, park halinde sürtmeler, arknadan vuranlar olduğu için biraz daha yaptırma tarafta taraftarıydım ancak marka sorunu yaptıracak yer sorunu ve en önemlisi bütçem derken en son şu ikileme düştüm, parasız kalsam mı daha çok üzülürüm, yoksa arabaya bir şey olursa mı diye düşündüm. En son arabaya olursa diye düsünerek yaptırdım, velhasıl.

Dün aksam iş çıkışı apartman önünde bir baktım arabaya sağlam sürtmüşler

Neyse efendim, ppfcinin yolunu tuttum, ppf'i tekerleğin ordan sökmediği için, ppf yırtılmadıgı için kenardan, temizleyici özel bir sıvı var dedi adını bilmiyorum, onunla bir güzel sildik. Ppf'i çıkarmadık.

Ardından son durum böyleydi. Yani hiçbir şey olmamış gibiydi. Ben bu ppf'e verdigim parayı şu an çıkardı gözüyle bakıyorum arkadaslar.

Buradaki tek söyleyebileceğiniz şu olabilir, yahu kardeşim ppf olmasaydı da o zaten silinirse çıkardı diyebilirsiniz ama bmen hasardan, plastikten o kadar anlamıyorum, bana kalsa çıkmazdı çünkü clioma sürtüp kaçıcna direkt astara kadar inmişti. O yüzden işini yaptı ben mutluyum, size de bütçeniz dahilinde tavsiye ederim, aracı arka boyalı satsam muhtelemen uğraşır dururdum. Ek olarak ppf sökümünde gittigim her yer bize getireceksin parası karsılıgı biz sökeriz sorunsuz dediler, ama son yaptırdıgım yer güneşte bırak ve sök bir şey olmaz dedi, ben güvendim, 4-5 ay oldu yaptıralı geçen ufaktan bir yeri tekrardan yaptık benim hatam yüzümden sorunsuz çıktı o kısım yani gelecektede sorun yaşamam diye düşünüyorum. not tpu ppf bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 30 Kasım 2025; 17:17:33 >

• ben hala önyargılıyım ppf'e. arabayı alırken koruma sağlasın diye ön üç parçaya ya da komple ppf kaplatan arkadaşlarım oldu, arabayı satarken hiçbir avantajı yok aksine zararı var çünkü alıcı kişi boya kontrolü için o ppf'leri sökmek zorunda kalıyor. uygulama iyi bir yerde yapılmadıysa sökerken boya kalkması-iz kalma riski de var, özellikle sıfır araç satan bayilerin %90ının sattığı ppf'ler kalitesiz bence.

ppf ücreti 1-2 parça boyanın değer kaybına eşitse hiç gerek yok bence.

geçmiş olsun bu arada.

Hocam selamlar, endişelerinizde haklısınız ancak ben experlere sordum şöyle dediler, örnek veriyorum boya 200 mikrom olmalı, Ppf 150 mikron, naptı 350, alet bunu 350 ölçüyor, bir yerde 600 se okey boyalıdır gibi bakıyoruz Ppf olması expere engel değil dediler.

boya kalkması ve iz için, benim ürünüm özellikle bu konuda iddialı ama bende çok bilmiyorum reklam da olabilir, zaten o yüzden marka adı vb vermiyorum, ama konuştuğum ppfci arkadaşlar sonradan boyalı araçlarda bunu yaşadıklarını söylediler. Bayildrde de bildiğiniz üzere dolardaki yerlerle anlaşıyorlar orası insaf meselesi olmuş ben dışarda yaptırdım teşekkürler.

ben full ppfi 50 ye yaptırmıştım, arka çamurluk boyansaydı bence 50den fazla değer kaybederdi ama bunlar hep yazdığım gibi öznel görüşler 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 30 Kasım 2025; 17:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

selam üstat, söylediğiniz gibiyse hiçbir sorun yok tabii ki. geçmiş olsun tekrar🤜🤛

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Soylediginiz sey yanlis degil ama eksik. Mikrona gore boyayan yerler var. O parcayi orjinal mikron neyse ona gore boyar uzerine ppf kaplatirlar ve siz sadece makinayla bakarsaniz bu yaniltir. O yuzden expertizde mutlaka ppf sokulerek bakilmali.

Expertizler ppfli aracin boyasina garanti veremez. Degisen parca ise anlar (parca-yil-uretim kodundan vb).

Edit: Boya kontrolunde makina yaniltir, mutlaka gozle kontrol sart. Boyanmis parca uzerine ppf yapildiginda gozle kontrol zor cunku kusurlari ppf kapatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 1 Aralık 2025; 0:33:2 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.