Şimdi Ara

PoyrazNET Resmi Duyuru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende de oyle yazıyordu.onayladım.onlarda onayladı ama açmıyorlar ınterneti. fixnete geçeyim dedim o da olmadı.kaldık ınternetsiz

• Bir saatten fazladır internet yok. Poyrazlı diğer arkadaşlarda da durum böyle mi? 2 gün içinde diye sms atmışlardı, daha 24 saat olmadı.

Son durum nedir @PoyrazNET Bey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hizmetinizden memnun kalmıştım, umarım geri dönersiniz ama poyraz ama rüzgar tekrar gelirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yönlendirdiğiniz firmalardan Veganet daha kendi tarife fiyatlarını girememiş siteye, atlantiste sizin 33 ping verebildiğiniz yere kim bilir ne verir, gıbırnet 35, turbonet 43, tbt 31, millenicom 28 vermişti, lanet adreste bi 10lu sayılara düşemedik.

• CS BETA kullanıcısına yanıt

antep firmasıymış. harbiden sitede fiyat yok. bu btk kararı 3 aylık mevzu, siz firma yetkilisinin sorun yok yürütmeyi durdurma kararı aldırdık açıklamasından mı daha önce taşıma yapmadınız.

• PowerPC kullanıcısına yanıt

Yok bana dün akşam 21.20 de mesaj geldi, taşıyın iş işten geçiyor diye bugünde 15.00dı galiba baktım net gitmiş. Fixnet ve netgsm galiba düzgün alternatifler, giganet yazanlarda olmuş ama tbtnetten çıkan ve tbt de abonelik iptali ediyoruz deyip 4 ay sonra 4 aylık fatura gönderen ve 2022 yılında telefonda 50 dakika teknik destek ekibine (Zaferdi galiba adı) iş öğrettiğim firmadır. Alt grubu olan firmalardan çok hayır beklemeyin, o tatlı yüz 2 ay sürer ve interneti yoğun kullanıyorsanız ayın ilk 2 haftası tam hız, son 2 haftası dalgalı ve paketinizin bi alt profilinde hız alırsınız. Telekom yoğun kullanımdaki kullanıcılara özel isslere kira ücretlerinde artış gösteriyor, firmalarda ücret artışına karşı kısıtlama yapıyor. Bu mevzu geçen sene bu forumda detaylıca yazıldı ama konusu nerededir bilmem. İlk 2 haftada 200gb trafiği olan ve VDSL Telekom altyapısıyla hizmet alan dostlar bi incelesinler gelen internet ilk 2 hafta nedir son 2 hafta nedir diye.

• gigaspeed ile yazdıklarınızı yeniler bilmez belkide tbtnet üzerinden bu yüzünden gitmiyorlar, poyrazdan dağılanlar zaten ekstra bir yük getirecek kaldıramayanlar için yavaşlık kesinti, gibi sorun konuları açılır.

sizin internet gitti ama sinyal var halen yani. inş. port sorunu çıkmaz. port sorunu çıkarsa thh 'den yeni başvuru yüzünden yaptığınız harcamaları talep edebilrisiniz sanırım. turknet ve dediğiniz iss ler transfer işlemlerinde hızlılar doğru. gigaspeed için kimlik onayında bekleyen çok.

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Maalesef bunu yapacak bir komşum yok. Ayrıca Mac filtreleme yapmıştım bilen adam bile baglanamaz modemime şu şaçma sapan işin bana maliyeti git gel 4000bin lira olacak. Ucuz etin yahnisi böyle oluyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 24 Eylül 2024; 18:27:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

Tbtnetten şeref sahibi olduğunu düşünen biri görüntülü arayıp burada da yayınlayabilir, o derece iddialıyım ,aynı şey Oris Telekom ve Muhterem Sercan Beyleri içinde geçerlidir...

Sinyal var evet. Bana hem bulunduğum adrese düşük ping verebilecek hemde şu gıbırda olsun turknette olsun vpnsiz de çoğu siteye girebileceğim hizmet gerekli. Bunun tam adını bilmiyorum ama düz Google DNS ile VPN kullanmadan bildiğiniz her siteye erişim sağlanıyor. Gıbırnet, turknet dışındakilerde DNS + VPN gerekiyor.

• 2 yılı Aşkın bir süredir iki tane şahsım başta olmak üzere sonrasında vesile olduğum 6 kişi ile poyraznet abonesiydik. Uygun fiyata Telekom interneti kullandık. Çok geçmiş olsun . Muz Cumhuriyetinde bunlar normal geliyor görünsene isler acısı durumda o çuvaldız ağzımızdan çıkacak görünüyor . Tüm hizmetleriniz için teşekkür ediyorum . İnşallah bu süreci kolay atlatırsınız .

• Bana da mesaj gondermissinuz ama eski iptal ettiğim hat linkini atmışsınız ve o adresi onayladik kullandigim hattın hizmet numarasında gondermemissiniz ne olacak şimdi o evde ben oturmuyorum oturduğum evin hizmet numarası farkli

• soyleki,poyraz nette tarifemin bitmesine 20 gun kala bana " 2 gun icinde veganet ve atlantis diye"gecis icin mesaj aldim firmalari arastirdim biri anteo digeri esenyurtta ofisler olan bir firma,sahsen guvenmedim,bende direkt olarak netgsm ye kayit actim,2 hattimda netgsm de idi memnundum,netide tasimak istedim,aradim firmayi

netgsm bir cok kisi poyraznetten geldigini soyledi,hemen islemlere basladi,1 saat icinde netimi tasidim ve actirdim

yalniz 20 gunluk kullanim bedelim poyraznette kaldi,hic bir aciklamada yapilmadi

sorum su,veganet ve atlantise gecmezsem benim 20 gunluk kullanim hakkim yanmis oldu,DOGRU MU @POYRAZNET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1796830775 abone numarali PoyrazNET internet hizmetiniz farkli firmaya gecis nedeniyle iptal edilmistir. B021

Arkadaşlar böyle bi mesaj geldi herhangi bi firmaya geçiş işlemi yapmadım ama şimdi ben hangi firmaya geçmiş oldum bilen aydınlatabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • edimcace kullanıcısına yanıt

20 gün hakkın yok senin poyraz net senden alacaklı

11 günlük falan fatura çıkarak sana

• Dark_Lord_41 D kullanıcısına yanıt

Veganet ile atlantisneti bir arayın

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

19.40da ancak başvurabildim fixnete, e-devlet aynı dakikalarda onayladım, ardından Poyraznet değilde poyrazwifi telefon numarasından 1-1-3 tuşlayarak müşteri hizmetlerine bağlandım, bayan bir arkadaş iletti direkt bilgileri, garanti olsun diye hem wifi hem net sitelerinden mesaj kısmından da bilgilerimi atıp taşınma onayı istedim, üstüne mail kanallarından ve wp hattından da yazdım. Velhasıl saat 22.56 da fixnet aradı sesli onayı aldı ve hizmet başladı. Sabah 9 da aynı işlemleri sizde yapmaya başlayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.