Şimdi Ara

Powercolor nasıl bir markadır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati ekran kartı üreticilerinden powercolor nasıl bir markadır, yani kalite yönünden.Ati ekran kartlarından asus 3850,palit 3870,connect3D 4870 ve spphire x1650 pro kullanmıştım.Fakat hiç powercolor kullanmadım.Kullanan ya da bilen arkadaşlar nasıldır güvenilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

evet kalitelidir ama tr de önceden daha çok vardı şimdi pek göremiyorum

TUL VTX olarak Türkiye`ye fazladan giriş yaptı sanırım. Tam bilmiyorum ama heryerde TUL VTX bende göremez oldum PowerColor`u.
  • ben palit,sapphire ve powercolor kullandım 2600 pro sonic,4830 ve 4850 olarak en tatmin eden powercolor oldu referans 4850 almıştım piyasaya yeni girdiğinde 90 derece yanıyordu kart ama tık demedi o arada 4850 sorunlu zamanlarıydı yok bios sorunu yok ısı sorunu falan 4830 aldım sonra sapphire kasayı taktım direkt çıkardım kart sorunlu geldi üstelik fan sesi gıcık etti beni palitde cabası soğutma iğrençdi şimdi powercolor 4770 pcs kullanıyorum ben seviyorum gerçekten güzel iş çıkarıyor powercolor
  • Tul/powercolor aynı firmanın değişik markaları. Ati kart alacaksan en iyi kalitede parçalar ati'nin standart soğutuculu tasarım kartlarında var, dijital güç besleme çipleriyle çekirdek voltaj ayarı yapabiliyorsun. Bu çipler karı düşümemesi için özel soğutmalı modellerin birçoğunda kullanılmıyor tasarruf amacıyla.
  • Powercolor Türkiye ayağını kurduğunda bir firmayla (baya bilinen, isim vermeye gerek yok) anlaşma imzalamıştı ve yalnızca onlar Powercolor getirtebiliyordu. Başka kimse getiremiyor ve aralarında anlaşmazlık olduğu için bağları kopardılar. Türkiye'deki firma ise hala izin vermiyor Powercolor markasına. Dolayısıyla, Powercolor Türkiye ofisi (artık yok tabi) Powercolor'u bırakana kadar, bir daha resmi olarak Türkiye'ye Powercolor giremez. Bu yüzden Türkiye pazarına TUL VTX markasını çıkardılar. Yani TUL VTX aynı firmanın değişik markaları değil, AYNI markadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 13 Ekim 2009; 10:18:45 >
    Daha Fazla Göster
  • nasıl powercolor giremez bundan 1 ay önce türkiyeye yeni mallar girdi stoklara geldi nasıl oluyor o zaman
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

Peki powercolor his markasına göre nasıldır.İkisi arasında bir seçim yaptım da(daha doğrusu yapmak zorunda kaldım) acaba iyimi ettim kötümü ettim diye soruyorum?

Orijinalden alıntı: sendomi

nasıl powercolor giremez bundan 1 ay önce türkiyeye yeni mallar girdi stoklara geldi nasıl oluyor o zaman

Hm şimdi baktım. Yukarda bahsettiğim gibi, Powercolor'ın Türkiye ayağı olacak firma bu işi bırakmış dolayısıyla girebiliyorlar. Demek ki birkaç ay önce anlaşma bitmiş ya da iptal edilmiş vs Takip etmiyordum bir kaç aydır, ama ondan önceki durum bahsettiğim gibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrivederci -- 13 Ekim 2009; 16:48:13 >

EVOLV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.