Herkese merhabalar, bir süredir takip ettiğim site ve foruma az önce üye oldum. Benim bir sorum olacak : yaklaşık 1 ay kadar önce yeni sisteme ASUS Geforce MX-460 marka ve model bir ekran kartı aldım.Fakt bir çok yerde MX serisi olaraktan 420 -440 modellerini görmekteyim. Benim aldığım 460 modeli Asus'un sitesinde de fazla detaylı tanıtılmamıştı.Kart 64 DDRamlive tv out opsiyonu da var. Bu kartın bilen arkadaşlardan detaylı bilgi istiyorum.420-440 -460 giderek kafa karıştırır bir hal aldı:) teşekkürler
1.2 Billion Texels a Second Fill Rate, 38 Million Triangles per Second and 8.8GB a second Memory Bandwidth gf4 mx serisinin en hızlısı.Marka da güzel. İçin rahat olsun. Şu an için orta-üst kategorisine giren bir kartın var.
Bi nevi Geforce2 serisinin en hızlısı. Evet 2, evet en hızlı. öle yani. Radeon 9000 Pro'nun rakibi olduğu gibi saçma iddialar var. Kısıtlı overclock kapasitesi, ancak güzel dx7 performansı.
Geforce 2'lere nazaran yeni birtakım özellikler içerse de, ha çok hızlı bir geforce2, ha gf4mx. Bence yani. Morrowind oynayacaklar almasın. İlelebet counterstrike oynucam coşacam kullanıcı tipi ekran kartı. Kötü Anisotropic performansı.. 1024x768 Tv-out leziz..
mx460 gf3ti200'den yanılmıyorsam daha hızlı idi.Ama bu kart D.X8.0 a tam destek vermiyor.Pixel Shader donanımsal desteği yok...Yani almak saçma olur.Radeon 8500 varken para verilmez ona.
dx8.0a destek vermeyecek ama yeni nesil olacak? size biraz ters gelmiyormu? yani bu kart üreticileri ki benim kartım ASUS iyibilinen kart üreticisi böyle stratejik bir hatayı yapması zor değil mi ?görüşlerinizi bekliyorum
Nvidia'nın mainstream stratejisi bu.Asus'ta uymak zorunda kalıyor.Leadtek,abit,gainward gibi üreticilerde buna uydu.Ama nvidia hatalı davranıyor hem performanstan kaybediyor,hem özellikler bakımından,hem de görüntü kalitesi olarak kaybediyor.
Geforce 4 mx serisi radeon 7500'e rakip olsun die çıkmıştı.Netekim performans olarak onu geride bıraktıysada,ati radeon 8500'lerin fiyatlarını geriye çekmesiyle ve daha sonra Radeon 9000'i çıkartmasıyla gf4 mx serisi her bakımdan geri kaldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme