Şimdi Ara

PPC tavsiyesi(g900-touch)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar.
    uzun zamandır bir pocket pc almak istiyorum.çok yakında istediğime ulaşacağım...

    öğrenciyim.eğlence olsun,multimedya sürekli elimin altında olsun istiyorum.tabiki internet vazgeçilmez.
    öncelikle aradığım özellikler wm6,wifi,tatmin edecek şekilde hız,dokunmatik ekran,edge olsa da fena olmaz.
    şuana kadar hiç kullanmadım hızı nasıl bu cihazların bir bilgim yok.
    olmuşken 3g de olsun diyerekten toshiba g900 almayı düşünüyorum.bi yandan da 3g den vazgeçebilirim diyip htc touch a kayıyorum fakat hızının düşük olduğu yorumları çoğunlukta.
    gönül isterki tytn ii almak ama fiyatı abartmamak lazım.en fazla 1000lira düşünüyorum.
    merakımı giderebilirseniz(özellikle hız konusunda) sevinirim.şimdiden teşekkürler.



  • g900de eksikleri var htc touch asus p535 bunlar pişman olmayacağın cihazlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cihani

    g900de eksikleri var htc touch asus p535 bunlar pişman olmayacağın cihazlar


    Sadece g900ün değil hepsinin ayrı eksikleri var... G900 ün ram -rom değerleri handikap sayılabilir.Ama yinede klavyeli olması sebebiyle touchdan çok daha iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.Eğer sadece bu 2 cihazdan birini alıcaksan g900 almanı öneririm.
  • açıkçası sadece 3g den vazgeçebilirim.ama wm6 bulunan bir cihaz olmalı.
    toshiba g900deki ram rom sorunu var fakat htc touch dan daha hızlı olabileceğini düşünüyorum.
    keşke cihazları deneme fırsatımız olsa uzun uzun.bu kadar handikapta kalmazdık.bir kez alınacağı için en azından 2 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum.

    g900 daha ağır basıyor benim açımdan.
  • bende g900'ü seçerdim.
  • G900 da USB host var diğerlerinde var mı bilmiyorum.
    Ekran çözünürlüğü 3" 800x400 diğerlerinde 2,8" 320x240
    klavye de çok büyük avantaj. Çünkü ekranın tamamı size kalıyor.
    Diğerlerinde zaten pixel 320x240 birde ekranın yarısını klavye kaplıyor.
    Otobüste arabada kalemle birşey yazmak işkence oluyor.
    Asus un GPS avantajı var. Ama bana göre avantaj sayılmaz çünkü yerleşik antenin çok iyi olmadığı ve 50mt sapmalar gösterdiği haritada sokakların yarısının bazen görünmediği gibi problemler forumda mevcut.

    Çok elzem ise harici bir mouse ile olay çözülebilir.

    G900 hem ekran hemde harici disk, kart takılabilmesi büyük avantaj.
  • g900 ppc mi ki? dokunmatik ekranı var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: notebookgentr

    g900 ppc mi ki? dokunmatik ekranı var mı?



    DOKUNMATİK EKRAN VE GENİŞ KLAVYE

    Beraberinde gelen kalemi ile Dokunmatik ekranını kullanarak çok rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayırca yatay olarak kaydırarak açılan Q Klavyesi ile rahat bilgi girişi yapabilirsiniz
    Windows XP veya Vista ile eşsiz şekilde kolay ve hızlı senkronize olan Toshiba G900 gelişmiş adres defteri ve takvim özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak
  • Valla benimde alasım geldi şimdi. Bunun cpu su rom u falan belirtilmemiş. Birde hızını merak ediyorum, uygulamalar arasındaki geçiş, programların açılma hızı vs...
  • 3g olarak g900ü düşünüyordum.jasjam e de kafam takıldı şimdi.wm5 var ama çok birşey farkedeceğini düşünmüyorum wm6 ile.
    3g den vazgeçecek olursam da p535i olabilir.htc touch ı kafamdan sildim.

    kafamdaki en büyük soru işareti g900 ün hızıyla ilgili şuanda.birde şarj olayı nasıl acaba.forumda g900 kullanana rastlamadım hiç.eğer kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
  • 128 MB RAM, 40 MB user memory
    - Marvell PXA270, 520 MHz processor
  • onu biliyorum arkadaşım saol yine paylaştığın için.şuana kadar hiç ppc kullanmadım.hızı diğer cihazlara göre nasıldır onu merak ediyorum.pratikte yani :)
  • Öncelikle G 500 kullanıyorum ve cihazdan son derece memnunum. ve bir Toshiba kullanıcısı olarak sana önerim.G 900 olacak.
    G 900 de günümüz teknolojisi neyi gerektiriyorsa hepsi mevcut. Tek eksiği GPS olmaması. onun dışında ekran kalitesi ve büyüklüğü , Parmak izi güvenliği ,3G teknolojisi , Wireless , WM 6.0, EDGE gibi özelliklerin yanında fiyatının da piyasaya yeni girmiş bir cihaz için uygun olması bu cihazı gönül rahatlığıyla önermemi sağlıyor.
    Cihazın kullanım hızını ise cihazı alıp kullanan arkadaşlar açıklar diye düşünüyorum. Ama 520 mhz işlemci fazlasıyla yeterli olur kanaatindeyim.
    Görüşmek üzere..
  • teşekkürler dostum.vatan bilgisayarda 5 taksitle 800 liraya geliyor.çok cazip geldi fiyatı.gps e ihtiyacım yok zaten benim.büyük ihtimalle g900 olacak ilk ppc m.hız konusunda umarım kullanan bir arkadaş bilgilendirir...
  • G900 bugun Vatan da inceledim birazcık P535 de ve diyer PDAları. G900 sanki diğerlerinden kalınmış gibi geldi bana ve agır tabi.Yarın daha ayrıntılı bakmaya çalışıcam... Bende kararsız kaldım G900 mü yoksa P535 mi diye... Nette dolasırken veya program vs. çalıştırırken yavaşlama takılma olmaması lazımistediğim PDA da. G900 de Asus P535 de 520mhz hızında işlemcilere sahipler...
  • g900 ün boyutları çok fazla sorun olmaz bence en azından benim açımdan.incelemenin sonucunu paylaşırsan sevinirim atila
  • Evet ya ürünü biran önce birileri inceleyip denildiği gibi dandik bir cihazmı yoksa cidden iyi kaliteli pişman etmeyecek bir alet mi birileri paylaşırsa çok iyi olur.
  • Açıkcası ben de ppc almayı düşünüyorum, nitekim ben de G900 'e takıldım. GPS eksik gibi göze çarpsa da, diğer özellikleri bunu kapatır gibi duruyor. Boyut problemi var gibi, ama o da çok sorun olmaz. Telefon olarak kullanılmak istense de sorun yaratmaz diyen arkadaşlar olmuş, ama pda özellikleri ön planda duruyor.

    P535 de iyi bir cihaz, marka bakımından kıyaslama yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü bir yanda Toshiba, bir yanda Asus. Asus modelinde GPS çok da verimli değilmiş, ben o yönde duyumlar aldım. Hak vermek de lazım açıkcası, çünkü çok da eski bir teknoloji değil. Ama kalan özelliklerinden, Toshiba Asus a oranla baskın çıkıyor.

    Toshiba da klavye olması büyük avantaj. Q klavyeye sahip, fakat Türkçe Q var mı sormak istiyorum sizlere. Eğer yoksa o da ufacık da olsa bir eksidir benim gözümde. Ama Türkçe Q olsa, boyut biraz daha büyümek zorunda kalabilirdi ya da tuşlar basılmayacak kadar küçülebilirdi. Olaya bir de bu açıdan bakmak gerekir bence. Ayrıca deneyen arkadaşlar, bize de bilgi verirlerse hepimiz minnettar olucaz.

    Vatandan 800 'e geliyor diyen arkadaşlar, hediye kulaklık olarak ne veriliyor, o sabit mi yoksa satıcıdan satıcıya değişebiliyor mu ?

    Toshiba notebook sahibiyim, marka açısından sıkıntı duyacağımızı sanmıyorum. Asus kullanan arkadaşlarım tanıdıklarım da var ve gayet memnunlar. O açıdan dediğim gibi marka açısından değerlendirme yapmak güç.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.