|
|

|
|
Insanlar araba alirken ozellikle yuksek meblalar (+250₺) odenince marka algisi one cikiyor ben sahsen arteon alacagima gidip bmw 3 veya audi 4 serileri aliyorlar mutlaka coupe olucak diye bir kaide olunca a5 e kaydiklarini goruyoruz bu sebeble volkswagen premium seviyesine cikamaz araba yaparsada tutmaz onlar normal arabalarla premium arabalar arasindaki kopru gorevini koruyup arada gorev yapacaklardir..
|
|
Passat sosyolojik bi konu hakikaten
Misal polis konvoylarında görüp alan var desen Mondeo daha çok satmalı.Donanım desen üvey kardeşi Superb daha ucuza aynı donanımı sunuyor.Konfor desen en iyisi değil.Yol tutuşu gayet iyi ama o da en iyisi değil.Geriye şanzıman yani DSG kalıyor.His ve hız bakımından oldukça iyi fakat halen sorunları var Velhasıl kelam bu ülkede Egea kadar Passat satıyor her ay ve iki model arasındaki fiyat farkını herkes biliyor Bence Passat hala B5.5 kasanın ve marka algısının ekmeğini yiyor |
kullanıcısına yanıt
AsiretinMarjinalCocugu demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
B7 kasadan beri passat kullanicısıyım şuan b8.5 1.5 TSI elagance var oldukça mennun etti beni. En iyisi mi Passat tabi ki hayır ama her şeyden var arabada. Konfor en iyisi mi hayır ama oldukça tatminkar performans en iyisi mi hayır ama oldukça tatminkar bu liste böyle uzar gider. Ama rakiplerine bakıyorsun Renault ? Talisman ilk geldiğinde dizel seçenek ile geldi benzinli yok ve talisman modelinin bir gecmisi yok . Peugeot yeni yeni kendini topluyor ama onunda geçmişteki algısı ortada. Mondeo ? Bizim ülkemize ne kadar geç geldiği ortada ve motor şanzıman kombinasyonuda ortada . Toyotaya girmeye gerek yok. Mazda da aynı şekilde ... Premium sınıfları saymıyorum Passat bir premium değildir ama premiumdan sonra alinicak en iyi arabadır bana göre. Hele ki dolu bir Passat boş bir premiuma denk gelmesi insanların aklini çeliyor. O yüzden bence vw firmasi iyi+ kalitesi ile müşterinin isteklerini takip eden ve rakiplerinin eksikliğini görebilen bir firma. Bunları yapan firma başarıyı yakalar. Başarı tesaduf değildir. |
|
Volkswagen Passat'ta biter...
Mercedes E'den başlar... |
|
Umarım ironi yapıyosundur kardeş.
|
|
sevilmediğinden değil passat'a göre fazladan 50 bin TL vermeyi mantıklı bulmadı içi %99 aynı olan bir arabaya..
|
|
Arkadaş, bu asabi görünümlü veya hırçın bakışlı araba modası ne zaman geçecek? Bakıyorum, nerdeyse tüm markaların modelleri böyle, yeni modellerde de bu akım devam ediyor..Elbet bitecek bu akım amma, o gün umarım yakındır
|
|
Sevilmemesi gayet normal kimse 400 bin lira verip VW amblemi görmek istemez
|
|
Fiyatı 400-500.000 TL
İçi VW Caddy |
Arteon: Passat'ın Gölgesinde Kalan Lüks Sedan
Volkswagen'in 2017 yılında tanıttığı Arteon, Passat'ın yerini alması beklenen bir lüks sedandı. Ancak, Passat kadar popüler olamadı. İşte Arteon'un Passat'a kıyasla neden daha az tercih edildiğine dair bazı nedenler:
Arteon Almalı Mısın?
Arteon, şık tasarımlı ve iyi donanımlı bir otomobildir. Ancak, yüksek fiyatı, sınırlı bagaj hacmi, kronik sorunları ve 1.5 TSI motorun yetersiz gücü gibi dezavantajları da vardır. Bu faktörleri göz önünde bulundurmalı ve Arteon'un senin için doğru araç olup olmadığına karar vermeden önce iyice araştırma yapmalısın.
Yukarıdaki bilgilere dayanarak, Arteon'un Passat'tan daha az popüler olmasının nedenleri arasında yüksek fiyat, sınırlı bagaj hacmi, kronik sorunlar ve 1.5 TSI motorun yetersiz gücü yer almaktadır. Ancak, nihai karar her zaman bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 11 Nisan 2020; 16:8:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|